Kamdēļ mūsdienu vīriešiem vispār vajag sievietes patstāvīgām attiecībām?

Kamdēļ mūsdienu vīriešiem vispār vajag sievietes patstāvīgām attiecībām?Vīrietis pats var māju uzkopt,ēst pagatavot,veļmašīna drēbes izmazgā.Gribas seksu var noraut kulakā skatoties kādu pornofilmu.Gribas kaut ko dzīvāku var paņemt prieka meitu!Visas vajadzības var apmierināt pats bez sievietes palīdzības.Vieni plusi-neviens nezāģē,nauda uz sievietes kaprīzēm nav jātērē,nav jābaidās ka pie cita neaiziet!Vīrieši nu kamdēļ mums tie sieviški ir vajadzīgi?Vai tiešām mes gribam to mīlestību?Vai tas ir tikai tāds pašapamāns?

Viliendi  Kas pienesīs ūdensglāzi kad vecs un slims gulēsi gultā?

111zaagis111  14.19- Vajadzētu pirms laulības apliecības izsniegšanas obligātus kursus un nolikt eksāmenus vīra pienākumu pildīšanā. Ja nemācēs novest sievu līdz vismaz trīs veida orgasmiem- ieskaites nebūs un kāzas tāpat. Lai attīsta pieskārienus , glāstus , skūpstus , košanu , kunilingu un iemācās pastiept pašu aktu garu. Tad ja seks slikts pie vainas negribēšana nevis nezināšana.

Rondijs  Es ar kaut ko nesapratu. Vai tad vainīgs ir vīrs, ja sieviete 15 gadus nezina kas ir orgasms? Vai tad pašai nešķiet aizdomīgi, ka kaut kas nav kārtībā? Tas taču pašas nopelns arī ir, papūlēties lai ir tas orgasms, palīdzēt, parādīt kā vajag kā nē, kā patīk, pati piepalīdzēt sev ari nevar seksa laikā? Ja vīrietis galīgi necenšas tad gan cits stāsts..

ne_meklejumos  Pasaulē tā iekārtots, saplūstot vīrišķajam un sievišķajam, rodas dzīvība. Tad nu meklējam, mīlam un ciešam, lai šo doto uzdevumu izpildītu. Nevaram viens bez otra, kaut dusmās pretējo dzimumu ienīst, noliek līdz ar zemi, bet cer un gaida paspīdam saules starīņu, kad gribi, vari un mīli.

ube  Visi tik gudri, et vientuļnieku paliek arvien vairāk....:(

jadore  Nu tak nevajag nopietnas attiecības, tu dzīvs piemērs, tik neraudi tik traki.

puuuka  Bump.....kā Tu pats ,kā vīrietis,atbildētu uz šo jautājumu...grbētos dzirdēt Tavu patieso atbildi.

neko  Tam pašam, kam vienmēr - kopīgiem plāniem." Minimuma programma" kopīgi bērni, bet var būt arī daudz kas cits.

straume22  K-hem...Kamēr vīrietim rokas veselas, sieviete tam nav vajadzīga.(filozofē) Kaut kam tak vajadzēs grīdas pārslaucīt un kabaCdrānu pasniegt lai izšņauktos.

Laimnese  Kamēr pāries sāpe nopērc piepūšamo meiteni, tā neaizmuks....

Vaukskis  Lai būtu kāds, kurš salāpītu ieplīsušās drēbes, jo neba viena vai pāris caurumu dēļ uzreiz metīs ārā. Te nav runa par zeķēm vai apakšbiksēm, bet, piemēram, treniņbiksēm, klasiskajiem krekliem (ne T-..) u.c. Tādas nepatikšanas rodas pastāvīgi, līdz ar to vajag kādu, kurš tās veiksmīgi un pēc iespējas lētāk atrisinātu. ..Sievieti vajag arī veselības uzturēšanas labad !

AivarsN  Mūsdienās jauniešus laulības dzīvei nekur nesagatavo. Arī no ģimenes pārāk ātri atrauj,neļaujot iepazīt vecāku attiecības un mīlestību pret sevi. Tāpēc arī cilvēkiem nav tādas īstas saprašanas,ko ar to otru pusīti iesākt,ko gaidīt no viņas un pat kā pareizi savienoties. Attiecības nav ķīmiski eksperimenti,bet ir jābūt ļoti plašām un daudzpusīgām zināšanām. Cik tad tādu neprecētu sieviešu vēl ir atlicis?

rockers  Nu...kādu zāģīti ik pa reizei jau vajag gan,..lai zin no kurienes esi nācis un uz kurieni jāiet....tāds mīļš zāģītis,...savādāk jau garlaicīgi tomēr.;)

Sanntana  Pavisam nesen autors pats raudāja - cik grūti vienam, pamests, u.t.t. Tagad bija laiks padzīvot vienam, vai tad ir patīkama tāda vientulība bez sievietes ? Nu kam Tev pašam tā otra pusīte, ja
var iztikt citādāk ? Garlaicīgi ? !

kvarts  Brīvajos brīžos vajag tak kādu ar ko pakašķēties....

_pamparam_  Labs draugs teica: "Vīrietim vajadzīga apmaiņa ar sievišķo enerģiju".

AivarsN  Tā nu viņas dalīsies ar enerģiju. Var vēl uzrauties uz vampīri,vai ,,melno"atraitni. Paliksi bez naudas, enerģijas un labākajā gadījumā gulēsi gaumīgi apkoptā kapiņā.😁

Mefistofelis  Bumpastik, lasot sieviešu komentārus uz Tevis uzdotajiem jautājumiem brīžiem domāju, par ko gan viņas Tevi tā "mīl"? Ja pavisam godīgi, tad saprotu, kāpēc Tev radies jautājums - kamdēļ vajag sievietes patstāvīgām attiecībām...Vēl daži vakari pieredzes apmaiņā, un es sākšu šo jatājumu personiski uzdot arī sev.

LailaL  Kamdēļ mūsdienu sievietēm vajag vīriešus patstāvīgām attiecībām??

Vaukskis  LailaL, mūsdienu sievietēm nevajadzētu būt vajadzībai pēc vīriešiem pastāvīgām attiecībām, tikai šad tad lielākajai daļai dabūt kādu (-s) spermai ! Meitenes un dāmas, kundzes ārzemēs pašas drīkst apprecēties savā starpā un tā izbaudīt ilgi loloto kāzu kleitu nēsāšanas mirkļu burvību.. . Vēl viņas pastāvīgi var izbaudīt arī citus civilizācijas labumus- izmaksāt viena otrai randiņus, savstarpēji apdāvināties ar puķēm, izmaksāt viena otrai šopingā, labot krānus un tīrīt cukas, kā arī nodarboties ar daudzām citām lietām.

av2  hormonus ta vajag. Protams, tos var arii katru nedeellu no citas daamas sadaBot , bet...ar patstaaviigu sievieti sex ir .....nu ir forssaaks tomeer .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu