Sevis "ieprogrammēšana".

"Izšķiests laiks
Sajūta tik bezcerīga.
Sķiet te tiek nosists tikai laiks meklējot uzticamu (*vīrieti/sievieti*), jo realitaltē tādi nemaz neeksistē." (C)

Ja sevi "ieprogrammē" uz neizdošanos attiecībās, tad gribot vai negribot,...bet tieši šāda"programma" nostrādās jaunas attiecības veidojot.
Iepazīšanās saitu lietotāju liela daļa ir sievietes un vīrieši, kuri kāda personiska IEMESLA dēļ nedzīvo kopā ar savu sekss partneri vai arī viņi ir IZVĒLĒJUŠIES atteikties no nopietnām sekss partnerattiecībām.

IEMESLS. Lai arī kādus attaisnojošus vientuļnieka iemeslus katrs sev nesameklētu
(populārākais no tiem: nopietniem sakariem nederīgs pretējais dzimums),
patiesais iemesls tam ir paša vien slinkums uzņemties atbildību par jaunizveidotajām attiecībām un bailes rīkoties- a, ja nu man neizdosies?!!!

IZVĒLĒJUŠIES. Jā, tieši tā, jo būt vienam ir paša vien katra vientuļnieka izvēle.
Neviens man neiestāstīs to, ka cilvēks, kurš saka:"Es negribu būt viens, es gribu attiecības, es gribu būt attiecībās laimīgs!",...bet turpina būt un turpina justies nelaimīgs bez mīļota partnera,...ir darījis pilnīgi visu, lai atbrīvotos no savu vientuļnieka statusa.
Cilvēks, kurš no tiesas grib partnerattiecības,...partnerattiecības veido un viņam tās ir!

Vai ar sevis "ieprogrammēšanu":
"Uzticamu vīriešu/sieviešu realitaltē kā tādi nemaz neeksistē!"
savā dzīvē ko izmainīsi?

(*...*) - atkāpe no citāta.

Liigucis  Man prieks, Rondij, ja kādam izdodās "uz mani pakāpties"! Pats esi psihoterapeitu apmeklējis vai par tādu skolojies?!? Nu jauniņš jau vēl esi, Jaunava.

fargo  nezinu par "nopietnām sekss attiecībām", bet ja cilvēki izjauc savu mājokli, varbūtība uzcelt turpat otru labāku no tā paša materiāla(sevis), ja pats/-i ir palicis tās pats, ir mazas.

Rondijs  Liigucis, protams ka esmu apmeklējis un jā, pats arī mācos. Es nezinu ko tu domāji ar "uz mani pakāties" bet piemērs jau nebija par tevi konkrēti, bet vispār. Un vēl, Dieva dēļ, tak nedaliet cilvēkus pēc horoskopiem.. tā ir tik rupja vispārināšana, ka noziegums pret cilvēkiem.

Torpedo  autorei taisnība - man ar vnk slinkums jemties ar tām iepazīšanās lietām. Un ka beigās vēl neiznāk, ka no vilka bēg, uz lāča krīt!

Liigucis  Rondij, Tu jau divas reizes vienas tēmas ietvaros esi aizvainojis manu pašapziņu! Priekš laba psihoterapeita tas ir pilnīgi nepieņemami!

Rondijs  Liiguci, man žēl ja Tu kaut ko no šī visa ņem personiski. Vajag jau tomēr nodalīt, kur ir profesionālā darbība bet kur izklaide. Šeit es vienkārši izgāžu savas emocijas, rakstu, kas ienāk prātā. Darbs ir pavisam cita lieta, tur savi standarti, sava uzvedība, sava "loma". Vai zināji, ka japāņiem mājas ir speciāls spilvens, uz kuru viņi pēc smagas dienas, izgāž savas dusmas?... ;)

Mefistofelis  Lasu un domāju - katram savs viedoklis, viens otru noniecina, vērtē - pareizi, nepareizi (arī es, tai skaitā). Bet esam, kur esam - tepat vien Oho, lai cik gudri izrunātos un spriedelētu, lai arī kādās teorijās, apzīmējumos un likumsakarībās mēģinātu ielikt savu personisko pieredzi. Un jautājums par daudzmaz veselīgām attiecībām joprojām paliek aktuāls un neatrisināts.

Liigucis  Zinu, Rondij, es tādus spilventiņus tamborēju...;)

raina1970  Šādas programmas pastāv, un tas nav nekas jauns vai nezināms nedz medicīnas vēsturē, nedz praktiskajā psiholoģijā,psihoterapijā - metodikās , kas ir izstrādātas kādu konkrētu problēmu risināšanā. Tāpat - gan jau būsiet dzirdējuši par tādu lietu kā NLP, arī no tās pašas operas, pie tam ir viens virziens- apmācībā kā programmēt , otrs virziens- kā atpazīt un izvairīties no tadas ietekmes. Vēl ir visai ikdienišķas un ierastas situācijas, kad tiesi tāpat tiek strādāts ar zemapziņu un virsapziņu,- atcerieties kaut visas sektas- sākot jau ar Jauno paaudzi.. tur tas notika kā pēc mācību grāmatas. Tas gan vairak ir- iedarbošānās no ārpuses- ārpus cilvēka paša apziņas līmeņiem. Bet daba ir gana pastrādajusi, lai arī cilvēks pats - jā, var sevi virzīt pa šo - ceļu. Pamatā tam ir - slinkums un bailes. Jo tā ir vieglāk, pazīstamāk, un -- var justies zināmā mērā nenovērtēts, par ko saņemt bonusu- apkārtējo uzmanību, zēlumu, un tādējadi sajusties svarīgs.Likumsakarība ir tāda- ja mēs domājam, ka apkārt ir tikai - teiskim- neuzticami cilvēki- tad tādus arī sastapsim, jo paši uzvedamies tā, lai ieinteresētu tieši tādus, neapzināti bet uzvedamies.Un varam arī paši vēl pieliet uguni- katrā , potenciālā partnera darbā, solī, skatienā- mēginot atrast apstiprinājumu savām domām- par to neuzticamību. Nevis- loģiski spriest par situāciju.Ja pieņems, ka dzīvē ir sastopami dažādi cilvēki, starp tiem gan uzticami, gan neuzticami- tad jau būs krietni interesantak.

Hustler_  Ak,te vēl kaut kas uzticīgs ar tiek meklēts. Es domāju,ka tikai priekš jauki pavadītiem dzīves mirkļiem.

bratka  Nemoki sevi ar programmēšanu, visu kas notiks ar tevi šajā iemiesojumā jau ir ieprogrammēts līdz piedzimšanai. Tev tikai jāprot uzklausīt sirds balsi. Ja vēlies, varu izskaidrot sīkāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu