3 īpašības

Nosauciet lūdzu 3 jūsuprāt svarīgākās vēlamā partnera īpašības! Piemēram šādi - godīgs, dāsns, mīļš vai skaists, gudrs, bagāts.

jadore  es gribētu redzēt to sieviešu sejas, ja vīrietis godīgi pateiktu, ka ir nabags un alkoholiķis.......domāju, ka godīguma vērtība strauji saruktu. :) (c)

aha,bet tu gribētu to uzzināt pēc pusgadu +- ilgām attiecībām, ja?

Mailija  Nu ja var tikai 3 tad lai ir mīļš,patiess un vēlams kaislīgs.Smukums ir ralatīvs jēdziens jo katram sava gaume.Pārgudrie ar mani nesaista un bagātība tas ir delo naživnoje.

elis  Salija2 , tu gribi bagātu gudru vīrieti , bet negribi panēsāt ragus... nu tā nevar kaut kas tak ir jādara ar pašai, vismaz ragus jāpanēsā. Lai mūžīga kļūtu tava laime.

fargo  nav ne jausmas ka sallija nonaca pie tada secinajuma. es to neesmu rakstijis. pat ne domas. bet, kad es randinjoju, daudz, man bija vairaki shoki. pirmais, sievietes ir neuzticigas. meligas. saproti, es idealizeju. ta es iepazinu to, ko pirms tam nezinaju.
es teicu par mulkibu, ka konsekvenci citam izturesanas izpausmem, to ir gruti panest, lai to cilveku nepadzitu. vairak sagremot man nesanaks sevis sacito.

fargo  bez problemam. peace.

dzozefinaups  viirisskkiigs...viirisskkiigs un viirisskkiigs.... :)

Sanntana  Godīgs, mīļš, prast klausīties un dzirdēt vienam otru tad jau viss pārējais arī būs.

sieviete_1968  Inteliģence.
Rakstura stiprums.
Labsirdība.

ingryda  Izglitots, ladzigs ar sarkastisku humora izjutuu.

Vivaldis  Mīļai, nesavtīgai, pozitīvi noskaņotai.. :)

Agatem  1. Labs cilvēks, labestīgs.
2. Dzīvesgudrs.
3. Strādīgs.

Who  lielisku humora izjūtu apveltīts
gudrs
dāsns

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu