sievietes un vīrieša vecums pēc 40

Iet runa par tiem, kuri iesoļojuši piektajā desmitā. Izsakiet savas domas, kā jūs cīnaties vai samierinaties ar savām pārvērtībām, kuras laiks uzspieš. Un kādas ir jūsu domas, kurš noveco ātrāk:)

inde_1970  Uz kurieni tad "runa brien"? Kritizējam atkal dāmas - vienaudzes? Žēl, nav foto! Nevar aplūkot ne seju, ne figūru :))

ne_meklejumos  Cik var malt tos 40 gadus, tad tak vēl jaunība nav beigusies, kurš nav sevi atkarībām pārdevis, jūtas jauns un smuks.

rudzupke  Un,ar ko konkrēti būtu jācīnās,nevajag visiem stāstīt savu gadu skaitli un mazāk par tiem domāt,bet lietderīgāk aizpildīt savu laiku,kas ir dots!

ube  Jo vecāks, jo gudrāks. Ja nekreņķējas par sīkumiem un prot priecāties, tad arī vecums diži neskādē.

DanaL  Atkal velk uz dzimumkariņu - jums celulīts/impotence.

coldlands  Nezinu ka tantas cīnās, bet es bungaju pa kastroljiem, lecu un dziedu...cjuriki- mjuriki, cibriki- bibriki, prom vecum, prom.....tad sagriezos ka vilciņš un gaudoju. Vecums sabīstas, un uz kādu laiku aiziet.

_Krasula_  Nekā necīnos un pagaidām nav īpašu pārvērtību, lai vajadzētu kā īpaši mierināties. Iespējams, vajadzēs piestrādāt, iesoļojot 6.gadu desmitā, kad sievietēm hormonu dēļ organismā notiek lielas izmaiņas.
Noveco ātrāk neatkarīgi no dzimuma tas, kuram neveselīgāks dzīvesveids. Grumbas uz sievietes maigās ādas ātrāk redzamas nekā vīriešiem, taču pēdējiem ar laiku tās izveidojas daudz dziļākas-tāda fizioloģija.
Šā vai tā mēs neraudāsim-kustēsimies, centīsimies lietot daudzveidīgu uzturu un meklēsim prieku dzīvē!

Sallija2  Teikšu atklāti es savos 40 izskatos un jūtos labāk nekā tad, kad bija 20! Nopietni! 20 gados es biju pievilcīga, bet ne skaista, bet tagad sauc tieši par skaistu. Un pēc skata neviens netic, ka 40. Pat meitas 16 gadīgās draudzenes saka, ka izskatos uz 28 :) Un nekādus orgānus es nejūtu, ja nu vienīgi spēks mazliet ir mazāk kā bija, nav vairs tā sajūta, ka es visus kalnus varu nogāzt, bet aktivitāti turu robežās ar treniņiem, faktiski tam pašam rezultātam tagad ir jāpieliek lielākas pūles, mazliet vielmaiņa lēnāka ir un ja agrāk krūtis bija C, tad tagad ir D, bet man piestāv, jo jauna biju pārāk tieva caurbira, arī seja bija garena un tieva un tagad ir smukāki vaidziņi. Krunku man vēl nav, tikai dusmu rieva,starp uzacīm mazliet manāma, bet to var ļoti veksmīgi aizpildīt ar hialuronu. Pēc sajūtām esmu kļuvusi mierīgāka, mazāk trauksmaina, arī misiju ar bērniem esmu izpildījusi un jūtos gandarīta. Ap 37 es mazliet par to 40 stresoju, bet tagad, kad tas ir noticis - jūtos tiešām mierīgi un labi ar savu vecumu, nopietni! Jo es regulāri saņemu komplimentus no jaunākiem un vecākiem vīriešiem un arī sievietēm, arī tādām, kas lezbietes.

gertrude  gadi ir tā lieta, ko grozīt var tikai oho anketā. cīnies vai necīnies, skaitītājs griežas uz priekšu.
lai ko arī neteiktu daži ,,sava vecuma sieviešu nīdēji´´, pārskatot pēdējā skolas salidojuma bildes, sievietes kopumā izskatās labāk.

poga_parastaa  Ne cīnos, ne samierinos. Nekad par to neesmu domājusi. Vienkārši dzīvoju un pieņemu visu notiekošo kā dabisku un pašsaprotamu. Žēl to, kuri katru pārmaiņu sevī uztver kā katastrofu un guļas zem skalpeļa. Vienīgais, ko ļoti negribētu - kādā brīdī ar gadiem netikt ar sevi galā bez citu palīdzības. Viss pārējais - pupu mizas.:)

Lilitt  Jāizbauda visi "vecumi" :) Katrs nāk ar saviem plusiem un mīnusiem :)

edding  Pēc 40 sievietēm palēnām zūd tvirtums, vīriešiem stīvums. Sievietes pielabo ar kosmētiku, plastikas ķirurgu, frizieru palīdzību, vīrieši ļoti retais tikai uz fitnesu iet/ papētiet, cik gadīgi vīrieši tur ir regulārie apmeklētāji/, pārējie lepojas ar "kāds esu tāds esu", vai domā ka baigi labi izskatās, ka baigais seksgigants, kaut patiesībā ne tuvu tā nav.

Torpedo  Mani tik vecas sievietes kā 40 gadīgas neinteresē, tāpēc nav viedokļa šajā jautājumā. Dies ar viņām

magnija  nesaskatu nekādu problēmu :) nu man 50 un tad, :) jūtos labi, dzīvot gribas un mīlu dzīvi, no nāves nabaidos :), no grumbām arī nabaidos, pieņemu un mīlu sevi tādu kāda esmu. esmu pozitīva, optiniste, enerģiska.... nu ir man tas liekais svars un tad.... liekas ka tas citus vairāk satrauc nekā mani pašu :).. visas bildes oho ir taisītas mēneša diapazonā un ir ok, esmu kāda esmu.. līdz 40 vēl kkā par to gadu maiņu un vizuālā izskata maiņu piedomāju - satraucos, bet tad nāca tā apziņa, ka reāli neko jau nevari mainīt kā tikai pieņamt un priecāties par dzīvi, vai arī nepieņemt un staigāt saīgušai tjotkai :)... izvēlējos pirmo variantu un dzīvoju nost ar prieku :)

solvitas  Manuprāt, starp abiem dzimumiem ir eksemplāri, kas noveco ātrāk un tādi, kam to izdodas izdarīt skaisti. Ja vien cilvēks nenodzeras un ir fiziski aktīvs, tad 40 jau vēl nav nekāds vecums, tak līdz pensijai vēl 25 gadi jāstrādā.

Araabs  Jo vairāk sievietei gadu,jo labāk makaroni uz ausīm turās:)

teaser  sievietes peec 40 veel kaa ir njemamas ;)

altalilija  ir cilvēki, kas jau piedzimstot jūtas veci. citi ir īgni vienkārši, nekas viņiem nesāp,tāda daba. un ir arī priecīgi cilvēki jebkurā vecumā. cits izslimo vēzi un priecājās par skaisto dzīvi, citam kakla sāpes izraisa paranoju. dažādi mēs esam.
Tam, kas atrastu vidējo aritmētisko starp šiem,Nobela prēmija būtu jāpiešķir

Momo  Uz 40 izskatos labāk par daudziem klasesbiedriem vīriešiem. Turklāt sirmumu vīriec neaizkrāsos. Sejā vēl dažiem viss ir Ok, bet vidukļa apkārtmēri neiepriecinoši. Klasesbiedrenes kā kura. Ir padaudz tādu, kurām nav bērnu, tās gandrīz visas labi izskatās. Vēl nozīmīgs faktors ir radošā brīvība un darba vide, kāda izvēlēta. Neatkarīgi no dzimuma sliktāk izskatās zemākā sociālā slānī palikušie.

Geisha  Vīrieši pēc sāk drusku piedomāt par izdzertā alkohola daudzumu, jo pohas ir smagākas nekā gados. Sievietes vairāk drikselē pa SPA saloniem. Tas arī viss.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu