Vai mūsdienu sievietēm un vīriešiem ir svarīga tāda abstrakta,netaustāma vērtība kā mīlestība?

Palasot citas tēmas man radās priekšstats ka viss pārsvarā bāzējas uz materiālām,taustāmām vērtībām kā nauda,lai čibriks labi stāvētu un sekss ir labs.Pārsvarā daudzus satrauc nauda,izglītība,liekais svars,sociālais stāvoklis,seksa kvalitāte un daudz kas cits.Kur visā tajā ir vieta nesavtīgai,patiesai mīlestībai?Vai tāda vispār pastāv?Vai tomēr ja maz pelni un neesi nekāds smukuma etalons uz mīlestību vari necerēt?Vai mīl tikai veiksmīgos?

Torpedo  jurks, tas ir normāli, jo tagad ir kapitālisms, kur dievs ir nauda. Mīlestība izbeidzās ar sociālismu , kur bija cilvēks cilvēkam brālis, biedrs un draugs. Nevar gribēt, lai lauva pienu dotu

_Krasula_  Cerēt neviens nevar liegt.
Mīl interesantos un uz veiksmi tendētos. Optimistus, aktīvos, izdarīgos. Šarmantos.
Mīlestība no tukša gaisa nerodas.

jurks  Tikkai Dievs mūs mīl tādus, kādi mēs esam! Arī mēs esam aicināti mīlēt vienam otru, neraugoties uz dzimumu un vecumu! Bet mīlēties var tad, kad pēc ilgstoša laika abi ir iepazinuši viens otru, noteikti, lai ir pretēji dzimumi! Un, kad pārliecinājušies par patiesām jūtām starp abiem, tad nākošais solis ir Laulības! Un tikkai pēc tam var mīlēties!!! Jo tas ir ļoti nopietns pasākums, vienkārši cilvēkā, vēl jo projām, spēcīgi par sevi atgādina dzīvnieciskais instinkts, kas pirmkārt liek realizēt sevi!

Postremo  visvariigaakais ir lai taa miilestiibu buutu abpuseeja. Jo taa nu ir viena lieta, ko par naudu, arii lielu, nenopirksi.
Un, paskaidrossu, nu nebuus abpuseeja miilestiiba labi dziivojossai sievietei, un bomzim. Un otraadi.
Tapeec, tiessaam iista miilestiba ir pakaartota muusu materialajaam veertiibaam. Svariigi - pakaartota , nevis naudinna pirmaja vietaa.

poga_parastaa  Pa lielam, vismaz spriežot pēc tā, kas notiek apkārt, kā veidojas attiecības, par ko un kā sarunājas, tad tā abstraktā, netaustāmā vērtība, kuru kādreiz sauca par mīlestību, ir gandrīz pilnībā materializējusies, ieguvusi noteiktas aprises, pilnīgi citu jēgu un kļuvusi pat ļoti taustāma un mazvērtīga... nē, nocenota prece. Tieši tā - nevis vērtība, bet nocenota prece. Par mīlestību (domāju to, kas kādreiz bija attiecību pamatā starp vīrieti un sievieti) tagad tiek saukta arī plika drāšanās laiku pa laikam, arī sekalošanās, ieraugot solārijā ceptu garkājainu blondīni vai bicepsainu-tricepsainu-sešpakotu fitnesa zāles atkarībnieku. Ieraudzīju un iemīlējos. Uzdāvināja šelta šēdīti, šurpītes, pūkainu šažociņu - aaaa... mīlestība līdz auskaru akmentiņiem, kamēr nāve mūs... Ai, nē, kāda nāve?! Kamēr tu man to, to un šito. Kad tas beigsies vai atradīsies kāds labāks, tad arī "mīlestība" tu - tū. Skumji, bet tādi laiki.

coldlands  Vasara un ziema pofig, bet vela rudens vakara nedaudz deretu. Protams to var aizvietot ar viskija glazi, skatoties ka burzujka sprakskj malcina.

Tikliite  Mīlestība nav ne abstrakta, ne netaustāma vērtība. Mīlestība var realizēties tikai darbībā. Tā kā darbībai nepieciešama interese, piepūle un drosme, bet ne katram ir vēlēšanās kustināt savu kuslo pakaļu, tad visbiežāk mīlestības meklējumi apstājas pie "ātri un ērti", jeb "fast food". Diemžēl, pārāk bieža ir parādība, kad pieprasījums ir pēc pseido-mīlestības, kurā galvenais ir nevis cilvēks, bet objekts, kurš apmierina patērētāja vajadzības - materiālās, seksuālās, sociālās, un atbilst ārējiem kritērijiem, ko nosaka vecums, kilogrami, garums, matu krāsa, zobu skaits, utt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu