Vīrietis ratiņkrēslā.

Ir draugs kas praktiski visu laiku pavada ratiņkrēsla mani grib ļoti un nav ar mieru škirties,bet es taču gribu vel normalu dzīvi,ko darīt?

ne_meklejumos  Torpedo
Nav labi tā spriest par cilvēku ko nepazīsti, mēs jau nezinām kāda tā draudzība, kā ticis ratiņkrēslā, varbūt paša nolaidība vai atkarība.
Ja nav cieša saikne izveidojusies, tad varbūtība pamest ir tuvu 100%.
Autore jau neraksta, ka cerē uz citu vīrieti, viņa grib normālu dzīvi, bez atbildības par otru. Nosodīt ir viegli, bet kā paši rīkotos situācijā, kad otrs ir tikai drauga statusā ne mīļotais cilvēks.

Mailija  Es domāju,ja cilvēki ir ilgu laiku kopā dzīvojuši un pēkšņi ar vienu notiek nelaime un tas otrs viņu ņem un par to pamet-nu tad tas ir vairāk kā cūciski.Pieņemu ka varētu būt intīmas dabas problēmas,nu tas jau ir smagāks jautājums,jo lai nu cik bēdīgi tas neizklausītos sieviete pat"tādā"stāvoklī var-vīrietis ne vienmēr.Mja....smaga situācija,bet varbūt tā ir tā reize,kad melot tieši vajadzētu,nu lai pasaudzētu to otru un pilnīgi neapdalītu sevi.Jo saprotams ja vīrietis VAIRS NEVAR-sieviete bez seksa tak mūžīgi nedzīvos.Un vēl jau piekrītu Torpedo ka tādu jautajumu varētu vairāk saprast ja to uzdotu jauna meitene,ne padzīvojusi sieviete,kurai nu pašai vajadzētu būt prātam un sirdsapziņai vai būs tik laimīga tālāk dzīvojot ja tā būs izrīkojusies.

puuuka  Tas jāizlemj Tev pašai,neklausi nevienam...tikai savai sirdij

Rondijs  Atbilde jau ietverta jautājumā. Tikai bail sev atzīt, tāpēc paprasa citiem

altalilija  es nedomāju, ka sievietei (vīrietim) jāpārvēršās par slima cilvēka kopēju. tas,ka cilvēks ir ratiņkrēslā vēl neko neizsaka. varbūt tas ir kašķīgs alkoholiķis. varbūt enerģētiskais vampīrs, kas uzskata, ka sievai jābūt tikai ar viņu un viņš jāapčubina. un,ja šis netiek kaut kur vai nevēlās, tas sievai arī jāsēž pie viņa. ja cilvēks ir strādājis, tad jābūt pensijai un iespējai algot kopēju. tas,ka cilvēks ir ratiņkrēslā, nenozīmē, ka viņš ir nenormāls. normāli cilvēki visu var izrunāt un ratiņkrēsls nav pats lielākais traucēklis.

ute79  viss jau skaisti aprakstits no malas skatoties,ka reali notiek?vajadzetu saprast ka vienam liekas ka dzive,sava zina,beigusies-otram vienmer pastav varianti ko darit

ute79  kapec pakarties?tapat nespesi,varbut sakuma megini parunat

helgucis1  straume22. Tagad domā, ka veči stāvēs rindā pēc Jums, kad tiksiet vaļā no šī cilvēka, un sāksies jaukā dzīve?
Aizmirsti, priekš gultas varbūt netrūks kādu laiku, bet tālāk kauksi viena gan vakaros, brīvdienās un visos svētkos. Nevienam šei neko reālu nevajag un pametot šo cilvēku, pat nebūs ar ko parunāt. Zini, tas ir briesmīgi, būt vienmēr vienam un tā brīvība vairs nemaz tik skaista un jauka nav.

straume22  "Tagad domā, ka veči stāvēs rindā pēc Jums, kad tiksiet vaļā no šī cilvēka, un sāksies jaukā dzīve?" Es atbildēju uz ieraksta jautājumu, helgucis1 . Man nav draugos tāda cilvēka, ir tēmas autorei-Jautā aiga1961 . Bet, ja būtu - vadītos pēc jūtām. Jo ratiņkrēslos sēdošie nenozīmē glupi. Tie pārsvarā ir emocionāli jūtīgāki, intelektuāli bagātāki un interesantāki.

ne_meklejumos  Žēl tādu sieviešu kā helgucis1, vis dzīvē atkarīgs no vīrieša, bez viņa kā bez rokām, ne ar ko parunāt, ne draugu un ģimenes locekļu, tikai vienmēr vienas.

HOUSE  Cilvēks ratiņkrēslā ir sabiedrības normāla sastāvdaļa, tādi, atkarībā no savām fiziskajām spējām var pat ļoti daudz. Es šoreiz tiešām zinu

helgucis1  ne_ meklējumos. Man arī žēl, ka gribat kā veca nauda mētāties pie visiem augstāk minētajiem Jūsu cilvēkiem. Katram ir tomēr jādzīvo sava dzīve un jāļauj viņiem svinēt svētkus un visu pārējo bez mums vientuļniecēm. Tas bieži viņiem ir apgrūtinājums,vžēlsirdīva pret tādām. Tā kā būtu labi to apzināties un neizteikt šīs līdzjūtības, bet gan apzināties ko un kā, lai netraucētu citiem

ne_meklejumos  Mani nav jāžēlo, es nevaru aizliegt saviem bērniem mani apciemot, kopīgi svinēt svētkus vai ceļot. Es viņus mīlu un viņi mani, to taču sajūt ar sirdi un attieksmi no viņiem,vedekliņām un mazbērniem, to notēlot nevar. Tāpat ar draugiem un paziņām, viņu vēlmi neizmest mani no sava pulka, neuzskatu par žēlošanu, bet turpinājumu dzīvei pirms paliku viena. Kas domāts ar netraucēt citiem, nav saprotams.

av2  nevaru dot padomu, nezinot vissdu, kas un kaa ir.
Bet no malas nnemot, jo kopaa dziivo aiz zzeeluma tikai, vai kaautkadas paarprastas pienaakuma sajuutas deell, tad ir jaasskkiraas.
Lai kopaa dziivotu tiessam labi, ir jaabuut tai miilestiibai.

PatiesibasKalns  2 invalídi kas véljoprojám ir krutāki kā lielākā daļa veselo ir

Stīvens Havkins un Ivars Bezkaulis (Ivar the Boneless)

Un šie teksti sievietei jau nav jābūt vīrieša kopējai utt. Ejat nahuj slimās kuces. Nedod dievs jums nonākt tajā situācijā kad otrs vienkārši pagrieztos un aizietu jo redz tagad bišku smagāk būs ar vienu vien zāģēšanu vairs dienu nenodzīvosi. Būs jāpalīdz.
Nahuj slimā kuce nepameti pirms nelaimes? Nahuj gaidi ka vīrietim veljoprojām vajadzētu par tevi rūpēties?

Tagad sanāk tā. Ka kamēr varēja izmantot kamēr nesa mamutu mājās bija vajadzīgs ar vai bez mīlestības. Bet līdz ko notika nelaime. Uzreiz uzrodās jautājumi vai es vispār mīlu to cilvēku utt.

Mūsdienu sievietes garīgi kroplas padauzas sava labuma meklētājas.
Nebrīnaties, ka vīrieši ar jums neko nopietnu vairs negrib!
Cietējas no šādu parazītisku dzīves uzskatu piekopšanas ir pašas sievietes.

nagaine  PATIESĪBAS kALNS tas ir ļoti smags apvainojums visām sievietem

PatiesibasKalns  Jā, ļoti daudzām gandrīz visām nu vismaz 95%. Vismaz es nepopularizēju ilūziju, ka sievietes ir tās mīļās, labās, morālās. Ļoti reti kura tāda ir. Un vīrietim nav obligāti jānonāk ratiņkrēslā, lai viņš vienkārši tiktu iemainīts pret izskatīgāku, bagātāku, slavenāku vai brutāli dēļ krāna.
Citiem pietiek pazaudēt darbu nerunājot par ķermeņa daļām, lai sieviete aizskrietu pie nākamā labākā varianta.

Un nevajag man teikt ka tā nav 1 no 10 varbūt ir laba pa īstam. Pārējās izsalkušas kuces ar niezošām pīzdām un kam lielāks kauls ar to kasīsies.

Vīrietis sievieti pametīs tikai ja viņa ir neciešama un klaji izjutīs ka nav mīlestības attiecībās.
Sieviete vīrieti krāps, melos līdz pēdējam mēģinās palikt apgrozījumā. Nu debilas ir kuces. Ar viņām uzmanīgi. Ja pakļaujas dresūrai tad var uzņemties atbildību, bet nu ja galīgi mežonīgas, tad nav vispār vērts.

Tādi mēs esam.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu