Ja otram ir kādi trūkumi vai ir svarīgi kā to pasaka?

Vīram var būt uzresnējusi sieva un vīrs sievai saka ja nenotievēsi es Tevi pametīšu.Sieva teiktajā ieklausās,saņemās notievē un pati pamet vīru.Man bieži pārmet ka tā svara padaudz,arī te komentāros to nākas lasīt kaut rakstītāji dabā mani nav redzējuši.Ja vīrietis jau iesākumā iepazīstas ar apaļīgu sievieti vai var prasīt lai viņa tievē?Ko tad uzreiz neņēma tievu?

Geisha  Ir tāda lieta kā hormoni. Sieviete var palikt dūšīgāka vai slaidāka, vīriešiem arī mati pamet dzimto vietu un sāk augt neiedomājamās vietās (ausīs, nāsīs, uz muguras).
Kuram cilvēkam pēc 45 gadu vecuma nav trūkumu? Normāls cilvēks ir līdz 45 gadu vecumam tad ir strauji novecojošie un senjori. Visiem strauji novecojošajiem sākas kaut kādas problēmas. Kaut vai uzbrūk gravitācija un sāk dažas ķermeņa daļas vilkt uz leju.

lasminaxxl  Gvena- būtu tev manas patreizējās problēmas , notievētu nemanot ! Man 6 kg pazuda , baidos ka neaiziet pa tālu. Bet ko darīt !!!

ne_meklejumos  Vienmēr ļoti jūtīgi esmu izturējusies pret savu svaru, kad man spogulī traģēdiju sāka rādīt, vīrs mūždien mierināja, ka nav pamata uztraukumam. Domājiet ticēju, ne tak.

ube  Labs teiciens - nepārmet sievietei par svaru, lai nebūtu jādzird par izmēriem...

rudzupke  Kamēr ļāvi jūsmot par citām, tavs svars netraucēja,izbrāķēji tu to zolīdo kungu,kāju problēmu būtu atrisinājusi un būtu tev blakus vīrietis ,kuram tu derēji tāda,kāda esi.

Who  ja otram ir kādi trūumi..... kuram tad to nav?! tas lai paņem akmeni.....

resnums ir veselības problēma

apaļīgums - nu ir daudz vīriešu, kam patīk apaļīgas sievietes, tā ā tas toč nav trūkums... kādam tā ir "odziņa", kādam nē

par ko cepiens?

Deizii  Nemeklē attaisnojumus savam slinkumam un gribas trūkumam! Ja jūties "resna", tad notievē un negaidi pamudinājumus no malas. Ja tāda nejūties, un jūties labi savā svarā, tad nospļaujies uz viņiem - Tev jādzīvo sava dzīve! Un nevienam NAV jāizdabā!

av2  sievietes parasti passas cepaas par to esosso kg daudzumu. nemaz nav jaapasaka. Un, jaa, to jau var pateikt ari, kaa joku, neapvainojot miilloto.

Droshs_Plecs  Ja es esmu tievs, tad sievietei arī jābūt tievai. Absolūti normāla prasība. Ja man būs alus vēderiņš, varēsi savējo arī audzēt. Nekad no otras pusītes neprasu vairāk kā no sevis.

Droshs_Plecs  Es tiešām nesaprotu, kāpēc visiem cilvēkiem tā patīk RĪT? Apskatieties video ar Šaoliņas mūkiem. Viņi aktīvi trenējas un ēd vienu mazu (saujas lieluma) bļodiņu ar baltajiem rīsiem. Kas Jums ir par problēmu? Ja nav plakans vēders, tātad rijat par daudz. Rijēji un dzemdētāji, tipiski normīši. Ka tik parīt un piedzemdēt bēbi, un tad domāt ar galvu sāk.

Ina22  neiet jau jautājumā runa tikai par resnumu vai tievumu,ir jau cilvēki ar tā saucamajiem «defektiem«,kas pirmajā reizē nav pat pamanāmi,rētas var būt vēl kkas,vismaz tā ES izpratu šo jautājumu!

magnija  nu trakums kas te notiek... nu ko var par cepties par to svaru :) nu ja tu sev nepatīc, tad kko dari lietas labā.... nu ja tu sev patīc, tad pie kājas ko kāds par to saka... un galu galā vai tad tie teicēji ir ideālā formās - cits par resnu, cits par tievu, cits par garu, cits par īsu un kādam citam vēl mati atkāpjas....utt utt...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu