"Radniecigas Dveseles"

Sarezgits termins, domaju, kad ta butibu var identificet!
Jautajums: ...ja satiekas sadas "Radniecigas Dveseles"-,vai atraisas Milestibas fenomens?
Kas nosaka so "Radniecigo Dveselu" sajutu,ka mes to sevi identificejam?
Vai daudz dzives laika ir nacies satikt "Radniecigo Dveseli"? Kas ir bijis tas,kas licis "skirties""´ vai " but kopa" ar "Radniecigo Dveseli""?

Ekstravagance  Nezinu vai ir radniecīgas dvēseles. Ir cilvēki ,kurus neesi redzējis vairākus gadu ,bet ,satiekoties,vari justies atbrīvots un tev ar viņu interesanti.Tu pat negribi daudz par viņu zināt,tev nav žēl ,ka neredzēsi viņu gadiem......bet tu zini viņš tevi vienmēr sapratīs.Tam nav nozīmes vai viņš tavs vīrs ,vai vienkārši sens paziņa.
Bet varbūt ir radniecīgas dvēseles ,bet ne vienmēr šis fakts ir mīlestības pamatā.(to zinu no pieredzes)

AivarsN  Ja iepriekšējā dzīvē ir bijuši laimīgi precējušies,tad mīlestība neizbēgama arī šajā dzīvē satiekoties. Ja bijuši brālis ar māsu,tad attiecības būs ļoti saskanīgas,bet pietrūks kaisles. Ja iepriekšējā dzīvē bijušas vecāka un bērna lomā,tad šajā dzīvē kā laulātiem arī būs attieksme kā mātei pret dēlu,vai tēvam pret meitu. Daudzas dzīves dvēseles dzīvo lielākās un mazākās grupās. Kā nu kuro reizi tās attiecības izveidojās.

_Krasula_  Īpaši ne ar vienu neesmu jutusies kā "radniecīga dvēsele". Arī ar draudzenēm. Brīžam tā uztveru savu jaunāko māsu, kaut nebūt neesam vienādas. Un kādu kursabiedreni, kura nedzīvo Latvijā- īsti neesam draudzenes un saziņa pamatā notiek ap un caur foto. Ir kaut kas līdzīgs dzīves izjūtā. Rezonanse.
Mīlestībai vajadzīgs attiecīgs ierosas stāvoklis un pietiekoši spēcīgs pozitīvs ierosinātājs. "Radniecība"tam var būt par remdenu. Biežāk darbojas "ļubov zla, poļubiš i kazla"princips.

jurks  uz shiis pasaules mees visi esam tuvaaki vai taalaaki radinieki, jo muusu pirsaakums ir Adams un Ieva! Dievs katram cilveekam ir paredzeejis otru pusiiti un, tad, kad mees sajuutam sho vibraaciju- es gribeetu pielietot apziimeejumu- starpfrekvence! jo pamataa shii pasaule izpauzhas ar taas paliidziibu- starpnieciibu! luuk taa!

valmierietis333  - Nebūtu personīgi saskāries , neticētu ,ka eksistē radniecīgās dvēseles !
Vēl ik pa laikam atceroties vienu īpašu saraksti , vēl tagad neesmu ticis skaidrībā , kas tas īsti bija !
Vai tas vispār reāli notika ?!

- Es biju vienlaicīgi gan šokēts , gan dziļi saviļņots - meitene rakstot izmantoja manas domas , kopēja manu teikumu uzbūvi , izvēlējās manus vārdus vārds vārdā (sajūta ,ka saprotamies pat nebilstot ne vārda) , viņa atbildēja uz jautājumiem , kurus es tikai nu pat pie sevis nodomāju ,ka jāuzdod nākamajā vēstulē - tas bija gan pārsteidzoši patīkami , bet tai pat laikā , ar savu lielo piesardzību, paralēli aizdomājos , ka vai tik otrā pusē kāda ar melno maģiju nenodarbojas un nav ielauzusies manā dvēselē vai prātā un nelasa manas domas , izmantojot tās pret mani ...

Vienu brīdi pat pasmējos ,ka varbūt augstāki spēki nes mani cauri - uzsūtījuši kaut kādu pārbaudi , un tad tīksminās par manu izbrīnu ... ;D
Viss likās tik fantastiski , kā tādā sapnī !

Es tajā laikā jutos tā , it kā es sēdētu spoguļa priekšā un pats sev sūtītu vēstules ...
Kā tādās komēdijās ,kur aizej uz pastu nosūti sev vēstuli , un pēc tam gaidi atbildi un jūsmo par to ,cik tev sakarīgs sarunu biedrs padevies !

Bet tiešām sajūta tāda , ka kāds būtu pilnībā nokopējis manas smadzenes un tagad tās izmanto sarakstē ar mani ...
Tāda saikne iespējams ir starp dzimušajiem dvīņiem ,kas jūt otra domas , jūt ,kad otram ir slikti vai nav garīgais utt , bet te ?! ... Nespēju izskaidrot to maģisko sajūtu !

- Bet kā jau reālā pasakā , burvība beidzās ,kad Princese saņēma no vienkāršā zirgu puiša viņa bildi , nu neesmu nekāds daiļais princis ! ;) Tā no viņas vēstules vairs nepienāca !
Bija milzu vēlēšanās vismaz ieraudzīt kāda viņa izskatās , bet ko nu vairs !
- Kopš šī atgadījuma arī esmu piesardzīgs sarakstēs un cenšos pirmais sievietēm bildes nesūtīt , lai tīri cilvēciski vismaz zinu , kāda skaistule vai princese tevi var uzmest !

ingryda  Radniecigs ka tuvs un saprotams. Tadus dzives laika satiksi diezgan biezi.

Vanesa15  jā ir nācies. Tāds fenomens pastāv.

PATRICIJA_10  Ir gadījies...tik vienreiz sastapt,bet šī pieredze bij sāpīga,tagad no sava dvīņa izvairos,pārāk labi zinu, kas būs turpinājumā...

Extra_Virgin  Ja ar mīlestības fenomens saprotam tā sauktās „attiecības” vīrietis/sievie, manuprāt otram jābūt vismaz arī erotiski saistošam, lai atraisītos. A tā, radniecīga dvēsele var būt jebkurš.. lezbiete vai tavs dēls.
Nosaka ieinteresētība, rādītājs - prieks.. Satiec pēc 10gadiem un atkal jūti to pašu - savējais.
Ļoti maz savējo.. bet tas šajos platuma grādos normāli. Ir daži, bet tie nekādi neiet kopā ar TĀDU mīlestību. Ja es pareizi sapratu jautājumu.

av2  nu nezinu gan, vai es speetu iemiileet kadu, ja nejustu zemapzinnaa , ka ir...maneejais cilveeks.
Taads aprreekkins, vai pliks sex vien sanaaktu.
Taa ir.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu