Sieviešu izdevumi

Jau kuro dienu te padibenes gaudo, ka kafiju nevarot atļauties izmaksāt sievietei. Jūs vispār ziniet kādi sievietēm ir izdevumi, lai līdz tam randiņam aizietu. Manikīri, pedikīri, frizieris, ķermeņa skrubji un krēmi, smaržas un lakas un arī ar apģērbu mums viss ir sarežģītāk. Visādi erotisko fantāziju pārņemtie te sapņo par skaistām, kvalitatīvām veļām un smalkām zeķēm uz zeķturiem, bet to visu lai sieviete pati sagādā. Daži te teiks, ka mēs jau tikai pusdienlaikā gribam garāmejot saskrieties un ka ikdienā esot hābūt pilnam komplektam. Tikai filmās sievietēm ikdienā ir tas pilnais komplekts, katra kaut ko ekstra dara pirms pirmā randiņa un tie ir nesalīdzināmi lielāki izdevumi par to štrunta kafiju!

magnija  domāju ka arī šī diskusija ir lieka... ne velti saka ka sievietes un vīrieši esam no dažādām planētām. tas kas vīrietim šķiet dabiski, daudzkārt sievietēm ir nepieņemami. piekrītu jau izskanējušam viedoklim, ka dabisks skaistums izmaksā ļoti dārgi. līdz 30g ir ok, bet lai tas viss dabiskais saglabātos ilgākā laika periodā ir jāiegulda ļoti lieli līdzekļi :)..

derevnja10  To, ka Jums dzīve ir dārgāka, nav nekāds noslēpums. Tik vienu gan nesaprotu, kas spiež skriet uz randiņu, un pēc tam raudāt. Lielos vilcienos par randiņa kandidātu var uzzināt iepriekš. Pat vecā sakāmvārdā saka, nomēri, tik tad nogriez.

magnija  derevnja - ne jau mēs te par kko raudam un žēlojamies :):)... vīrieši tak satraucas

neratni_stasti  Smējos kā kutināta, lasot šo tēmu. Varbūt arī personīgās mājas remontu iekļaut manos reprezentācijas izdevumos, kā nekā, neremontētā mājā mana oma būtu drūma, kā es tāda vispār randiņā vīrietim patiktu :D

Liigucis  Dabiskais skaistums?!? Cik izmaksā??:)

Regulāra atpūta, relaxācija, hobijs, saule, patīkamas fiziskas aktivitātes, prieks...

Ananda_A  Ak, druscītiņ jāpaciešas un varēs randu norunāt nūdistu pludmalē. Tad vajag tikai mālus, ar ko sievietei nosmērēties, lai viņu varētu atrast uz pliko fona.
Kafiju var no mājām termosā līdzi paņemt.

RSQuattro  Varētu padomāt, ka Tu to visu dari dēļ vīriešiem nevis dēļ sevis. Sievietes to dara dēļ sevis. Pat ja vīrietis saka, lai viņa to nedara, jo tā pat skaista, sieviete vienalga to darīs.
Tā kā beidz te dirst.

magnija  atkāpei no nopietnā.... kāda sieviete kurai sagribējās brīvdienas no darba, sadomāja aiziet pie ģimenes ārsta, kko sastāstīt, lai dabūtu slim-lapu. lai tas viss izskatītos pārliecinošāk - nolēma neuzkrāsoties... rezultāts bija tik pārliecinošs, ka sievieti nekavējoties aizrāva ar ātrajiem uz slimnīcu :)

derevnja10  magnija, kuriozi ir gan no vienas, gan otras puses. Vai par to būtu skaļi jārunā, tas ir cits stāsts.

RSQuattro  Lauki - ar to Tu gribēji pateikt, ka esi normāls vecis? Domā ar to, ka Tu izmaksā, tas Tevi padara par vīrieti? Tu esi lohs. Ierēkt par to, ka ar termosiņu? Termoss noteikti ir labāk, romantiskāk nekā restorānā.

Sallija2  RsQuattro, dara to visu kā investīciju lai būtu konkurētspējīga starp citām sievietēm, kas cer atrast jauku, dāsnu vīrieti. Tās ir investīcijas ar skatu nākotnē. Bet ja sieviete, kas sevī daudz investeljusi kluldas pēc randiņā sastopas ar kaut kādu bomzi, kam kafija ir problēma, tad ir izšķiests laiks un materiāli.

marija19561956  Es ,es sevi forsi sakopu pa brivdienam un svetkiem,jo ikdiena nedrikst lakot nagus,darba specifika.Skaisti uzkrasojos,salieku savas greznumlietinas, labas smarzas un eju pastaiga, pasas sirds gavile ,jutos ka sieviete. Diemzel viriesa pec ,to neuzskatu par vajadzigu, reti kurs to prot novertet. Ja runajam par kafiju, tad ists dzentelmenis vienmer sievietei izmaksas kafiju. Tagad gan cits laikmets,cita domasana un citas vertibas. Man neinterese citu izdevumi un citu naudas maka biezums, ir daudz labakas un skaistakas prioritates, bet katram savs. Sausmigi nepatik abu dzimumu savstarpeja cikstesanas, labak cienisim viens otru un baudisim skaistu pilnvertigu dzivi. Lai mums viss izdodas

aquaserpente  Cik man nācies novērot, tad kungi lielās masās tomēr ievēro koptēlu, nevis atsevišķus sīkumus. Nu nezinu, var jau regulāri pulēt ragus, nagus, pakavus, atjaunot dibendrānu kolekciju, un sagādāt vešiņu kolekciju, bet tas panākumus pie pretējā dzimuma apriori negarantēs. Man domāt, pietiek, ja mati tīri (un nav jābūt estra griezumam, vai nez kādai pričenei no salona par juriku kaudzi sastellētai), kosmētika, ja ir, tad praktiski nemanāma, smaržas, ja lieto-tad tikko nojaušamas, nevis salietas virsū kā pie gāzu uzbrukuma, apģērbs un veša tīri un kārtīgi, bet tādi, lai sieviete justos ērti, apavi arī ērti, un miers mūros. Vismaz pēcāk, ja kungs nebūs paticis, vai pati dāma nebūs iekritusi acīs, nebūs jāvaimanā, ka tāda milzu nauda izgāzta, bet rezultātā čušs vien sanāca.:D
Par randiņa izmaksām runājot, nu ir tam kungam tomēr maks jāatver kapejai un botānikai uz šķīvīša, kā minimums. Ja pat to nevar, nu tad lai sēž mājās, un nodarbojas ar rokdarbiem.

Pillerina  Kur tu rāvi, ka tie gaudotāji ir padibenes. Viņi vienkārši ir transvestīti jeb kaut kas cits no tās līnijas...

Sallija2  Un vēl RSQuatro, tu pats esi sieviešveidīgs vīrietis, jo tērē naudu par zāli, ej kačāties lai demonstrētu savu dominanci starp sugas brāļiem. Tu noteikti domā, ka esi pelnījis, lai tavas pūles novērtē un domā, ka sieviete būs starā tik par iespēju ar tādu muskuļkalnu kafijiņu no termosa pastrēbt parkā uz soliņa. Taču lielākoties sievietēm neinteresē tavi muskuļi, drīzāk drošība, ko var sniegt vīrieša finansiālā stabilitāte ir vilinošāka. Tā kā tā kačalka ir nelietderīga investīcija.

Uggiss  pielikšu savas pieredzes piecus "santīmus":
jā, vairāk ievēro un novērtē koptēlu nevis no kura veikala katrs drēbes gabals nācis.
Bet protams nepaliek neievērots, ka zābaku papēdis šķībs nonēsāts, drēbes smaržo pēc cigarešu dūmiem vai kādas populāras ēstuves.

makinlijs72  vienīgais ko gaidu ,lai vismaz kājas noskuj un nomazgājas . pārējais neko neglābs ,ja neinteresēs.

RSQuattro  Sallija stulba vai tikai izliecies? Viss, ko es daru es daru dēļ sevis nevis, lai kādam kaut ko parādītu.
Bet Tev laikam ir kaut kādi kompleksi ar tiem muskuļiem, laikam muskuļkalns Tevi pasūtija, tādēļ tāda sāpe. Cilvēks, kurš ir spējīgs uzkačāt muskuļus noteikti būs gudrāks un ar lielāku gribasspēku par cilvēku, kuram nav muskuļi, jo ir vajadzīgas zināšanas un liels gribasspēks, lai to izdarītu, jo tas būtu tik viegli, tad visi būtu slaidi, atlētiski un skaisti.
Es vienmēr visu izmaksāju, par to nav pat runa. Bet esmu bijis uz randiņiem ar biezām sievietēm kurām ir savi uzņēmumi utt, bieži pat tādas piedāvā uz pusēm rēķinu maksāt vai pat uzstāj uz to, viņām nav svarīgi cik vīrietis pelna(protams, svarīgi tikai tik daudz, lai viņai nebūtu viņš jāuztur). Bet tādām sievietēm, kurām ir plika dirsa, tām nu ir tādas prasības, vīrietim viss ir jāizmaksā, viss ir jāpērk, vīrieša nauda ir viņas nauda utt.

multi  Ja jau padibenes gaudo, ko tad autore tik ļoti satraucas :D Vai tik nav aizvainojums, ka ne bagātajiem, ne padibenēm vajadzīga?

elis  palasot dažādos jautājumus par kafiju te, un ar to saistītām visāda veida iespējamām domstarpībām, secinājums viens:
Randiņjos dzeram alu kafijas vietā vasarā, un šņabi ziemā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu