Vai pilnīgi svešiem cilvēkiem ir viegli viens otram iepatikties?

Es pats tagad ar iepazīšanos nenodarbojos,bet kaut kad jau vajadzēs.Tad domāju kā būs staigāt pa tiem neskaitāmajiem randiņiem?Es sievietei varu nepatikt,man sieviete var nepatikt,varam nepatikt viens otram vai vispār būt pilnīgi vienaldzīgi?Tad cik bieži tomēr gadās ka viens otram iepatīkas?Jaunībā ar to iepatikšanos ir vieglāk.Tagad esot vecāki smukāki neesam palikuši,bet kritiskāki un piekasīgāki gan kas vēl vairāk apgrūtina to iepatikšanos.

Mailija  Pēc sevis zinu ka man iepatikties nav nemaz tik viegli.Ir jābūt kaut kam īpašam lai iepatiktos un es pat pati nezinu kam.Ir vnk ka vot aizķer un viss un ir kad pilnīgi vienalga.

Sallija2  Nu nezinu, resns tu esi! Vajadzēja jau ziemā sākt gatavot formu randiņu sezonai, varbūt tad būtu tev karsta randiņu vasara.

Ina22  Un iepatikties,nu jā,atkarīgs,ko cilvēks meklē,kādu cilvēciņu grib redzēt sev blakus,jo gadās jau tā,ka balss patīk,nepatīk izskats,patīk vizuālais,nepatīk balss,utt ,utjp.Tā ka-savā ziņā svarīgi ir viss,kaut arī negribam sev atzīties
,ka tas tā ir.Svarīgs gan augums,gan svars,gan izskats,gan balss,jo ja kkas nepatīk,tad vienalga ar laiku tas sāk kaitināt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu