Jūsu vēlamais veids - kur (kādos apstākļos) gribētos iepazīties nopietnām attiecībām?

Vai jums internets ir kā pēdējā iespēja (salmiņš), jeb tomēr uzskatiet, ka tā ir mūsdienu tendence visu atrast internetā? Un vai jūs patiesībā, par nopietnām attiecībām domājot, gribētu iepazīties savādāk - satiekot viņu deju kursos, kādās citās nodarbībās vai kā citādi sastopoties, bez interneta starpniecības?

Agatem  Var iepazīties te, bet nerakstīties mēnešiem.

leopardine  Dzīvē jau nekad nezini vai tas, kurš ar tevi koķetē vispār ir brīvs! Nu labi, pasaka kaut ko, apmainamies asprātībām, bet līdz telefona došanai jau nenonāk. Kādā sakarā svešam cilvēkam dot nr. Un no manis vispār baidās dzīvē. Tā paši atzīst, iepazīstoties viedoklis mainās, bet pirmais iespaids ii tāds, ka es esot iedomīga, stingra, nopietna un nepieejama.

kautkad  Dzīvē neko nevar zināt, bet oho gan visus lietotāju datus verificē iedzīvotāju reģistra datubāzēs, ne?

leopardine  Kautkad, jā es apskatu viņa facebook pirms randiņa un tad apmēram ir skaidrs kas tas par cilvēku, kāda viņam nodarbošanās, hobiji un paziņas.

Liigucis  Šeit nopietni iepazīties nav iespējams:
Es saku - nav laulības, nav seksa!
Viņš saka - nav seksa, nav laulības!

gertrude  faktiski jau internets arī ir pēdējais salmiņš tādām mazpilsētas kundzītēm, kā piemēram es, jo kur lai maršrutā darbs- mājas-darbs- mājas, iepazīstas? kultūras pasākumos? atkrīt, tie vīrieši, kuri ierodas, jau ir ar otrajām pusītēm. rokdarbu pulciņus vīrieši neapmeklē. tad kur?

Laimnese  Neesmu saspringusi ar iepazīšanos. Iepazīties jau nav problēmas, bet lai abas puses būtu laimīgas, tas nav tik vienkārši...
Vairāk esmu iespringusi uz atvaļinājumu, jo gribas aizlidot, kur silts, bet visām draudzenēm jāstrādā....

elis  Uz pasākumiem ar viens pēc 40 jau nevilksies,
Sievietei kas ar bērniem pludmalē ar mazliet neērti kanti sist.
Līgo svētkos kad lielās zaļumbales vel var kadu noskatīt , un tad kad pēc 3 dejas liekas vis virzās ok.
Izlien piedzēries vīrs no krūmiem tiko pačurājis.
Un kad beidzot izglītojosā pasakumā iepazīsties ar intresantu cilvēku
izrādas ka oho sieviete. (ilgadīga)
Nu stulbums
nu nav internets (pēdējais salmiņš) visi kas paliek vieni vairāk vai mazāk te ielūkojas 99%

Shcarlotte  noteikti kādā pasākumā

edding  Internetā nē, bet visur citur ir OK.

Nissa  Torpedo, kā tev neiet, Tavā pilsētā laikam tikai mimras dzīvo :)))) Pārcelies uz manējo, mīsimies ar riteņiem, kad vien vēlēsies,iet uz sporta zāli pacilāt dzelžus arī varam, zirgaste man arī labi izdodās:)))))

Liigucis  Torpēdis laikam piedāvā slidot pa pliko?!:))

Vaukskis  Kopš uzzināju par interneta esamību arī tādām lietām, arvien esmu gribējis iepazīties tieši elektroniskajā vidē, bet ne pēc tajā ievietota sludinājuma, jo tas kaut kā smaržo pēc naftalīna, bet citādāk, moderni- piemēram, čatojoties (mIRC vai citur), apmainoties viedokļiem domubiedru grupās un tādējādi satuvinoties.. . Manuprāt, digitālam laikmetam tas ir ļoti atbilstoši, kad viskautkas ir transformējies un turpina pāriet tikai uz elektronisko vidi, un mēs tagad jau kādu laiku dzīvojam 21., nevis kādā citā gadsimtā, tādēļ arī pienāktos un būtu normāli uzvesties ne kā atpakaļrāpuļiem, bet, no priekštečiem aizņemoties labāko periodam pēc iepazīšanās sākotnējās stadijas, konsekventi kļūt tuvi viens otram "pa jaunam". Tajā pašā laikā augstprātība ir jāmet pie malas, citu paradumus nav jāizsmej un nekādā ziņā nevajag pazemot, bet gan toleranti izturēties pret citu cilvēku un citu laikmetu izvēlēm. Vairumā gadījumu esam citādāki, nevis gudrāki vai labāki; tas pats attiecas uz iepazīšanos nopietnām attiecībām internetā kā tādu ! Mūsdienās citās nodarbēs bieži jo bieži nedara tāpat kā vecajos laikos (piemēram, neiet uz tirgu ar tīkliņu "ar acīm" u.t.t.) , tad kādēļ gan nopietnās attiecības būtu jāveido "pa vecam" ?! Apstāklis, kuru gribētu piedzīvot un ar kuru sadzīvotu, ir tāds, ka pretēji sterotipiem, nevis es iepazītos, bet iepazītos ar mani.. .

Mailija  Nu agrāk man bija diezgan skeptiska attieksme pret iepazīšanos internetā.Un vispār biju iepazinusies tikai dzīvē bez jebkādu portālu palīdzības,jo tos nelietoju un pat maz sajēgas par tiem bija.Tagad uzskatu ka nav svarīgi kur iepazīties portālā vai miskasti ārā nesot.Galvenais lai veiksmīgi.:)

neko  Autoram: ja ir šāds sotry tad oho un internets tur nav pie vainas, tik pat labi tas var būt oficiants kafejnīcā kas viņai piemiedz ar aci un kopā ar rēķinu iedod savu telefona numuru un viņa uz to vēlāka patiešām piezvana.
Patiesībā, ja sieviete ir gana forša, viņa ikdienā saņem visdažādākos piedāvājumus arī neatrodoties internā un tikai no viņas atkarīgs kā viņa uz tiem reaģē.

keksene66  Es saprotu, ka Tu esi cilvēks, kas labprātāk iepazītos dzīvajā vai kaut kādās nodarbās......vai Tu nevarētu , lūdzu, sastādt man kompāniju un būt mans deju partneris Argentīnas tango apguvē ??????

bratka  Pludmalē uz divietīga dvielīša apenēs iebāz vislielāko siltumnīcas gurķi un gaidi copi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu