Vai Tu esi labs cilvēks?

Vai Tu vari par sevi pateikt-"Jā es esmu labs cilvēks un nevienam neko ļaunu neesmu nodarijis!"Es VARU,bet jūs?

Laimnese  Neesmu laba! Ko domāju, to runāju! Un man pie kājas, ja kādam nepatīk dzirdēt taisnību...netaisos liekuļot!

fargo  ta, jurk, ir viena no galvenajam problemem. es kadreiz domaju, ka sie vardi par savu nevainojamibu ir bravuras forma. ne, ta ir parlieciba. tam tiesam tic. un tad es domaju, ka tad ta, tas likas nesaprotami. bet ta ka tu saki, meraukla pec kuras cilveks verte sevi te bija noteicosais.
jo tiesam, salidzinot ar hronisku kriminalnoziedznieku cilvekam liekas, ka nav nemaz tik slikti.
nereti tas iet talak, savu taisnigumu cilveks atlaujas tiesat Dievu.
tad ari klust saprotams kapec cilveks nav spejigs uz pazemibu u lugsanu. tad tu saproti, vins nemaz nevar, apzina to nepielauj un pretojas.
atceries jesajas gramata "tu saki es esmu nevainiga!" " bet ta saka tas Kungs:"tiesi so tavu vardu del Es tevi tiesasu, jo tu saki sava sirdi "es esmu nevainiga"
mja, smaga tema.

likky666  Jā, protams.

Torpedo  Man ir sava teorija par labiem un sliktiem cilvēkiem, ko esmu te jau pulka reizes cēlis priekšā. Ka visi ir apmēram vienādi, kā savienoti trauki ar labā un sliktā zaru. Tikai citiem ir talants labāk notēlot to labo un slēpt slikto. Ja tu zinātu, ko patiesībā domā tā burvīgā meitene, pēc kā tu kalsti, tu šausmās saķertu galvu un bēgtu atpakaļ neskatīdamies

_Krasula_  Ļauju to izvērtēt citiem.

Luusila  Esmu laba diezgan savējiem. Bet par svešiem, kā lai saka, man galva nesāp. Ikurāt garāmgājējiem nekožu, nu bet labāk mani nebarot un nekaitināt.

jurks  fargo! Labi izskaidroji! Ir tāda garīga prakse- dvēseles izmeklēšana un, atbildot uz jautājumiem, kas ietilpst tajā, es biju atmaskots pats savās acīs, nemaz nevarēju iedomāties par to, ka arī, šķietami, tik nevainīga interese ir mani jau notiesājusi! Cilvēks nevar būt tīrs un labs, bet Jēzus Kristus mūs izglābj no pazušanas!

JustFun6  Ja, pec savu viedoklu, es esmu labs cilveks. Bet ta nenozime ka es neesmu bijis launs pec citu cilveku viedokliem! Tema ir parak visparigs! Kas ir launs? Kas ir labs? - pec autora viedokli?
Varbut ta nav tas pats ka es domaju :)

keksene66  Ja esi cilvēks, kas dzīvo pēc principa ....nedarīt otram to, ko nevēlies lai dara Tev, tad ar tevi ir viss kārtībā, esi labs cilvēks .

Rondijs  Priekš kam jums to dalījumu vispār vajag? "Labs" vai "Slikts" tikai dala, skatoties no tā, kāds ir mērķis. Ja mērķim atbilst - tātad ir labs, neatbilst - slikts. Vienkārši tāpat bezmērķīgi dalīt nav vajadzības. Tāpēc nav ne labu, ne sliktu cilvēku..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu