Kā jāapmaksā randiņa izdevumi?

Ir skaidrs, ka par to, kam būtu jāapmaksā randiņa izdevumi, tika un tiks lauzti šķēpi vēl daudzus gadsimtus ilgi, tādēļ šis nebūs jautājums par to.
Lasīju, ka sievietes vērtē vīrieti pēc tā, ka viņš norēķinās par kopīgo kafiju, tāpēc jautājums ir pārsvarā tieši šīm sievietēm. Vai ir svarīgi arī kā viņš to dara? Respektīvi, vai svarīgs ir arī maka izskats, banknotes jaunums/vecums? Varbūt ir būtiski, ar kādu karti norēķinās? Piemēram, vai zelta kredītkartes īpašnieki var justies drošāki par "mana dizaina" kartes īpašniekiem attiecībā uz tālākām attiecībām, kamēr kaut kādiem maestro lietotājiem labāk būtu izņemt skaidru naudu pirms randiņa? :)

LaskovijMerzavec  Kamer virietis maksā rēķinu, tikmēr sieviete zem galda izpilda minetu. Amen.

kokote  O jauns trollis pie oho debesjuma. Lai gan pēc ofensīvas sliecos domāt, ka "tie paši vēži citā kulītē".

rezgals  Piedodiet,luudzu,bet man liekas,ka pilniigs murgs!!!

rezgals  Tas ir kautkas liidziigs anekdotei par ,slaavu valodaa buutu пресс,kur divi cilveeki iznaak no saunas un viens otram saka:raadot uz naudas pacinju –vot eto press, a s tvoim zivotom ctoto ne vporjadke! Taa arii šajaa diskusijaa,viirietim ir jaabuut VIIRIETIM !!! Kaadaa veidaa vinjw noreetjinaasies taa ir vinja dariiwana ,meitene tajaa laikaa var iet nopuudereet deguntinju!😀

DanaL  Man arī šis bezjēdzīgo jautājumu stils liek domāt par kāda dežūrtopiku cepēja reinkarnāciju.

coldlands  Atceros sen, sen, kad biju jauns, un smuks, uzludza mani viens tantuks uz randinju.
Es protams izgludinaju bikseles, piesuvu kreklam pogu, nopuceju kedas, uzkemmeju priceni, bet idritvaikocinj, naudas ta naf. Salasiju majas pudeles, makulaturu, nodevu, aizlaidu lidz privatmajam, un saskaldiju malku omitem, izraveju burkandobes, aplaistiju pomidorus.....
Tatad materialo jautajumu nokartoju, sapucejies feiskontrolei ar, lupinas gravmale saplucis, eju tads priecigs, smaids lidz ausim, apaksejais stavs ari bodrickom, gatavs startam.
Satiekamies, es saj, les entual mon amur tu montre vapur tusjur apur tua, mol franciski, lai tads inteligents izskatos, si man da, da, ar mol poliglote.
Karoce, apeda si kafuzi manis uzsaukto kucinju, izdzera kakao, un areviderci, es saj nederot, ta vot.
Es ko gribeju teikt, var jau onka izmaksat to mazuminju, nezmiegties, un nepikstet pecak par izdevumiem.

straume22  "Kā jāapmaksā randiņa izdevumi?" -Jāpārmet krusts pār acīm, jānobučoiJ zeltnesi, jāpasaka "āmen", jāpalokās, lai dāma redz, ka maksāšanas rituāls ir beidzies un viņai nebūs jānorēķinās kunga vietā. K-hem (prokļatije rudņiķi)

ne_tik_pareizs  .... apdrošinātājiem. Bet reizēm arī kopīgajiem pēcnācējiem .

Arlekins  vēlarvien forumā nav sataisīta iespēja normāla garuma postus krieviski taisīt...
nu lūk, ko es gribēju teikt: kā par brīnumu, izskatās ka sabiedrībā ir bariem sievietes, kuras reāli meklē sponsorus, un tāpat arī vīrieši, kuri visu savu vīrišķību redz tikai iespējā kādai izmaksāt.
dies mani atpestī no sievietes, kura gaida izmaksātāju.
es sievieti uzskatu par cilvēku, un sagaidu, ka viņu interesēs līdzvērtīgas attiecības, un manī viņa redzēs ne jau nu vakariņas restorānā uz mana rēķina un versčči rokassomiņas ar nanokropļsuņiem...
nu a vairumam - novēlu jums vienam otru atrast - jūs labi sapasēsiet :P

Gunitaa  Arlekin, ko Tu jaunu pateici ???? NEKĀ. Visi tak Tevi šeit pazīst kā žmogu leģendu. ;)) Un Tu vispār zini, cik vecim naudas vajag, lai viņš varētu saukties par sponsoru? Baidos, ka Tev līdz tam ļooooti tālu, pat ja Tu gribētu.
P.s. Sievietes, piesakāties, kuras gribētu, lai Arlekins būtu Jūsu spondors. :D Paskatīsimies, cik tādu ir daudz. :)))

Gunitaa  labojums: sponsors.
Un uz pļarkšķa pavizināt vēl nav sponsorēšana. :DD

elis  jaunās kartes normālās bankās ir ar bezkontakta maksājuma iespēju,
tā ka nav ko satraukties,
saliks visur jaunos terminālus LV, kas varēs tādas nolasīt un nekādu maku no kabatas laukā nebūs jāvelk.

sandra111  nu neklustiet nozelojami,,,,
mana parlieciba-VIRIETIM sadi jautajumi prata neienak.

neonilla  Eju uz randiņu ar kafiju termosā un pašas ceptu(keksu vai ābolkūku) somiņā. Varam ieiet krodziņā parunāties, padzerties minerālūdeni. Kaut cik sevi cienošs vīrietis(bagāts vai nabags) nevēlas lai sieviete apmaksā rēķinu.

puuuka  Nu gan sasmējos...paldies par jautrību:)

kvarts  es ir vecmodīgs, man ari barsetka... a kur citur naudu nēsāt, maks taču kabatā nelien iekšā, vēl telefons un brilles....nu pizdec, kā tagad lai sapazīstas...
Lūgtum paskaidrot, ar ko barsetka sliktāka par mugursomu?....:((((

adamsone  Barsetka ir tas paC, kas baltas zeķes melnās (brūnās) zandalās. Nāvējoši suņuvilnai un visāda veida zeksim. :)
Konkrētas diagnozes konkrēts simptoms - ja vīrietis žņaudzas ar izmaksāšanu, tad ir hroniskais randiņgājējs, ar kuru neko nevajag pasākt. Ja uz randiņu jāiet vismaz 4x nedēļā un katru reizi jāatstāj vismaz 10 jevro, tad tak var izputēt. Kā jūs to nesaprotat.
Ar maka mājās atstājējiem jābūt tik jaukai, mīļai, ieinteresētai, cik nu vien varat.Tad samaksājiet rēķinu un uz žēlīgo "Vai tad mēs nevarētu vēl reizi satikties?" atbildiet ar lepnu "Nē!" un klusi pie sevis ķiķinot, ejiet prom. :D

Paula6  Uz autora jautājumu "kas būtu tas, ko novērtētu?"...paskatītos, vai viņam ir brūns maks :D

siikaa16  Neizvēlos pirmo randiņu kafejnīcā vai citā ēstuvē. Labāk patīk pastaiga, sēdēšana parkā uz soliņa vai izbrauciens ar riteni. Man labāk, lai puķi uzdāvina. Man vienalga, kādā veidā par to norēķinās un kāda vīrietim makā karte. Man ir divas bankas, divas kartes. Viena maestro, otra "mana dizaina". Sanāk ar vienu esmu ar pievienoto vērtību, bet ar otru nekas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu