Kad atriebība kļūst par dzīves jēgu!

Kaut kādos brīžos mēs visi esam kaut kur nežēlīgi un gadās ka par kādu nodarijumu pārņem tā atriebības kāre,bet labi ja tas ir tikai uz brīdi un tad pāriet.Bet ir tak cilvēki kam atriebība kļūst par dzīves jēgu!Kā tas ir būt pilnībā atriebības pārņemtam?Vai varat iedomāties ka atriebība pilnībā varētu kontrolēt dzīvi?Es nerunāju par tādām lietām ja tiešām ir nodarīts kas briesmīgs.Bet ja kāds kādu piemēram ir pametis un par to atriebjas?!Un vēl kas ir atriebīgāki sievietes vai vīrieši?

Rondijs  Mefistofelis, labi, ka pamanīji. Varbūt kā pārstegums tev, bet es labi redzu savu baļķi, tas ko es rakstu, es daru to apzināti.. es spiežu jūs ar savu viedokli, rakstu nevienam nevajadzīgas lietas. Manai enerģijai vajag izeju, tāpēc arī rakstu. Šobrīd ir tāds posms dzīvē, kad mans prāts bēg no grūtībām.. nespēju atrisināt sāpīgu jautājumu.

Jevpistinija  Atriebties laikam nē, bet acis dažai labai emmai labprāt izskrāpētu. Vienkārši tāpēc, lai jūt, kā dzīve garšo, kad kaut kas sāp.

jurks  Rondijs! necenties sho vezumu vilkt paljaujoties tikkai uz savu paartu un speeku! sauc peec paliidziibas pie Taa Kunga!!! un nedomaa ka tas ir miikstchauliigi un izvairiishanaas no atbildiibas, taa tas nav! nebaidies par to, ka lepnums jutiisies aizskarts! dziivee ir briizhi kad ir jaamaak upureet, var buut, pat shkjietami viss daargaako, bet augstaaka meerkja labaa tas attaisnojas!

Luusila  Esmu kādreiz domājusi, ko es tik visu nesadarītu, ja man būtu burvju spējas...piemēram, pasaka man kāds kaut ko nepatīkamu, un uz vietas publiski apčurājas...i pat nesaprot, ka es jamam par sodu uzlaidusi kaut kādu burvestību, nu patīkami tā pasapņot.

Rondijs  paldies, jurks, ļoti laipni no tevis! neviens jau nav radīts šajā pasaulē lai ciestu, mums katram ir viss nepieciešamais, lai sakārtotu savu dzīvi.. ja vien ir stipra griba, daudz ko var panākt

Mailija  Jevpistinija,un kāda jēga būtu kaut kādām emmām skrāpēt acis?Ja jau vecis pats negrib tad neviena emma neko izdarīt nevar!Un ja ir tāds vecis tad vislabākā atriebība ir tādu pasūtīt un atrast foršu cilvēku un par to bijušo pat nedomāt!Vislabākā atriebība ir kādam par spīti justies LABI!Es pret tur kaut kādu speciālu riebšanu!

Jevpistinija  Mailija - esi viena no emmām, ka tādu rūpi turi? 😃

irgo  Kāda atriebība? Ja Tev pāri nodarījis vecis, tad iedod viņam pa muti , ja gribi atriebties sievietei , tad zini - vissāpīgākā atriebība sievietei ir nelikties par viņu ne zinis !!!

jurks  Tā var pavisam auzās iebraukt- dzīvot kādam par spīti, priecāties, būt laimīgam, bērnus audzināt, un beigās nomirt un arī kādam par spīti, piemēram-.par spīti valdībai vai pretējam dzimumam! Bet, tas darbojas tikmēr, kamēr mēs redzam rezultātu mūsu pūliņiem, bet ja rezultāts ir neapmierinoš priek§ mums, ka tas kam par spīti priecājamies par to nemaz nesatraucas, ko tad?? Visi pūliņi vējà un motivācija priecāties un būt laimīgam arī vējā! Bet var būt ir kāds cits veids, kā pagriest visu par labu vienai un otrai konfliktā iesaistītai pusei??

Ananda_A  Ja nopietni, jau atriebības plānu kalšana, bez pašas riebšanas, stipri gandē veselību. Mazākais ko bez sliktas sejaskrāsas var dabūt- tie ir žultsakmeņi. Ja stipri gribas atriebties, vajag dauzīt kādu maisu sporta zālē, bet dusmas un naidu kultivēt nav gudri.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu