Tievums uz nervu pamata

Es esmu novērojis, ka sievietes gados, kas ir ļoti tievas, ir arī ļoti nervozas, kaut ēd vairāk par mani. Vai ir tā, ka jo vairāk cilvēkam dažādu iekšēju konkfliktu un pārdzīvojumu, jo viņš ir tievāks? Kā to varētu fizioloģiski izskaidrot?

Who  Nē! Tā nav. Tievums uz nervu pamata ir tad, kad nevar ieēst.

Bet ir tips, vnk cilvēku tips - tievs un kašķīgs :D

bet ir tievs, smuks un nekašķīgs

Who  Torpedo, "Pēc manas sapršanas tas ir sliktākais, kas ar sievieti var notikt, ja viņa paliek resna. " - ja sievietei jādzīvo ar Tevi vai bumbastiku, ir daudz sliktāk

neko  Vairāk gan dzirdēts ka cilvēki kā nervozē tā ēd, jo vairāk nervozē, jo vairāk apēd.

Rondijs  Sakarība ir pretēja, cilvēks ar lielu lieko svaru var būt pilns ar problēmām un konfliktiem. Bija tāds šovs "lielākais zaudētājs", tur bija dalībnieki, kuriem bija smagi jātrenējas lai ātri zaudētu svaru.. emocijas gāzās ārā, visi konflikti nāca uz āru, asaras bira, atcerējās bērnības pārdzīvojumus, apvainojumus. Psihosomatikā liekais svars nozīmē neizpaustas emocijas.. cilvēks it kā ārēji mierīgs, bet iekšēji izjūt spēcīgas emocijas, tikai neļauj tām izpausties, apspiež tās. Savukārt cilvēks, kas visu iekšējo neapmierinātību laiž pa tiešo uz āru, ir tievs. Un faktiski arī slimo mazāk ši paša iemesla dēļ.

Paula6  Cilvēks ir "kaulu kambaris" vai patīkami apaļīgs...viss ir atkarīgs no gēniem, iedzimtības.

Dr_koshka  Da vairogdzidzeris nestaadaa normaali taam sievaam, Vip. Ja paarlieku tievas un nervozas - hiperfunkcija, ja resnas - hipofunkcija. Vot i visa bilde. Tiiraa endokrinologjija un nekaadas filozofijas.
Kas attiecas uz eeshanu uz nervu pamata, tad ja siikas nepatikshanas, var to arii aizeest, bet ja lielas - kaada tur eshana, tad iestaajas stadija - vai nu beegt vai aizsargaaties. Un taados briizhos nav praataa ne eeshana ne vairoshanaas. :)

Mailija  Viss ir atkarīgs no gēniem.Ja vecāki ir korpulenti,tad arī bērniem būs nosliece uz korpulenci!Un vispār tas ir ļoti individuāli.Cita resna ir nervoza jo uz nervu pamata daudz ēd.Cita tieva jo uz nervu pamata ēst negribas.Ar gadiem tomēr svars nedaudz pieaug ja piem.30 un 40 gados turpina tik pat daudz ēst kā 20 gados.Un NAV neviena tāda cilvēka(ja tik nav ar ko slims)kas var rīt tonnām un resnāks nepaliek!

Dr_koshka  Vip, ko tur var parbaudit!? Tak taas analiizes ko paraada tad, kad jau saakas pamatiigas probleemas. Un neaizmirsiisim, ka t.s. norma nemitiigi tiek pazeminaata saliidzinot ar agraakiem laikiem, jo savaadaak izskatiisies paarlieku nepieklaajiigi ar tautu veseliibas zinjaa. :) varbuut jau, ka cilveekam vienkaarshi ir laba vielmainja. Bet ja saki - nervoozs un tievs, un ja veel aciim ir nosliece buut izvalbiitaam, jaaseko liidzi vairogdziedzerim.

verso  Man uz lieliem stresiem ir slikti, nevaru ieēst, bet tas ir tiešām jau pie ļoti lieliem stresiem un pārdzīvojumiem.
Atceros arī, ka pirms eksāmeniem nelabi bija un vēderu grieza riņķī.

av2  peec..... 50 jau laiks buutu iemaaciities tiessaam neko nennemt galvaa, citaa inParkts tak :(

neko  "varbūt, kāds pie viena varētu atbildēt uz šādu jautājumu - vai liela pakalja sievietēm rodas no "

Viņa rodas no pārāk biežas uzturēšanas virtuvē. No ofisa kafijas, pat ja to dzer litriem noresnēt nav reāli.:)

TROJA  Es tak nesen vienā tēmā izteicos, ka no patreizejiem pārdzīvojumiem un stresa esmu jau zaudējusi 6 kg, pilnīgi nemanot.

anis  Diez vai sievietēm savādāk,bet es esmu vienkārši caurbira... Bet nu pat daudz ieēst nevar-metas nelāgi. Tā jau nekas,bet drēbju problēma un ātri salst... No nervozuma ne miņas-kaut malku uz galvas skaldi... Ar to gribu sacīt,ka ne pilnīgi viss ir paša rokās...

Dr_koshka  Austrumu mediccinaa viens no cilveeku konstituucijas iedaliijumiem ir piita, kapha un vaata. Tievie ir vaatas (veeja) tipa cilveeki. Un viniem tajaa skaitaa ir raksturiigs nemieriigums. Taadiem ljaudiim ir jaamaacaas mediteet. :) Labi ir sevi gan no iekshas gan no aaras elljot. :) Vispaar jau tiiri vienai konstituucijai neviens nepieder, bet paarsvars uz kaut kadu pusi ir juutams katram. Un sheit tievums nav no nervozeeshanas, bet gan nervozeeshana izriet no tievuma. :)

anis  Dr,kā jau doktors! Ja tas par mani-eļļojos regulāri... ar minerāl,pus un sintētiskajām smērvielām. Parasti no āra,bet trāpās arī iekšās. Sanervozējos gan tik vienreiz-sāka degt!

Dr_koshka  :))) A reizeem tiem paarlieku tievajiem viekaarshi ir jaaizdzen taarpi! :)

anis  Tarakānus jau ieteica izdzīt,nu kārta tārpiem? Kas tik neatklājas... Vai tārpi noēd man domāto?
Jeb mani pašu nograuž?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu