Vai te kāds prot lasīt starp rindiņām slēpto informāciju?

Pa lielam privātā sarakstē diskusiju ir maz un tā ir diezgan lakoniska. Kā likums, vērsta uz seksu. Tad kā lasītāja tomēr izvelk to patiesības graudu? Vai tās ir kādas asociācijas, nojausma vai kas cits, ar kā palīdzību izloba vairāk informācijas kā redzams tekstā. Piemēram; sieviete saņem ziņas no dažādiem vīriešiem:
a) nav problēmu, esi ņemama,
b) kniebies ar?
c) varu palīdzēt!
d) citi varianti un arī kuriozi, kur vīrieši neapzinoties starp rindiņām par sevi pasaka ļoti daudz:DDD
Kādu slēpto informāciju var apjaust par A) kādu par B) un C) ziņas autoriem? Nu nav tak viņi pār vienu kārti metami... Vai tomēr ir?

coldlands  Man tantas tik seksu piedāvā, un vēl lai uz viņam skatos skaipa...,baisas lietas tur notiek.
Es šim rakstu, ka mol ni ni, sākuma vajag uz operu, baletu, tejateri iet, vai uz bibliotēku, lai tā sakot, inteliģenti iepazītu viens otru, bet šis sāk rupji lamāt mani, mol baklažāns ok impotents.
Ir vēl tādas, kas jautā, mol kādi truselji man pašlaik uzvilkti, un vai man tur apakša pliks, vai pinkains. Neveru es vairs vēstules vaļā, lai atkal slikti sapni nerādītos, kur plikas tantas mani vaja.

av2  kas jums , daamas, ir ar tiem ....cellojumiem vienmeer? Vienmeer spannojiet par cellojumiem. Nu aizvediis uz paaris nedellaam, un taas nedeellas paies aatri. Un taalaak?
Starp rindinnaam , ja nopietna sarakste, ir daudz...lloti daudz kas izlasaams. Jo juus, daamas, esat leilas rakstiitaajas. Patiik aprunaaties . Nu apmeeram, kaa pa telafonu....varan muldeet, un muuldeet un :) Nav jau slikti, nau jau man nekas pretii, bet.....zemtekstus ggenereet nav mans hobijs.

Liigucis  Starp rindiņām?!? Divas rindiņas no vīrieša jau var uzskatīt par lielu sasniegumu...un tās pašaas mākslīgi izveidotas...

elis  Man tantes sex nepiedāvā tieši bet tiešā tekstā prasījušas naudu, bieži.
Uz jautājumu cik vajag ,- atbilde cik vari vis,maz kādu 100-tiņu
Uz jautājumu priekškam , - atbilde ka kāds nomiris pēkšņi.
Vai varam satikties tad pateikšu utt.

Bet daudzmaz pieklājīgas raksta,
- gribu atvērties kādam
- vēlos just
- gribu uz pirti utt

magnija  elis - varbūt kādai tantei esi labi izmaksājis :) un tagad esi kļuvis populārs ar reklāmu kuru tantes nodod viena otrai :) :) :)... bet vispār amizanti, jo arī man ir bijuši gadījumi ar vīriešiem, kuri pēc ilgākas sarakstes prasa naudu kā iemeslu minot nelaimes gad. utt...kautgan sarakstes sākumā visi ir bagāti biznesmeņi :) :) :)

Pillerina  Visu garo sarakstes uzsākšanas pirmo vēstuli ar aprakstu, ko varētu ar mani darīt, es neiekopēšu:-) Bet starp rindiņām sapratu, ka uzcienāšu, izmaksāšu, izguldīšu, nomazgāšu kārdinātāju es pati. Viņš mani tikai "paskrāpēs"...:-)


"..... iznākot no dušas es Tevi sāku apslaucīt ar dvieli, manas roku kustības ir lēnas un nesasteigtas... lai varu izjust katru Tava auguma pauguriņu un lai tam tiktu veltīta īpaša uzmanība... kad Tu esi noslaucīta, sāku Tevi apskaut un glāstīt, maigi ar nadziņiem paskrāpējot Tavu muguriņu, glāstot Tavu seksīgu un tvirto dupsi es paspaidu dupša vaigus, laiku pa laikam pievelkot Tevi ciešāk sev klāt, lai Tu sajustu manu ......"

Gunitaa  Pillerina, es Tevi laikam neiepriecināšu, bet tādu pašu tekstu saņēmu jau apmēram pirms gada (tas ir daudz garāks, var saprast ka Tu ieliki tikai fragmentu). Acīmredzot, tas ir no džekiem, kas laiž pa riņķi savu garadarbu un domā, ka visas baigi pavilksies. :DD

neko  Ananda_A: nu atvaino arī Tu, bet pati uzprasījies. Birku sev Tu piekāri pati apgalvojot, ka Tev raksta vieni vienīgi "krniebies ar" :)
p.s.
man neviena neko nodarījusi nav, tik mazliet apnikusi ta mūžīgā šejienes tendence čīkstēt ka "visi vīrieši nogribējušies jākļi un maitas" visas "sievietes maukas un stervas".

Gunitaa  Laikam tāpēc, lai nerastos pārpratumi un kaut ko ne tā varētu izlasīt "starp rindiņām", vismaz puse 1.vēstulē raksta "ģeniālo": cau. Absolūti jēgpilns teksts ar lielu potenciālu nākotnei. :DDD

coldlands  Cau!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu