Iemesli, lai vīrietis neiepazītos?

Vīrieši pēc 45 nevēlas vairs iepazīties, kāds tam būtu izskaidrojums?
1. sajutušies veci
2. ir vairāku sieviešu ielenkumā un jūtas ļoti labi, nav vēlme neko mainīt un piederēt tikai vienai
3. skārušas materiālās problēmas
4. pretējais dzimums vienkārši besī
5. ir atradusi jēgu tikai sarakstēm, jo nekam citam vairs neder
6.cits, kāds variants?

Mailija  Domāju ka vienādi iemesli ir gan sievietēm,gan vīriešiem.Tās varētu būt neveiksmīgas iepriekšējās attiecības kas rada tādu kā barjeru atkal kaut kam neuzrauties.Un tad labāk izvēlas vientulību,nekā liekas galvassāpes.

valmierietis333  "viedoklis netiek pieņemts"

- Šo lasot atceros Viņķeles šovu , tā ar nespēj pieņemt citu viedokļus ! ;D

pomerance  tā saka, lai atšūtu konkrēto personāžu

kvarts  Zelta vecums, nav vairs tik jauns , lai kāda visu laiku būtu blakus un nav ari tik vecs, lai kādu visu laiku turētu balkus....

coldlands  Nu onkas vispar ir baigie miklas, tadi ka rebusini prieks tantukiem, nesaprast vinam vinus, tad nu suj klat visadas mat. vertibas, lielus vederus, vecumu.......
Pat augstakas izglitibas, magistri, ok doktora gradi neko nelidz.

Ananda_A  Patīk vai nepatīk, bet materiālā stabilitāte ceļ pašapziņu abiem dzimumiem. Mūsu valsts ekon.situācija sevišķi agresīva ir pret vīriešiem. Uzpūsts ierēdņu skaits(tur sēž sievietes) un slikti apmaksāti ražotāji.

Būtībā sievietēm nevajadzētu izvirzīt materiālas prasības, bet gan palīdzēt vīrietim tikt uz kājām. Es nedomāju alkoholiķus, tur nav jēgas censties. Vispār sākumā vairāk vajadzētu paļauties uz instinktiem un savstarpējo pievilkšanos. Nav ko otru cilvēku vispirms nolīdzināt ar zemi un tad gaidīt lai viņš nēsā uz rokām.

Torpedo  collands, man jau tieši liekas, ka viņām būtu jāpriecājas, ka vismaz vienreiz dzīvē ir tā unikālā iespēja un var dabūt dzirdēt, ko PATIESĪBĀ vīrieši domā, kad nav nekas jātēlo mīļā miera labad :D

MrJones  Vnk., man attieciibas saaka radiit priekshstatu, kaa triekshanaas ar galvu pret betona sienu...ilgu laiku nesaredzeeju jeegu shim pasaakumam,,..zinot, kaadas ir sievietes!
Taa ir Laimes speele!
Attieciibas ir jaagrib veidot DIVIEM...ne tikai vienam...un tieshaam JAAGRIB...ne vien pachakareeties, lai tur kaut kas sanaaktu!!!

coldlands  Torpedo, nav jau verts ko sim teikt, vinam jau savs viriesa modelis galva gatavs.
Es te paskirstiju diskusus, un baisi paliek, palasot tantu komentarus. Ne nu ir jau dazi jauki komentari, piemeram ananda sovakar tada, nepabaidisos si varda, pamaiga, bet ir tadi, ka nevaru saprast, saauktejies un man ir temperatura, vai no sausuligajiem komentiem drebina.

estepat  Elementāri!- Visticamāk, ka uz vienaudzēm vairs nevelk, bet priekš jaunākām- naudas par maz.

Paula6  Sievietes neskrien pēc vīriešiem, jo kur tas redzēts, ka slazds skrietu pēc peles..tā kāds gudrais teica, tik šodien viss ir otrādi. Sievietes meklē bagātos (ko nu kura ar to saprot), izskatīgos un mantīgos, tik aizmirst, ka sievietei vispirms ir jābūt sievietei, neatkarīgi no mantas un no gadiem un tikai vīrišķais sniedz sievišķību, bet vīrišķīgs kļūst bagāts no sievišķības un normālam vīrietim visi minētie nosacījumi ir pupu mizas.

Who  6. Cits variants

Vnk sakrīgi vīrieši saprot, kas ir - būt attiecībās. Vērtē, izvērtē un nevar izlemt ☺
sievietēm tāpat
mums puetrūkst ellastības, nav vēlmes pakārtoties otram, esam sapratuši sevi....

Ananda_A  Ja tie gudrākie(vienalga vīrietis vai sieviete) sākuma periodā vairāk piekāptos, gan jau tie "dumjākie", kad vairs netiktu tik bargi kritizēti, arī atvērtos un uzplauktu. Varbūt abiem sākumā vajag vnk mazāk runāt?

Varbūt vajag vairāk izjust un paļauties uz savām instinktīvajām sajūtām nevis pirmajā randā pārbaudīt, vai atnākusī "prece" atbilst paraugu standartam pēc sabiedrībā pieņemto zīmolu kataloga:DDD

Vanesa15  7) Ir jau saticis savu īsto un vairs nav vajadzības iepazīties. Ļurināšana netā neko nenozīmē

Snowagain  Ja kandidāts materiāli spējīgs, tad spēkā punkts nr.2 ar sekojošu labojumu - ir daudzu sieviešu ielenkumā un jūtas ļoti labi, nav un nebūs vēlme šo mainīt. Piederēt tikai vienai ir ekonomiski nepamatoti.

Snowagain  Geishas kundze - visu cieņu!
Var padomāt ka ilgtermiņā sieviete risinās vīrieša problēmas... ha, ha....

Gerio  Jārūpējas par bērniem. Kurai sievietei gan vajag vīrieti, kas gan morāli, gan materiāli sevi velta bērniem?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu