"Kliksis"

Jautajums sievietem.
Vai biezi sanak sastap pretejo dzim.(sarakste vai reala dziv.),kurs sakotneji liekas loti "interesants" ,izsauc "degsmi",velmi sarakstities,velmi veidot tuvas attiecibas utl.
Domaju seit varetu pielietot vardu "kliksis".

edding  Lai reāli kādu ieinteresētu internetā, vispirms ir jāiemācās rakstīt, ar garumzīmēm, pieturaszīmēm. Bezgramatei jau pirmajā momentā atsit jebkuru vēlmi turpināt saraksti.

Laimnese  Nepatīk man sarakstīties...jo uzskatu,ka te pārsvarā ir nenopietni vīrieši ...no sākuma vēl atbildēju pieklājīgi, bet sapratu,ka nav vērts saspringt....varbūt tās ir sekas no pirmā randiņa...rakstnieks trāpījās reāls, bet satiekot dzīvē pilnīgs plānā galdiņa urbējs, kurš priecājās, ka sievas draudzenei uztaisījis bērnu...

Hustler_  Parasti sievietei klikšķis rodas,kad paziņoju,ka labāk būtu veidot attiecības bez seksa. Bet tas klikšķis laikam ir no žokļa atkāršanās.... :D

kudala  šeit radās vēlme tikai satikties, klikšķis notika daudz vēlāk.

straume22  Klikšķis var notikt TIKAI reāli satiekoties. Vai nenotikt. Gados vecākiem - pēc morālās un intīmās tuvības. Vainu tev paliek šķērmi no partnera, vai rodas kopības sajūta- tas ir Tavs(-va)Sarakstē ir sakāpināta fantāzija(biežāk sievietēm, skaidroiJ), izdomājums, sapņi. Garumzīmēm un komatiem še ir galvenā nozīmē. Ja viss būs skaisti, skaidri uzrakstīts - vēl labāk iekopēta kāda doma, vai sirsnīgas rindas(lasiet spagetti uz ausīm)-dāma var saļimt no ekstāzes. Ja nonāk līdz satikšanās reizei, tad ātri no ekstāzes iziet, vai pat izkrīt un stipri apdauzās. K-hem.

Geisha  Dzeguze būs aizkūkojusi to klikšķi...

av2  nezinu daudz par sievietem.Gan jau ir vissaadi, ir gan taas, kuras aatri iemiilaas, gan aktrises, gan ar kompleksiem nositussaas utt. Man personiigi lloti reti, un veel retaak ir taa, kad ir abpuseejs tas kliksskkis. Bet to mirkllu delll ir veerts dziivot. Taa luuk.Dziive ir skaista :)

edding  Jautājums taču nav par klikšķi, bet gan par kliksi. Jūs ziniet, kas tas ir? Es nē.

raina1970  Nojausma, ka varētu būt interesanti ar cilveku, vai - ka gribētos viņu iepazīt dzīvē un reāli- pēc sarakstes , jā, ir , ne tik reti. Bet tāds riktīgs ´klikšķējiens" ir bijis reizes 3-4 pa dzīvi--- un tikai pēc satikšanās dzīvē, un tik veiksmīgi, ka - abpuseji.

coldlands  A man jautajums, kapec jautajums sievietem, man varbut ar ir ko teikt saja jautajiena?!

Who  reti
ļoti ļoti reti

poga_parastaa  Ir piedzīvots, bet ļoti, ļoti sen - kad iepazinos ar bijušo vīru. Tā "klikšķa" izjūta patiesībā ir forša, bet ar vienu mīnusu. Ar gadiem tā kaut kur izgaist un droši vien tāpēc arī ir tik problemātiski izveidot jaunas attiecības, jo gaidi to īpašo izjūtu. Taču, bitītrozītpiecāsvagās, tiešām laikam visi tauriņi vēderā nosprāguši (kaut kur dzirdēts teiciens, bet labs :D). Kaut kā neturas vairs makaroni uz ausīm un katrreiz, kad kaut kas itkā pavīd pie apvāršņa, galvā iedarbina simtiem zobratiņu, kuri rūc un dūc, kamēr beigās "izmet" čeku ar apmēram tādu tekstu:
- Vai tev to vajag?
- Nezinu... varbūt...
- Vai tev vienai ir slikti?
- Nē.
- Vai esi droša, ka nebūs slikti arī, kad būsi "divi"?
- VOT nezinu.
Tādā garā varētu turpināt, kamēr jāsāk žāvāties. Un ziniet, kas ir pats dumākais visā šajā epopejā? Gribas to "klikšķi", kas izraisa īssavienojumu tajos nolāpītajos zobratiņos tā, ka nokūp. :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu