Vai mūsdienās meitenes nevainībai pirms kāzām ir vēl kāda vērtība?

Vai mūsdienās meitenes nevainībai pirms kāzām ir vēl kāda vērtība?Vai mūsdienās meitenēm kas vecākas par 20 gadiem un ir vēl nevainīgas būtu ar to jālepojas vai jākaunās?Kā vīrieši mūsdienās vērtē tikumību?Sieviete kas glabā nevainību līdz kāzām liksies apbrīnas vērta vai tomēr dīvaina?

bagi  jurks...varbūt es arī daudz ko gribētu pagriezt atpakaļ un dzīvot pēc veciem pasaules principiem. Bet čuss... vairs nebūs tā, kā bija. Lai cik ciniski tas neskanētu... jānotiek kodolsprādzienam, lai pasaules reiz attaptos.Vistiešākajā nozīmē.

fargo  11:18

viss par kaut ko liecina. vai vecāki bija mācījuši atturību pirms laulībām meitenei vai jauneklim? ja bija, bet bērns tomēr neklausīja un darīja, kas bija vecāku neatļauts, tas liecina par vecāku nepaklausību, viņu neturēšanu godā. tas liecina.
ja vecāki atturību mācījuši nebija, tad tas liecina par viņu uzskatiem. tas liecina.
ja jaunietis stājās ārlaulības sakaros ar otru jaunieti, vai otrs to darīja pirmā pierunāts, bet citadi to darīt nebūtu gribējis? un ja ir jā vai nē, tad kāpēc? un ja jaunietis otru pierunāja, tad tas otru pavedināja. un tas ir ļaunums, nodarīts otram, kuru tas varētu teikt mīlam. bet ja mīlētu, tad tā nedarītu. tas liecina.

vai zelta tualete kāda ierēdņa mājā liecina par viņa kukuļņemšanas uzskatiem? kas to apliecina vairāk, pareizas runas vietējās avīzes korespondentam vai zelta pods mājā? atkal - tas liecina.
tāpat, mantas ne-esamība liecina tāpat kā liecina mantas esamība.

kamēr neiedziļinas lietu un parādību fasādes aizkulisēs, tad ir "ak, kas tur liels." bet ūdens virsma atspoguļo gaismu un to, kas dziļāk tik viegli redzēt nevar.

bet vai tas vispār ir svarīgi? par to bija jautājums. un tēmas atbildes liecina gan to, ka kādam tas svarīgi ir un arī pretējo.

11:23
kaut kas viens ir 15-16 gadi, kaut kas pavisam cits ir 50 gadi.

Rondijs  "kāda vispār jebkuram svešam daļa - nevainīga vai noticējusi kādam kretīnam, kurš viņu piemānīja?" - lūk, kas notiek, kad nespēj saskatīt ka pieredze ir vērtība... kā gan vēl tev to uzzināt, ja ne pieredze? Un vēl turēt apvainojumu uz cilvēku, kas tev māca dzīvi? brr...

av2  ir, un....nav.

irgo  Nevainīgās var cerēt uz bagātu arābu šeihu...."vainīgajām" šī iespēja ir liegta...

JurisK  Nedomāju, ka tā ir diža vērtība. Un vispār - kāda jega, ja par to vaicā un spriež publika virs 40. Bet pasaule ir tā iekārtota no sendienām, ka palaistuves un maukas ir plaspatēriņa prece, zīmola mantas tiek lolotas un saudzētas un par tām vīrietis gatavs dārgi maksāt, pat ar savu brīvību. Nepiekrītu dažām brīvdomātājam, piem sassy, ka 21. gadsimtā meitenei jāvāc drāzēji pieredzes apgūšanai. Tādas pieredzes apguvējas arī 21. gadsimta divdesmito gadu vidū ir tikai širpotrebs.

AivarsN  Ja ir plānoti pēcnācēji,tad protams ir nozīme. Neviens taču negribēs,lai viņa bērnam būtu iedzimtas svešas slimības, sevišķi jau garīgās. Tāpēc jau tagad dzimst tik daudz slimu bērnu,ka nevainība netiek saglabāta. Ja kucīte vai ķēve sagrēko ar bezšķirnes rādījumu,to tūliņ likvidē,jo nākamajos metienos pēcnācēji nebūs tīršķirnes,pat ja tēvi ar izciliem ciltsrakstiem. Pirmo vīriešu ģenētiskos kodus sievietes ķermenis saglabā daudzus gadus, iespējams pat visu produktīvo vecuma laiku,lai pēc tam nodotu tos nākamajiem pēcnācējiem. Nesen zinātnieki atklāja,ka šūnām notiek informācijas apmaiņa pat neatrodoties tiešā tuvumā. Tā ka,pat prezervatīvs te nepalīdzēs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu