Kad sieviete sāk justies kā ķoķa, kas pie tā vainīgs?

Normāls vecums pēc 40? Neseksuāli vīrieši? Pārstrādāšanās? Sadzīves neinteresantās problēmas par daudz? Liekais svars? Par daudz antidepresantu?

(Ķoķa= ar lieko svaru, sāpošām locītavām, maisveidīgos apģērbos, matiem īsiem vai copē, vīrieši neizraisa interesi, tikai bērni un dzīvnieki.)

MrJones  Ehhh,,ka tevi Furnituura...ZB....! Shoreiz vieniigaa reize, kad piekriitu Luusilai!

Nav tava dariishana!!

Tik varu piebilst,,.par taam saaposhaam lociitavaam, svaru, u.t.t. ...vai tu ejot pa ielu spljaudies ieraugot kaadu, kas neatbilst taviem standartiem, sauc par kjokjaam,, djadjkaam,,vai veel ko, a,..?

IzlozeLOZE  Prakse rāda, ka locītavas sāp arī kārnām 18 gados, diemžēl....

dzozefinaups  .....domaaju...un naacu pie atzinnas.... Man.laikam,vaajss-kalsns viirietis izraisa tiessi taadas passas emocijas,kaa vairuman viiriessu-- resnas sievietes.....-kautkas llooti liidzveertiigs! Un atzinna-kaada kuram dalla,kas kam patiik-patureesim to pie sevis! un nenoniecinaasim liidzcilveekus!!! Visi domaa,ka resnumu var nodziit...bet kaatad ir ar tiem-caurbiraam-kurus nevar uzbarot......? ja tik vien dziivee buutu to probleemu......

likky666  Pati vainīga. Citus, protams, vieglāk vainot, bet cilvēks ir pats atbildīgs par savām izvēlēm, savu reakciju uz apkārt notiekošo un savu darbību.

VECA_PIEPE  Slinkums.

DanaL  Kad sāk noocīt veselības problēmas un ir tik slikti, ka par to nākas runāt skaļi. Novērots pie tuviniekiem. Attiecas arī uz vīriešiem.

Tikliite  Nezinu, kurā brīdī sieviete sāk justies kā ķoķa, bet izskatīties kā ķoķa viņa sāk tad, kad zaudē interesi par dzīvi un savu seksualitāti.

N4Y  Pie tā ,ka sievietes paliek par ķoķām - pašas vien vainīgas. Dzīves uzskati, mūsu dzīvesveids ir tas, kādu mēs sevi redzam. Izvēle - Sēdēt mājās ar speķainiem matiem , ceļgalos izstaipītām trenuškām , pie netīras aizvakardienas trauku kaudzes un aplupušiem nagiem čīkstot ,ka es nevienu un mani nekas neinteresē vai arī savākt sevi, sev vidi apkārt un darīt to, kas patīk un ar prieku nodoties jaunām aktivitātēm, pamēģinot neizmēģinatas lietas, atrodot sev dažādas intereses, satiekot dažādus cilvēkus - re divu veidu sievietes. Atliek vien sev izvēlēties, kāda Tu vēlies būt !!!

AivarsN  Kad zūd interese par pretējo dzimumu. Tas attiecas arī uz vīriešiem.

av2  +/- 15 kg neko nemaina pasaulee. Nee, nu ir jau slimie, kas pat uz randinnu iet ar svariem , un lineAAlu padusee, varbuut. Un taa arii liidz muuzza galam .
Kas vainiigs pie muusu passu ieksseejam sajuutaam, kaa juutamies ssinii pasaulee? Ne jau kaads cits, passi vien.....Protams, reizeem mees ilgi maksaajam par savaam klluudaam, un nevar tikt araa nop taa apburtaa loka, bet vienreiz tak sannemamies, vai nee? :)
Es jau saprotu, ka oHo stilaa ir vainot kaadu citu pie vissa, bet reaali ta zinaam, ka passi vien, passi vien...:(

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu