Dabiskums

Vai jūs piekristu manam apgalvojumam, ka sievieti visforšākā ir tieši tajos retajos brīžos, kad izslēdz princesi un ir dabiska - gan izskatā, gan valodā un uzvedībā? Un, ka lakoti nagi un pārējās ārišķīgās ekstras sūta vīriešiem pavisam ne to signālu, ko viņas patiesībā gribētu sūtīt - proti, nopietno attiecību kārotāju vietā piesaista ātrā seksa kārotājus? Un pēc tam pašas sūkstās, ka visi vīrieši tikai TO no viņas grib?

Ananda_A  Kaut kas tajā Torpēdo domā ir pozitīvs. Un tas ir sevis un otra īstuma pieņemšana. Ja tik ļoti sevi jāpārveido, tātad sevi nepieņem svaigi nomazgātu.

Visā ir jābūt mēra sajūtai, dienā maksimāli ērti, naktī, maksimāli romantiski un brīvi un vakara iziešanā max skaisti.
Nebūtu visu laiku jāstaigā kā izkrāsotai lellei, bet reizēm der. Ādai ir jādod iespēja elpot bez grima.

neko  Sieviete ir tiks skaita cik skaita izstatās gultā tikko no rīta pamodusies:) Bet nevajag mēģināt iestāstīt ka tam nav nekāda sakara ar to cik daudz viņa sevi ikdienā kopj.

spaarnu_meitene  Ja tik ļoti sevi jāpārveido, tātad sevi nepieņem svaigi nomazgātu. - šī doma ļoti uzrunā būtībā.

Sieviete ir tiks skaita cik skaita izstatās gultā tikko no rīta pamodusies:) - jā, protams, bet ir arī sievietes, kam nevajag šī mērķa vārdā izdarīt ar sevi nezin ko :) un vēl labāk - viņa arī vakarā ir tikpat skaista kā no rīta :D

Geisha  Vai man tagad būtu jābeidz sevi kopt, lai būtu dabiska? Aha un vēl reizi nedēļā mazgāties, lai būtu dabīgā smaka. Pipec kaut kāds.

Large  Esmu kategoriski pret viedokli, ka sievietes lakoti nagi un pārējās ārišķīgās skaistumkopšanas procedūras, kas ir koptas sievietes ikdiena, ne "ekstras", piesaista ātrā seksa kārotājus.
Sievietes dabisko skaistumu nosaka viņas sakoptība.
Sievietes lakoti un kopti nagi, kā arī viņas kopts ķermenis un kopta frizūra nenosaka viņas seksapīlu, bet gan norāda par viņas higiēnu.

Ātrā seksa kārotājus piesaista ne sakoptas sievietes skaistums, bet gan sievietes uzkrītoši mājieni ar aicinājumu vīrietim uz sekss.

Torpedo, ja tava gultas biedrene sagribēs uzlikt tev ragus, tad uzmaucot viņai galvā parandžu, pie sevis blakus gultā vienalga viņu nenoturēsi!

ne_meklejumos  Ko apkārtējie par mani domā, man vienalga, pucējos sevis pēc un tikai. Nekad nav bijis nekas lieks, ne nagi ne ragi. Kosmētiku ikdienā lietoju minimāli, mājās nemaz. Grūti iedomāties to, ka vīrietis savu sievieti nav redzējis kā no dabas miesām nākušu, ar dažām higiēnas korekcijām.
Ja nē tad nāk prātā dziesmas vārdi;-
Agrā rītā, agrā rītā
Es ieraudzīju tavu seju
Un tagad es no bailēm trīcu
Un ātri, ātri, ātri projām eju

PATRICIJA_10  Ou!!Gadu bez geelisha un geela,kaa nav taa taa nav taa precinieka!!Tik taadi diikdienji gadaas!!Ko nu tas dabiskais shaistums liidz?!

makinlijs72  "pirms" un " pēc" fotogrāfijās ,man parasti labāk patīk "pirms" variants .Lai visas tās kosmetoloģes,kuras tā reklamējās ,man piedod !

Rondijs  Visi te kaut kā baigi virspusēji paņēma to tēmu, tikai par ārējo izskatu, vai tiešām dzīvē liekat tik lielu uzsvaru uz to? Izskats tak sastāda tikai pusi, otra puse ir saturs..

sieviete_1968  Woaw,bagi 18:51 un Large 21:39!
Var,es Jūs abus pievienošu saviem favorītiem? :)))

magnija  Rondijs - :) pārādi man kaut vienu vīrieti kurš pirmo iespaidu par sievieti iegūst no sievietes iekšējās pasaules jeb kā Tu saciji satura :) :) :)(izņēmums varētu būt fizisks trūkums - aklums) .. Nu nevajag tak pašam sev miglu acīs pūst :)

zappa  Ko Jūs te peraties! Cilvēks vienkārši grib ietaupīt uz kosmētikas rēķina.

mazaa1974  Esmu dabiska,ar vai bez tās "šmiņķa" kārtas,jo smadzenes jau nevar nokrāsot un pietušēt! Pieņemiet mani kāda esmu un savādāka nevaru un negribu kļūt,jo esmu arī parasta Latvijas pelēkā....

magnija  :) nu labi Torpedo - piekrītu, ka vīrietis neredz vai neievēro atsevišķas detaļas sievietes centienos, bet to tak viņš redz vai sieviete ir kopta, vai sieviete ir tāds "dabas bērns".. kkā palasot sludinājumus es tik tiešām neesmu redzējusi nevienu, kurā vīrieši būtu ierakstījuši - vēlos iepazīties ar dabīgu sievieti - visi kā viens raksta ka vēlas iepazīties ar koptu sievieti. Kopta siviete - jēdziens jau kā tāds nozīmē , ka sieviete rūpējas gan par matiem, nagiem un visu pārējo. Jā protams ir arī ļoti "uztjunētas" sievietes(arī vīrieši) nu kas par daudz tas par skādi. Nu sabeigti mati, nu kam negadās.. ne visi var apmeklēt profesionālus meistarus.. neredzu problēmu... matus var nogriezt - nav jau zobi kuri neataug :)

HOUSE  Pilnībā piekrītu, ja vien aiz tās ārējās čaulas kaut kas vispār ir. Nē, nē, es pasakām jau kādu laiku neticu, pārāk bieži viņas piesedzas ar ārieni...

Ananda_A  Tagad modē dažādi šovi, kur pliki staigā džungļos, meklē mūža mīlestību uz salas utt. Vīrieši vairāk vai mazāk normāli, vairāk vai mazāk notetovēti, bet meitenes...lūpas uzpūstas, mākslīgās krūtis, vaigu kauli pieoperētie, mati pieaudzētie, vienā mierā ļaujas seksam pirmā naktī.

Domāju, ka tiem puišiem kaut ko saprast aiz tā teātra vispār nav iespējams. Un tad viņas sāk scēnas, emociju izvirdumus. Piedodiet, bet vīrieši tomēr ir dabiskāki.

Pillerina  Ak vai, atkal nekam nederu. Ne man gēls nagos, ne silikons... ragos/lūpās, ne kapsulas matos, ne porcelāns zobos. .....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu