joprojām par naudu jeb materiālo pusi attiecībās

palasot topikos dažādas atbildes kuras attiecas uz materiālajām vērtībām, cilvēki raksta - naudai attiecībās nav nozīmes ... materiālai pusei nav nozīmes ,ka tik stiprs plecs blakus utt.... un tad es nesaprotu, un man rodas jautājums cik tad ilgi jums tās nozīmes nav? vai tad visu laiku pārtiksiet tikai no mīlestības un dzīvosiet teltī?.. hmm nu laikam esmu baigā reāliste...

ne_meklejumos  Naudai nav nozīmes, pietiek ar māju okeāna krastā, kredītkarti un stipru plecu, kas aiznes līdz gultai un uzkurina kaisli.

Hustler_  Man dažreiz dzīvē ir sanācis satikt turīgus vīriešus - biznesmeņus,kuri bez savas īstās sievietes blakus paliek par nožēlojamiem plenčiem. Tieši pareizajā sievietē ir tas,kas šim vīrietim ir nepieciešams. Ja runā par šādām attiecībām,tad tiešām var teikt,ka nauda nav galvenais. Ja pareizie satiksies,tad naudas problēmu vienkārši nebūs. Bet pārējos gadījumos viss ir bez izmaiņām naudas lietās. Tēva - meitas/mātes - dēla attiecību modelis. Vecākais ir tas,kurš vairāk pelna.

irgo  Kam gan vajadzīga nauda ? Met gaisā - krīt zemē , dod sunim - suns neēd.....

makinlijs72  cilvēki iet uz darbu,jo naudai ir nozīme.te kā redzu vairāk skatās pa otra kabatām .

AivarsN  Kad cilvēki vēl nepazina naudu,viņi noteikti bija daudz laimīgāki. Godīgs cilvēks daudz nenopelnīs,bet ar negodīgiem dzīvo kopā tikai dēļ naudas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu