vai meitenes vareetu tureeties pretii taadam kaardinaajumam?

es esmu loti pievilciigs un seksiigs dzeks ar fantastisku daiktu.Meitenes ir kaa bez praata no manis,kad izgeerbjos tad pavisam galvu pazaudee.Taapeec tagad dzivoju savam priekam un baudu daudz meitenes.Domaaju vai pasas godiigaakaas meitenes kas jau ir attieciibaas vareetu iztureet taadu kaardinaajumu un nepadoties manam valdzinaajumam?varbuut nemaz nav jaaturaas,un to vareetu atcereeties kaa fantastiskaako briidi savaa muuzaa?

encoferrari555777  kur var but tik stulbs radijums.... rakstot sadus tekstus.....

lauki  Čalim vel bērniba aizķērusies atradis ar ko lielities! Nu jaaa kas kuram tuvāks vienam ir hobijs piemeram drāzt un kolekcionet sievietes bet citam intrese pelnit naudu! Bet divos šajos variantos daudz lielāku sieviešu uzmanibu iegūs tas otrais vecis kas pelna piķi nevis lielās ar savu krāniņju! Bet katram jau savs tas točna!

aikutraka  Ja TU būtu tik foršs tad TU te tā sevi nereklamētu ..vienā vārdā virietis -NARCIS

Vanesa15  Nu nu, tu tur ar to fantastisko daiktu.
Kad nevar darīt, tad jāsāk muldēt? :D

Geisha  2 mani klienti, abi apmēram vienādā vecumā - viens sevi pozicionē kā supervīrieti kurš meklē supersievieti un otrs vienkārši gejs. Kad uz procedūru piesakās supervīrietis mani jau sāk šķebināt, nelabums metas, priecīga esmu kad viņš iet prom. Arī man nauda ir jāpelna. Turpretī kad nāk gejs man ir patiess prieks viņu redzēt. Vienkāršs, interesants, pieklājīgs.
Šitais pamuļķis man atgādina to supervīrieti no kura gribas turēties pa lielu gabalu nevis iepazīt viņu tuvāk kur nu vel skatīt viņa desu. Tfu!

bumpastiks  Kas nu kuram ir,ar to arī lielās.;)

janisqwerty  Vai nevaretu to izcilo desu nobildeet ar blakus noliktu merlenti ?? Tas uzjautrinaatu tautu oho veel ilgi !!!:):):):)

kokote  Redzi meitenes no meitenēm atšķiras, domāju Tu tādu profeņu (atvainojos auditorijai) kontingentu ņem priekšā. Varbūt pāris spiedzošas, iereibušas arī esi gultā dabūjis. Kam nav smadzenes (kā Tev par piemēru), tas jau neko citu nespēj dzīvē gūt un sasniegt, tam arī vienīgais ar ko lepoties. Izskatās, ka esi virtuāls eksbicionists. Vai Tev noiet katru reizi, kad ieliec šādu postu un lasi atbildes?
P.S. normālas meitenes Tu ne redzējis ne taustījis esi- akmenī iecērtu- zinu normālas (izglītotas, izskatīgas, studējošas) viņas par tādu kā Tu (tādiem tekstiem un vērtību kritērijiem) tikai varētu apsmieties.

minnijai  Nerātneli, rēka nāk. Neizskatās, ka tev ir tik satriecoša tā intīmā dzīve, jo pats esi vairākkārtēji iemaldījies manā pastkastē, kur tik pat daudz reižu esi atšūts tieši tā iemesla dēļ, ka raksti un domā ar savu daiktu. Ja tu būtu tā noslogots, kā raksti, tad tu netraucētu tām sievietēm, kuras vēlas iepazīties ar vīrieti, nevis daiktu ;)

janisqwerty  Ja daikts niez vai saap ,tad par to jadomaa 24h diennaktii . Pie kam padaloties ar citiem savaas bedaas niezeesana daiktaa kaut nedaudz mazinaas ! Psihologija un psihiatrija !!!!

jurks  Cik var noprast Tu studē marketingu un pašlaik izpildi uzdevumu " kontroldarbu" vai ieskaiti- radīt pievilcīgu tēlu kaut kādam produktam! Parasti ir tā, ka īpaši labas kvalitātes izstrādājumam reklāma nav vajadzīga, jo, kā likums, cilvēki gaida rindā lai to iegūtu!

Rondijs  aija_69 precīzi pateica, ne jau šajā vecumā.. džeks mazliet aizgulejies..

mis_parkere  Tev pat maisiņš galvā nepalīdzēs!

ube  ...jā, jā...ieķēros rokturī, lai noturētos pretī...:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu