Kā sievietei reaģēt uz kunga jūsmošanu par citām sievietēm un flirtu?

Iepazinos ar vienu kungu, it kā viss apmierina. Nav dzērājs, strādīgs un vēl tīri štrems. Taču viņam ir tāda mode sajūsmunāties par citām sievietēm manā klātbūtnē.Pa ielu iet smuka meitene ar acīm gatavs apēst kājas un dibenu vēl izsaka seksuāla rakstura komplimentus. Ar draudzenēm flirtē un pat pa televizoru ja parāda kādu glītu sievieti var pateikt ka labprāt viņu pačamdītu. Neesmu jau vairs jauna meitene, bet vienalga man tas ir nepatīkami. Es cenšos to neizrādīt, bet liekas neizturēšu. Ko lai dara, kā lai ieskaidro ka man tas nepatīk, bet lai nepadomā ka esmu greizsirdīga. Vai tas vispār ir normāli par citām sajūsmināties savas sievietes klātbūtnē?

Sallija2  Gvena, tas protams nav normāli un tev ar to nevajag samierināties. Viņš nav tā vērts! Priekš kam tev tāds, kas liek justies slikti?

sieviete_1968  Tad jau labāk lai jūsmo nekā nicinoši vai kā citādi izrunājās par sievietēm.

bagi  Sieviete...mēs esam katrs no savas dimensijas.Tu esi apbrīnojama būtne, ko cienu un mīlu. Neesmu nekad nevienu sliktu vārdu teicis, kaut reizēm piegriezies ir viss.

edelveisss  ...varbūt jācenšas izskatīties tā, lai Tavam vīrietim patīk uz Tevi skatīties..(lai nav jāpriecē acis pie citu augumiem)
Teiksim jānomet pārdesmit liekie kg..

altalilija  diemžēl, ir tādi vīrieši. man nepatīk, ja draudzenes vīrs, mani satiekot, pasaka ,viņaprāt, komplimentu. un uzšuj pa dibenu, pats priecīgs. viņš to uzskata par pagodinājumu man, bet man ir neērti no draudzenes, un man viņš neinteresē. tāda pazemojoša situācija. ne visu vīriešu komplimenti vai slienas ir patīkami

aquaserpente  Reiz par šo tēmu bija saruna ar labu draugu. Viņš pateica, ka tas ir vīrieša dabā, nofiksēt garāmejošu sievieti, nokonstatēt, ka jā, forša un viss. Jau nākamajā sekundē par viņu ir aizmirsis. Bet! tā fakta konstatācija notiks domās, nevis vārdos, un tas notiek zibenīgi, sekundes daļas laikā. Jā, ja iet viens pa ielu, var atskatīties, var pie sevis pasmaidīt, var patecināt siekalu kā Pavlova suns, bet ne esot kopā ar sievieti. Tad nekādas atskatīšanās, nekādas sajūsmināšanās par citām, jo tā ir necieņa pret blakus esošo sievieti, turklāt sieviete to var uztvert kā zināmu noniecinājumu saviem parametriem. Tā, ka vainu pamet šamo kā tādu bumerangu, kurš nelido atpakaļ, vai maksā viņam ar to pašu monētu ko viņš. Ir tak gana daudz pievilcīgu kungu uz ielām, pasākumos un TV kastē, kurus var skaļi un skaidri apjūsmot, pie viena apcerīgi pasapņojot par izmēru, kurš tādam ērglim noteikti ir.;)

draboss  Katram var iepatikties, uz mirkli ieraudzīts pretēja dzimuma pārstāvis. Kā uz to reaģēt, tas laikam ir cieņas un attieksmes jautājums pret savu cilvēku.

eksim_braalis  Vai tas ir tas pats "kungs" ar smirdīgajām kājām vai jau kāds cits?
Es tik mazliet brīnos, kā pēc pāris nedēļu pazīšanās (visticamāk, pāris randiņiem) tas otrs jau tiek saukts par "savējo". Kādēļ tēmas autore domā, ka tam vīrietim ir kādi nopietni plāni uz viņu pēc dažiem randiņiem. Viņš vienkārši labi (cerams) pavada laiku ar autori. Un, kā jau te citi minēja, vīrieši tiešām pamana uz ielas katru kaut cik simpātisku sievieti. Nu kaut uz sekundi.

multi  Siekaloties jau var, bet kurai meitenei vecu kraķi bez bieza maka vajag? Jeb vecais turīgs :D

magnija  nu tā Gvena gan ašā sieviete... jau kuro vīrišķi mums te izreklamē :)

Mailija  Domāju vīrietis kas tiešām ciena un mīl savu sievieti nu nesagādās viņai nepatīkamas sajūtas.Lai ko te muldētu,bet jebkurai sievietei ja tikai tas vīrietis nav vienaldzīgs būtu nepatīkami ka tas vīrietis jūsmo par citām.Domāju arī vīriešiem nebūtu patīkami ja viņu sievietes siekalotos uz citiem večiem piem.piemetinot ka tam tur foršs dupsis un interesanti būtu zināt kāds tādam smukulim varētu būt krāns.Tāpēc nekad nevajag darīt to kas pašam nepatiktu,jo sievietes tak ar var par citiem jūsmot un kas tur sanāks ja abi nejūsmos viens par otru bet gan citiem.

magnija  Mailija piekrītu, un domāju ka attiecībās nav elementāras cienas pret otru partneri... es tādu vīrieti pamestu.

edmunds  varbuut vinjsh juusmo par slaidaakaam? ieklausies!! :)

raina1970  Ir tāds moments- kas ir it ka neaizsniedzams vai liegts- tas ir divreiz, trīsreiz saldaks, smukāks, it ka labāks, vajadzīgāks... arī te-- nu pajūsmo arī Tu, autore- jā, foršs meitietis, foršs augums, viriešiem noteikti siekals tek , kaudzēm pakaļ skrien.. pajūsmo par jaunu puiši , smuku viriešu augumiem, vel parausti aiz piedurknes- sak, oi, redzi, kāds čoms, kāda pēcpuse, kāds interesanti būtu gultā, bet nu, ko nu ...ar saldsērīgu nopūtu.. Visā tajā stāstā ir divi momenti- 1)- vīrietis vienmēr , ari blakus sievietei, ar kuru ir kopā-- redzēs, ka uz pasaules ir citas , smukas , iekārojamas sievietes, un to ta ari novērtēs...to nevarēs nu nekādi mainīt vai iznīdēt.. un 2)-viņš to izpaudīs- ar skatienu, ar vardiem, ar sejas izteiksmi, ar attieksmi... lūk ta jau ir audzināšanas un attieksmes - pret savu sievieti- daļa.. to var pakoriģēt, ja cilvēks pats nesaprot, ka uzvedas nekorekti.

edding  Es protams uzreiz krautu pa ģīmi. Bet saprotu, ka citas tā nedarītu.
Re kā te Tev sekojuši, zina visu par Gvenas brūtgāniem. Nu tad pasakiet,cik viņam gadu. Ja jauns, tad jāpiecieš. Ja vecs, var atbildēt ar kādu rupjību, tipa, tev jau tik teorija paliek, praksē ne isējs ne karognesējs esi. Vēl vari sākt apjūsmot jaunus smukus vīriešus, pat biežāk un aktīvāk, nekā to dara viņš.

MrJones  Tur var buut dazhaadi...no tipa atkariigs....piem.,
1 -varbuut taa viirietis vnk. raida signaalu tev, ka dereetu kaut ko uzlabot un apmeeram noraada uz savu gaumi...tipa, lai neatslaabtu paaraak..!
2 -var buut pofigists, kuram pie kaajas, ka esoshaa blakus...vins pie pirmaas iespeejas buutu kaa noraavies no kjeedes,,.izjaatu visas peec kaartas (ar taadu viirieti uzmaniigi!) ;)
3 -..un var gadiities, ka viirietis iedomaajas, ka tas pavisam nevainiigi ir...apzinaas, ka taapat nekas nespiid,,..vai nez pat vai izmantotu ja Spiideetu, jo pashreizeejaas attieciibas daudz noziimee..?!
Zinu vienu taadu paari (manu vecaaku gadu gaajuma)...preceejushies, viss Ok., saskanja laba, bet kaadaas balliitees viirs izmet sho to,,..sieva tik pasmaida....kaads vinjam bija tur tas teiciens(?) ...."...veca luupa ari saldu zupu grib..!" ..? Kaut kaa taa.....

fargo  tā ir necieņa. cilvēks, kurš neciena... tam nav iespējams tikt pāri. jo šī attieksme jau ir sākumā. tik daudz kam var tikt pāri, bet šim pāri tikt nemaz tā nevar. jo tas ir sākums. sākums attiecībām, ja tās nav to pamatā, tad ko vispār?
pat kad vīrietis ir ieinteresēts sievietē, visa aplidošanas jēga ir demonstrēt savā būtībā cieņu.

Laimnese  Interesanti, ko viņš teiktu, ja Tu tā sāktu darīt? Varbūt pamēģini! Sapratīs vai nesapratīs, tad redzēsi...

straume22  Visu vajag izrunāt. Ja kas nepatīk tā arī pateikt -nepatīk, nedari. Tāpat lūriķis ir bijis un paliks. Kad izrunāsies, reizi pa reizei jāatgādina. Ja gribi , protams, būt ar to veci kopā. Pa purnu saliec, tad pa aci, k-hem. Noliksi vietā - citu reizi noraustīsies. Uzskatu, ka tas ir tizlenis. Skatās, grābstās, muld. M-de...Visiem patīk pamielot aci. Citiem gleznas, dabas ainavas vairāk priecē, jūra. Ja esat kopā, pārī, tad mazliet jāpiedomā, ko saka. Neesam ideāli, esam kopā ar tiem, kuri vizuāli var patikt mazāk...Ja ir siržu saderība, tad priecēs otra izskats vien ieraugot to nākam...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu