Vai iemīlēšanos ir iespējams ticami notēlot?

Nesen pašķīros ar vīru un būtu ta kā gatava uzsākt jaunas attiecības.Tikai draudzeņu rūgtā pieredze pagaidām attura.Kad kā tas ir iespējams ka vīrietis atzīstas mīlestībā saka ka vienīgā kāda laime bija tevi satapt un tad pēc kāda laika vispār neliekas ne zinis.Ne raksta,ne zvana,vispār neko.Un manām draudzenēm tādi gadijumi bija vairāki.Prasiju vai tiešām nekas nelika šaubīties?Teica ka nē,ka patiešām bija ļoti ticami.Un kā tad lai saprot kad tiešām runā patiesību un kad truli ākstās?Jo lai cik būtu gudra sieviete smukiem vārdiem un solijumiem bieži notic!

coldlands  Gunca, nepiekritisu Taviem novērojumiem, un info, kur Tu to esi lasījusi, jo manuprāt, pēc izirušām attiecībām, ir labāk sameklēt citas, jo tad vieglāk aizmirst par iepriekšējam, kādam tas ir tikai ielāps, bet citam kljust par vēl labākam un stabilākam attiecībām nekā iepriekšējās. Sēdēt un domāt kur esi kljudijies, ir tikai sāpīgāk, pie tam mēs paši saprotam savas, vai otra cilvēka kljudas, un tas pat nav kljudas, tā ir mūsu izvēle.

Gunitaa  Coldland, es neteicu, ka jāmeklē savas vai otra cilvēka kļūdas (!), es teicu: "jātiek pirmām kārtām skaidrībā ar sevi un savām vēlmēm attiecībā uz nākotni".
Cienīsim viens otra viedokļus. Un es nekad neesmu domājusi, ka man ir pēdējās instances taisnība. :))

coldlands  Bet Tu taču rakstīji, ka gatavībai jaunam attiecībam ir tikai ilūzija, Tu taču nerakstīji, ka varbūt?!

Gunitaa  Jā gan un es no saviem vārdiem neatsakos, turklāt savā komentā 21:36 pamatoju, kāpēc tā domāju! (Viss pietiks jau par šo, jo vairāk ka katrs var rīkoties kā PATS uzskata par pareizu).

esmucitta  Ir cilvēki, kas iedomājas, ka ´balts ir melns´ un tic tam tik ļoti, ka zaudē saikni ar realitāti. Un tas nav tā, ka viņi melotu vai tēlotu...vienkārši viņi paši tic tam, ko saka.
Labāk pa gabalu no tādiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu