Kāpēc Gabriels izvēlējās Bertu neviss Žoržetu?

Dzīvoja reiz divas dāmas, abas kaimiņienes un OHO iemītnieces.Slaidā, skaistā Žoržeta bija vienmēr sapucēta no kāju nagiem līdz matu galiņiem.Kad viņa gāja pa ielu-vīrieši viņu vienmēr ievēroja.Pati Žoržeta arī apzinājās ka ir daiļa, kā viņai pašai likās arī gudra un ir pelnijusi vīrieti labāko no labākajiem.Un nebija viņai problēmu iepazīties jo veči viegli ķērās uz Žoržetas perfekto ārieni, bet diemžēl pēc pāris randiņiem(citreiz bija sekss, citreiz ne)zaudēja par viņu interesi un Žoržeta nevarēja saprast kāpāc tā, jo viņa tak ir tik perfekta, bet tie veči gan ir kretīni un idioti ja to nesaprot.

Otrā dāma bija Berta par 10 gadiem vecāka par Žoržetu un par 15 kg smagāka.Žoržeta uz Bertu raudzijās ar nicinājumu un uzskatija ka tāda Berta viņai pat klāt nestāv.Berta kaut arī nebija izcila skaistule, drīzāk vnk sieviete bija jauka, saimnieciska un labestīga dāma un arī sajūsminājās par Žoržetas daili.Uz sevi raudzijās kritiski un neko daudz vīriešu ziņā izvēlīga nebija.

Bet tad kādu dienu Žoržeta ieraudzija Bertu kopā ar Gabrielu, tas bija viens no bijušajiem Žoržetas pielūdzējiem, kas tāpat kā citi pēc vairākiem randiem pazuda miglā.(Žoržetai patika Gabriels un bija pat sāpīgi ka tas par viņu zaudēja interesi).Un tagad viņš ir kopā ar Bertu! Abi izskatās iemīlējušies un laimīgi.Žoržeta bija pilnīgā šokā, ko gan tas Gabriels ir atradis tajā necilajā Bertā?Tā Žoržeta negulēja veselu nakti un nevarēja izdomāt kāpēc Gabriels izvēlējās Bertu neviss viņu daiļo, fantastisko un vnk perfekto Žoržetu?

Kā jūs domājat, kāpēc?P.S.Šis stāsts ir izdomāts, bet vai tad dzīvē tā nav?

magnija  nu laikam tak tam vīrišķim tās kaulainās nepatīk :)(atvainojos ja kādu aizvainoju :) )

Mefistofelis  Gabriels pat nemēģināja izvēlēties, viņu savāca tā, kura bija neatlaidīgāka.

kautkad  Pareizi, smuku sieviešu, kas nav iedomīgas maitas, nemaz nav. Itin nevienas.

elis  ...Bet tad kādu dienu Žoržeta ieraudzija Bertu kopā ar Gabrielu,.....viņa domāja ka tie kopā, bet vēlāk uzināja, ka viņi tikai draudzīgi gāja uz tuvāko krogu skatīties hoķi

kautkad  Tikai nav skaidrs, kāpēc vīriešu ziņā neizvēlīgā Berta, tik sirsnīga un saimnieciskia, vispār bija viena.

Ananda_A  Vistuvāk patiesībai ir 18:09 :DDD
Lai gan autors cenšas pamācīt sievietes, bet secinājumi vairāk noderētu pašam:

Ja vīrietim sieviete iepatīkas, tad viņam jāizturas pret sievieti tā, lai viņai ir labi būt viņam blakus. Tātad jāmācās no Bertas.

neraatnelis  Berta taisiija loti labu minetu!Tas arii pilniigi satrieca Gabrielu!Meitenes nemiet to veeraa!:)

jadore  Fantāzijas. Mēģinājums vienu sievieti pataisīt sliktāku par otru, bet ne sievietēs ir kāda vaina.

kvarts  Tīnīdžeru līmenis, laikam pieaugušo tēmas beigušās.... jo tālāk jo trakāk....

aquaserpente  Nu tai Žoržetai bija svarīgs savs tjūnējums, tātad nekādu vakariņu, jo diēta, svara vērošana un figūras draugu ieteikumi botānikas graušanā, turklāt bez sāls. Traukus, grīdas un flīzes nemazgājam, lai nesabojātu manikīru, mīmiku neieslēdzam, lai nemetas krunkas un nenobirst kaujas krāsojums, frizūru pat nedomā sabojāt, tātad mežonīgs sekss arī izpaliks, turklāt visas tās sevis uzturēšanas kārtībā kūres prasa tādu laiku un tik daudz spēka, ka iekšējai kultūrai laika neatliek. Značit milzu iespēja, ka izglītībā un intelekta jomā ir caurums peizāžā. Tikām Berta gan kārtīgas maltītes uzmeistaros, gan gultā spēs iepriecināt, gan par hokeju, futbolu, rokasbumbu un apkopēju sportu interesēsies, gan, ja vajag, slinko ganu spēli apgūs+gana labi mācēs sarunu uzturēt, un godam iznesties kultūras pasākumu apmeklējuma laikā. Nu tā apm.

Rondijs  izklausās pēc kaut kāda meksikāņu seriāla scenārija.. derēja pielikt ari ko dramatiskāku, asumiņam..

Sanntana  Ģimene ir kā miera osta, kur gaida Tevi vienmēr. Bertu varētu salīdzināt , ar mieru un mīlestību kur vienmēr būsi gaidīts, Žoržeta sevi apzinās un diez vai gaidīs - viņa pratīs sevi izklaidēt Tavā prombūtnes laikā. Tāpēc arī izvēlējās Tavs varonis Bertu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu