Vai tiešām te visas piekrīt randiņam jau pēc pāris vēstulēm?

Tiešām? Tas tā reāli notiek? Really? Jo lielākā daļa vīriešu te apvainojas, ja uzrakstu, ka neskriešu uzreiz uz tikšanos.... Mazliet samulsu šajā sakarā - te tiešām var "dabūt tik lēti? ?

111zaagis111  Nezinu kādēļ. Laikam neuzmanīgi lasa anketu, vispār nelasa vai pārāk plaša sarakste lai kaut ko atcerētos. Vai arī esi tik iekārojama ka vīrieši zaudē paškontroli no testosterona sitiena pa smadzenēm. Izvēlies variantu pat :)

helgucis1  Tad , kad bija ģimene, tad man gan nevajadzēja sēdēt oho lapā un meklēt sarakstes partnerus. Nezinu, varbūt ragad tas akaitās moderni un gribās savu ego vai arī savādāk nespēj mājās veci apmierināt, ja jau autore šeit nav virtuāli uzbudinājusies. Kāda Jums daļa ko , kā, cik un vai vispār skrien. Neiet runa vēl par lētumu vai dārgumu.

kuks10  Viss labais notiek uz sitienu,bet ja kāds jūtās baigais Rainis un atradis savu Aspāziju,tad jau miera labam,lai sarakstās...!?)))Vai tādi vīrieši vispār ir atrodami..?!))

Who  "o lielākā daļa vīriešu te apvainojas, ja uzrakstu, ka neskriešu uzreiz uz tikšanos..."
"Karmensita, bet es taču negribu randiņus ;) Par to jau ir stāsts :)"
par ko ir stāsts?
uzreiz neskriesi? kad skriesi?
šķiet, ka kaut kas cits ir lēti.....

111zaagis111  1. Vīrieši jocīgi iekātoti - lielu seksuālo parneru dudzumu sievietei uzskata par trūkumu kas pazemina viņa tirgus vērtību. Tāpēc tava - ""tikai sarakste" ir papildus +
2.Katrs vīrietis tic ka ir unikāls un "tikai sarakstei" ir visiem citiem , bet ne viņam . Ka viņam ar milzīgo drosmi uzzaicināt dāmu no "tikai saraksti"" nevar atteikt , jo pāŗējie nīkuļi neko tādu nedara. Kā lai nedusmojas ja tik unikālam vīrietim tu dod kurvīti ?
3. Elementārs slinkums- trīs vēstules - tas jau daudz , seksā arī jābūt matam 3 gājienos- skūpst 1 min, krūts mīcīšana 1 min un bikšu novilkšana un drāts 1,5 min. Tagad tāds mūsdienu ritms - pierodi.

gertrude  mūžu dzīvo, mūžu mācies un beigās vēl uzzini, ka esi ,,lēta´´. :)
uzskatu, ka ja ir forša sarakste, nevis tikai ,,čaukāietsexugribi´´ ir jāaiziet vienam uz otru paskatīties klātienē. nekad neesmu sapratusi opciju ,,tikai sarakste´´, ko var mēnešiem runāt ar svešu cilvēku, tad es labāk adu zeķi.

NanoBeaver  krieviem ir super sakāmvārds - na obižennix vodu vozjat ....

coldlands  ...kas tie par randiniem precetai...
..es tacu negribu randinus...
Temas pieteikuma rakstits, ka neskries uzreiz uz randiniem, tatad tomer kaut kad skries, lai gan preceta.
Galiga neponjatka man!

senga  Domāju,ka ne visas...

likky666  Lēti? Es virtuālo komunikāciju ar svešiem cilvēkiem neturu nekādā vērtē. Nekad nevar zināt kad šie pazudīs. Man labāk patīk komunicēt aci pret aci.

DanaL  Rādās, ka šajā gadījumā randinš ir pielīdzināts seksam?

VECA_PIEPE  Vai tiešām te visas piekrīt randiņam jau pēc pāris vēstulēm? (c)

Ko nu māžojies: "pēc pāris vēstulēm"?!!! Es jau uz pirmo atbildot, randiņu sarunāju,...a to, ka pēc pāris vēstulēm šams nepārdomā.
"Dzelzs ir kaļams karsts!" /tautas paruna/

Ina22  domāju,ka vienkāršaāk tomēr,ja pēc to 2,3,6,10 vēstuļu rakstīšanas tomēr satiecies ar cilvēku klātienē.Uzreiz redzams vizuālais cilvēks,un uzreiz jau arī saproti,vai ir tas ko gribētos sev redzēt blakus vai nē.Tad sarunas,ir savstarpēja pievilkšanās,vai tik tukša muldēšana....Un tad ja viss pasē,tad jau arī par turpinājumu var padomāt....:)

sieviete_1968  Jā,man bij randiņš pēc pāris vēstulēm un nu jau pāris gadu mēs esam laimīgi kopā. :)

N4Y  Kādas pāris vēstules ??? Jau pēc pirmās - jakaļ dzelzs kamēr karsta😀

mustangs1965  Ko no tā būs mācīties jums visām-neatbildēt pirmām divām ziņām !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu