Kāda ir nepieprasīta sieviete?

Iepriekšējā diskusijā izlasiju ka ja vīrietis nav alfa tēviņš,tad viņam jāsamierinās ar nepieprasītu sievieti.Palika interesanti vai vīrieši var noraksturot kāda tad ir nepieprasīta sieviete?

AivarsN  Moderna,emancipēta,pašpietiekama. Jo tālāk no pirmsākumiem un vēdiskās kultūras,jo nepiemērotāka ģimenei. Seksam jau tas nav tik būtiski, tāpēc vīrieši izvēlas tās izskatīgākās,nu tāpat kā piepūšamās.

multi  Gan jau ka kāda, kuras prasības pret partneri ir nesamērīgas ar pašas "līmeni" un tad raud, ka neviens nemīl.

Who  kas tas - pieprasīta sieviete vai vīietis? rinda stāv un iet no rokas rokā?

Laimnese  Nepieprasīta sieviete ir tā, kura vakara plānā ieliek, ka grib seksu un neviens neuzaicina.....

kautkad  Var izskaitļot, uz kādu "līmeni" vari objektīvi cerēt, bet piespiest sevi gribēt to, ko aprēķini uzrāda - ne obligāti.

Torpedo  fargo, veltīgi tu man atkal uzbrauci par to sociālismu - neko es negrasos pārdalīt un vēl mazāk apskaužu ar naudas atkarību sirgstošus cilvēkus. Vnk ir vismaz neētiski savu atkarību apmierināt , izkalpinot šajos nolūkos savus mazākspējīgos līdzcilvēkus. Tieši tāpatās kā veģetārisms tas ir ētikas jautājums. Un katrs izvēlas, ko vēlas
Bet katrā ziņā patīkami, ka es atkal tieku citēts kā dzīvais klasiķis :D
Par nepieprasītām sievietēm - tur tak katram vīrietim sekundas daļā ir skaidrs, kura ir pieprasīta un kura nepieprasīta. To izskaidrot būtu tas pats, kas izskaidrot, kāpēc ūdens ir slapjš. Vienu gan varu ieteikt dāmām, kas vēlas būt pieprasītas. Pievērsiet daudzmazāk vērtības savam preces ietinamam papīram - visādām šmotkām, kosmētikām, manikieriem un līdzīgiem niekiem - vīrieši to vnk neredz, ja pašas neiebāzīsiet to viņam acēs. Bet daudz vairāk vērības pievērsiet sportošanai, kas, protams, ir daudz grūtāk. Bet ko vīrietis novērtēs daudz augstāk kā nopirkto "skaistumu"

elis  mirusi sieviete liekas ir vis mazāk pieprasīta

av2  ja rinda nestaav, tad nav pieprasiita?

Ananda_A  Visprecīzāk pateica "neko", ja runa ir par internetu. Tāpēc, ka virtuālajā vidē informācija par cilvēku ir tendencioza un izvēles kritēriji arī. Tāpēc veidojas situācija, ka ir nepieprasīti vīrieši un nepieprasītas sievietes. Ja visi nepieprasītie satiktos kādā piknikā, laivu braucienā vai pārgājienā, viss kardināli mainītos.

bumpastiks  Tāda kurai varētu būt problēmas ar galvu.

Ananda_A  09:12 :DDD No kura laika šejieniešus interesē, kas notiek sievietes galvā? Te dominē citas vietas kults.
Komentāri(ar retiem izņēmumiem) skaidri parāda, ka tās ar minimālām, kur nu vēl ar augstām prasībām, ir galīgi nederīgas.

Tāpēc jau viņas pasludina par nepieprasītām, lai varētu kāds apdalītais aizsniegt. Paši neapjēdz, ka pazeminot sievieti pirms viņa satikta dzīvajā, viņi jau ir pazeminājuši paši sevi.

Vīriešiem derētu vispirms no savām galvām izmēzt to negāciju miskasti un negatīvismu, tikai tad sākt skatīties sieviešu virzienā.

neko  Visprecīzāk pateica "neko", ja runa ir par internetu. Tāpēc, ka virtuālajā vidē informācija par cilvēku ir tendencioza un izvēles kritēriji arī. Tāpēc veidojas situācija, ka ir nepieprasīti vīrieši un nepieprasītas sievietes. Ja visi nepieprasītie satiktos kādā piknikā, laivu braucienā vai pārgājienā, viss kardināli mainītos.
----
Esmu redzējis šādas sanākšanas. Nekas kardināli nemainās. Skatās viens uz otru un viebj degumus:)

Cafe_Noir  nepieprasīta?
un es domāju, ka katram podiņam ir savs vāciņš. nu nevar, nevar būt vienam vāciņam desmit podiņu. ne nu, tīri hipotētiski var, protams. bet ne vienlaicīgi. tikai pa kārtai. un to sauc par mau*&$u. abiem dzimumiem. tad jau labāk vāciņi bez podiņiem, podiņi bez vāciņiem.

Vanesa15  grūti teikt, neesmu vecis, bet viņiem patīk gudras sievietes nevis pārgudras. Tur arī ir tā problēma. Par peramiem zēniem un suņiem uz tepiķīša grib būt laikam tikai tādi, kas paši ne uz ko nav spējīgi, un tādus par večiem grūti nosaukt.

tada_esmu  Nu kadas mulkibas Jus rakstiet!:-)
Tagadejos laikos nav pieprasits un novertets godigums,uzticiba,Viriesiem patik stervas un tas ir bijusas pieprasitas visos laikos un iespejams gadsimtos!:-).Pastaves,kas parvertisies?/Rainis/(neka personiga,tikai mans viedoklis),lai veicas!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu