Cita cilvēka foto izmantošana.

Lasīju ziņu portālā, ka meitene izmisumā nezin kur vērsties, jo bijušais draugs viņas foto ielicis seksa portālā. Aizdomājos, ka es nemaz to neuzzinātu oar cik neesmu reģistrējusies nevienā seksa portālā. Jautājums ir kā šeit zināt, ka sarunājies ar bildē attēloto personu? Labi par Klūnijiem, DiKaprio un Banderasiem skaidrs, bet ja paņemts kāds reāla LV foto no facebook vai instagrama. Pēc tam sarunājies un tev par viņu rodas iespaids, ja nu kāds speciāli viņa vietā stulbības runā? Tas kāju bučotājs taču arī ir ar bildi, varbūt kāds speciāli ar sava ienaidnieka bildi te visām kājas piedāvā bučot?

Rodzerina  Es vairakus gadus karoju ar vienu tadu kropli,kopa macijamies sen jauniba.Un nezinu kas cilvekam uznaca,ka pec 20 gadiem peksni saka rakstit man pretigas vestules,aicinaja satikties utt.Kad atteicos,tad manas bildes tika sakopetas no facebooka un draugiem un saliktas sexsaitos ar manu isto vardu,uzvardu adresi.Pasts pec tam uzrakstija,lai zinu.Pedejais jau bija reali draudi ar slepkavibu.
Versos policija,uzrakstiju iesniegumu,bet policija lietu neuzsaka,jo neesot pieradijumu,ka to raksta vins.Jo pirmas vestules tas pretigas es izdzdesu ka mulke,bet pec tam vins taisija feika profilus un rakstija no tiem.Es vinus blokeju,bet atkal taisija jaunus.Bija jau atradis nez kada veida manu epastu un rakstija ari tur.
Pluss vins atrodas arzemes un raksta no publiskam ip adresem,ko nevar pieradit.Un vispar policija teica,ka lai naku tad,kad bus kautkas izdarits man.Vispar stulbums.
Beigas nacas vien pasai to izbeigt(ne vinu es nenoslepkavoju) :D un ceru,ka vairs par vinu neko nedzirdesu

av2  Man, kad lasu ssitaadus, vai dzirdu ssitaadus staastus, sskkiet, nu nevar buut, ka pieaudzis cilvekam ...nu nav ko dariit, tiessaam? Es saprotu, jauniibas maksimaalismaa visi mees darijaam mullkiibas, bet......tagad?
Pirmais tak buutu jaaiemaacaas , veel siikam, ka nee noziimee nee.
Otrs, nu, nesaprotu, un pat nespeju ticet, jo tik tiessam pasaulee ir miljoniem sieviessu, un ja viena ir ar ragiem pretii, septinnas citas gribees tevi tiessi. Tak nav nekaadu probleemu nnemt citu, kurai tiessi tu buusi sapnnu princis.
Nu nafigaa izniekot savu laiku, liidzekllus utt ???? Bet, ir cilveeki ar psihiskaam novirzeem. Ko darit..

Rodzerina  Tur cilvekam ir konkretas problemas ar narkotikam,narkomans un galva nav viss ok,tapec vel jo vairtak neko nevar zinat no sitadiem kropliem....

magnija  ir tāds neredzams smadzeņu defekts kā šizofrēnija... nu lūk - reiz uz tādu tipiņu uzrāvos.. nu nesaprot viņi vārdu - nē, un nedzird ka tu saki nezvani,,neraksti,,nenāc... vispār izskatā kā šo burtu salikumu NĒ viņu smadzenes vispār neuztver... un trakākais ir tas, ka ne visi ārstējas..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu