Iedomīgie...

Kādēļ vīrieši iekš oho ir tik iedomīgi? Paši uzrunā,bet neatbild...

kuks10  kurš nelietis Tev neatbildēja..?!Vārdu studijā, un oho tiesa liegs šamējam šeit zīmēties..?!))

av2  atkariigs, kaa tev atbild. Jo , ir sievietes, kuraam lloti gribaas atbildeet, un atbildaam arii, un sarunas reizeem aizved arii liidz kam vairaak. Un ir sievietes, peec kuru ...prertii atcirssanas, gribaas pasuutiit taa, lai....nu bet esam pieklaajiigi, un to nedaraam. Taa kaa nesarezzggii dziivi.
Katrs savaas probleemaas pamataa ir vainiigs pats ! Kas tik nau naacies dzirdeet te. Peedejais, koa atceros, ir , ka es meloju....par to , ka dziivoju asv.Smiekliigi, lai nebuutu skumji, ka ssodien cilveeki ir tik.....:( Nu, pasakiet, kaapeec man tas buutu jaadara?? Atceert tev ko , iennirdz , apsaukaa par meli. Un kas no taadas sievietes ir ......dziivee? Nulle, apalla nulle ;((

minnijai  Es arī vairāk neatbildu, kā atbildu... Ne jau tāpēc, ka būtu no sevis ko iedomīgu iztaisījusi, bet tāpēc, ka gluži elemntāri es domāju, ka sevi kaut kādā veidā pasargāju.

Ir citreiz, ka anketas nesapas, citreiz sapas, bet čujs nostrādā un brīdina neuzsākt neko. Es arī klausu :D citreiz interesantas sarunas vnk dabiski noplok. Vairs nav aktuālas. Un tur neko nepadarīsi.
Ar iedomību tur maz sakara....

magnija  varbūt ka vīrišķis sajutās nepilvērtīgs pēc Tavas atbildes... bet varbūt sabijās pats no savas drosmes ka uzrunāja :)... hmmm nezinu :),,, esmu pieklājīga un atbildu uz uzrunām :) :)

Mefistofelis  Dažreiz vīrieši ir vienkārši slinki, bet citreiz sadzērušies par daudz alu. Neuztver to tik personiski.

Ananda_A  Nezinu par vīriešiem, bet es neatbildu tādos gadījumos, kad iepriekšējā sarakste rada situāciju, kurā ir sākusies sīkumaina, bezjēdzīga skaidrošanās. Ja tas cilvēks neinteresē, visam piekrītu un pārstāju atbildēt.

Vanesa15  Liels harēms viņiem un tava kārta vēl nav pienākusi. Kad pienāks, tad arī atbildēs :D

poga_parastaa  Arī vēl nekad nav gadījies te sakontaktēties ar kādu vīrietu, kuram klibo pieklājība vai attieksme vispār. Protams, atskaitot vieglas garīgās atpalicības gadījumus, kad raksta visādas seksuālas dabas jēlības, taču tie ir ārpus vērtēšanas, tāpēc neskaitās. Dabā tā ir iekārtots, ka ir visādi cilvēki. Ikdienā taču jebkuram nākas redzēt l gan alkoholiķus un bezpajumtniekus vienā personā, zagļus, ekshibicionistus u.t.t., bet pēc viņiem taču nespriež par visiem pārējiem. Tā ka viss ir normā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu