Kāda ir Latviešu attieksme pret Krievu tautības cilvēkiem?

Atmetīsim malā politiku,uzvaras dienu,Putinu un citas nianses.Kā vispār Latvieši ikdienā lūkojās uz Krieviem?Vai brīvie Latvieši izskatītu iespējas veidot attiecības ar Krievtautiešiem?Vai ir tādi kas labāk paliktu vieni,bet ar Krieviem neparko nesasietos?Un ar ko tad Krievs atšķiras no Latvieša?

daimond  Vajadzētu pēc iespējas biežāk neaicinātajiem urrlu ciemiņiem un visiem viņu pēcnācējiem atgādināt par to, kas viņi ir.

Vidzemnieks1969  Starp,citu...bumbastikam jaartrod otra pusite !!! Velams-krieviete !! Tad,ari,stulbums pazudis !!!

te_esmu_es  Labprāt iepazītos ar krievu tautības meiteni, apgūtu valodu.

Torpedo  Vispār jau mazās tautas, kā čigāni vai ebreji, diezgan stingri turas pie likuma, ka drīskt precēt tikai savas tautības pārstāvi. Citādi tās tautas jau sen vairs nebūtu - būtu asimilētas. Tas ir izdzīvošanas jautājums. Tieši tāpatās uz to būtu jāskatās mums latviešiem. Un vienalga, vai prec šveicieti vai amerikāni, vai krievu un dzemdē no viņa bērnu - tā ir kārtējā nagla mūsu tautas zārkā

Rondijs  Es nezinu gan vai ir prātīgi salīdzināt latviešus ar krieviem, ar tautu, kas ir 75 reizes lielāka skaita ziņā.

janisqwerty  Krievu meitenes ir forsas ! Ikviena dzeka sapnis ! Nevar ne saliidzinbaat ar balajaam ,neirotiskajaam latvju zelteneem ar drankiigu geneetiku !!!

neraatnelis  Ha,ha skaudiigaas latvietes sabaaza sarkanos iikskus tiem dzekiem kuriem patiik krievietes!:D man ar vinas patiik jo ir gribosas,seksiigas un tempermentiigas.Starp latvieteem biezaak ir gulosi balki,kas nemaak pat kaajas paplest kaa naakas.

Mirdzina  Manā darbība sfērā- skaistumkopšanā- daudz labāki klienti par latviešiem: krāsojas, ir atvērtas, priecājas par visu, pielieto visu un gatavas mēģināt visu!

kokote  Bumbum_ Tu tiešām neesi ar galvu draudzīgs. Pats saki "bez politikas" un atsaucies uz 9.maiju. Pateikšu par 9.maiju- un tam nebūs nekāda sakara ar nacionalitāti (neesmu vainīga, ka svinētāji lielāko tiesu ir krievvalodīgā publika). Ko katrs dara 9.maijā savā ģimenē, cik polšus izdzer, cik puķu klēpjus kur aiznes- tā ir katra privāta darīšana un atšķirībā no padomju laika latviešu aktivitātēm pie Meirovica un Čakstes mirušo piemiņas vakarā, kad par to varēja nonākt uz pārunām pie stūra, šodien neviens nevienam privātā vīzē neaizliedz izpausties. Pavisam cits jautājums ir par Latvijas Republikas likumu ievērošanu. LR likumīgi Otrā pasaules kara noslēgums tiek atzīmēts 8.maijā. Līdz ar to tikai normāli būtu, ja atļauja visiem šiem publiskajiem pasākumiem būtu 8.maijā (noskaidrojot arī "na kakije šiši"), un 9.maijs LR ir Eiropas diena, kurai ar fašistiskās Vācijas sakāvi nu nekādas saistības.

elis  1 krieviete vērtīgāka par 3 latvietēm, kopā

LaskovijMerzavec  Nu te jau redzams, ka ir vērts dažiem latviešiem pamacīties no krieviem (ari no citām tautām) - NENONIECINĀT savas tautas sievietes!

fargo  laskovij, čmo ir un paliek čmo, letiņš vai krievs. tēma to spilgti demonstrē. atraidīto lūzeru odas krievietēm un nievas latvietēm. nožēlojami.

anis  Nu, no visa šā,interesantākā bija atziņa,ka žīdi un čigāni ir mazās tautas...

Geisha  Kautiņā sit pa muti nevis pasi.

elis  frigīdās sacepušās.....jautājums normāls....
Latvietes cepas jo nav viņām tā ru sirsnība lai kā viņas censtos, nu tas tak katram skaidrs kam bijusi ru draudzene kādreiz.
Un ja kāds kritizē krievietes tad tie nekad nav bijuši ar tādām reālās attiecībās.

Un vel latvietes te laikam greisirdīgas ar paliek ja krievietes paslavē , tā itkā visi latvieši piederētu viņām

AivarsN  Ja tā vispārināti,tad Krievijā visilgāk noturējās vēdiskā kultūra. Tieši tāpēc krievu tautības cilvēki vairāk pieturas pie senču tradīcijām,ir sirsnīgi,izpalīdzīgi. Sevišķi Krievijas austrumu daļā,kur kristietību ieviesa visvēlāk. Krievu sievietes tiešām ir temperamentīgākas, tāpēc man,lēnīgam latvietim, būtu grūti turēt līdzi.

Luusila  Vai tiešām nav iespējams šo riebīgo trolli beidzot nahrenizēt?

una32  Manā paziņu lokā latvietes ir laimīgi precējušās ar krieviem, kuri mērķtiecīgi meklēja sievu latvieti, jo latvietes ir atbildīgas, čaklas, uzticīgas. Bērni mācās latviešu skolās un ģimenē runā latviski, jo vīrs uzskata, ka jāciena valsts un tās valoda.

elis  krievietes ir dievietes

estepat  :)- ´krievietes ir dievietes´- jā!- tikpat varas, slavas, pielūgsmes un apbrīnas kāras, kā galvenais kristiešu bībeles ´dievietis´..;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu