Pīrsingi, tetovējumi - večiem tiešām patīk?

subj.
ok, kāds neliels gaumīgs tetovējums vēl kopumā varētu būt ok, bet tās kniedes, saspraustas kur tik var, man atgādina āfrikas mežoņus. nekā skaista, ne simpātiska tajā nesaskatu....

AivarsN  Iespējams, sievietes ķermenis ir skaistākais ko Dievs radījis. Apzīmēt to un apkarināt ar metāliem ir nesalīdzināmi stulbāk,kā neprasmīgam krāsotājam pielabot izcilāko vecmeistara gleznu.

DanaL  Tā kā es nepavisam neesmu ieinteresēta iedziļināties, kas tur uz tā miesas gabala uzkrāsots vai uzrakstīts, tad man tas viss jebkurā izpildījumā ir ne vairāk ne mazāk kā netīrs pleķis, kurš prasās pēc kārtīgas mačalkas.

av2  ir vienalga. Bet noteikti nesapratiissu nekad, kad jauni cilveeki notetovee....pilniigi vissu roku utt. Mozgi vispaar nav ? Kad buus 35 maksaaas 7x lielaaku naudinnu, lai tiktu no taam ssausmaam vallaa.

Vaukskis  Ar meeru un jauniibaa/ videejaa vecuma grupaa jaa, bet ne vairs uz sievieeteem, kuras ir pensijas vecumaa ! Kniedes un saspraudes gan lai buutu tikai goteem un emo sievieteem, kaa arii saatanisteem un "melnaa metaala" faneem- arii liiidz attieciigajam vecumam !

Jevpistinija  Un der padomāt arī par to, ka gadiem ejot uztetovētā zivtiņa izaugs par delfīnu, tad par vali. Finālā būs kaut kāds sačokurojies jūras monstrs, par kura izcelsmi strīdās britu zinātnieki. Sadurstītās vietas aizaug, bet mēdz palikt rētas. Un tas viss notiek ar paša ķermeni, ne to, dēļ kura sadurstījās vai satetovējās.

edding  Kas ir gaumīgs tetovējums. Jaunības dullumā satetovē, kad paliek prātīgs, nezina kā nost dabūt.
Par tiem kuri brieduma gados sev ko uztetovē, nerunāsim, tie ir tie nabadziņi, kuri "joprojām sirdī jauni". Kā viņi domā, citi smīkņā par šiem gājieniem.

jadore  Agrāk nepatika, bet tagad patīk skaisti tetovējumi, ne uz sava ķermeņa.

coldlands  Tetovejumi patik, pirsingi tik dažas ķermeņa daļas.
Jocīgi liekas tie cilvēki, kas cenšas tēlot psihologus, jo redziet, ja tetovejums, tad psiholoģiska trauma, ja jaudīgāka mašīna, tad mazs loceklis, ja daudz naudas, tad zimulejas.
Atceros vienu tantu, gadus 20 veca, kura man aizrādīja par tetovējumiem, un kāds es izskatīšos ar tiem vecuma, lai gan pašai 20 gados, ķermenis ka pārbarotai cūkai.
70 gados mēs visi būsim krunkaini, tāpēc man pofig ka es izskatīšos tad ar tiem tetovējumiem.

tunika  Pasaulē tu nāc balts, tīrs un skaists. Ko dzīves laikā sevi "apglezno", tas katram sava daļa. Citreiz simpātiski, pasvītro vīrišķību, vai sievišķību. Tetovētājiem gan jāzin, ko dara, ieskaitot kriminālistisko pusi, tie cilvēki māk skaidri lasīt par tevi, ko domā pat ar ko nevainīgu.
Patīk henna sievietēm, kapēc ne? uz vasaru kādu rakstu rokām, kājām, pienāk rudens, nomazgājas!

Viliendi  Ja neizskaties ne pēc kā, ja galva ar gudrību neizceļas, bet kaut kā apliecināties gribas, kas atliek- pīrsingi un tetovējumi...

ne_meklejumos  Pīrsingi man nepatīk, bet tetovējumi ir ok. Katrā ziņā, tas nemaina manu attieksmi pret cilvēku.

miers2  Tetovēta sieviete un citi radījumi nozīmē tikai to, ka kādai vai kādam te baigi pietrūcis pašvērtējuma

miers2  tetovējumi noteikti maina vērtējumu - nu tas ir tā, ka tev būtu labi kopts suns, bet vienu dienu tas izmucis brīvsolī un riktīgi izvārījies nez kādos sūdos un tagad baigi lielīgi atvilcies mājās, bet tev par to vemt gribās

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu