Ko darīt ar uzmācīgu kaimiņu?

Atnāca šodien piedzēries kaimiņš, piezvanīja pie durvīm un bērns neko ļaunu nedomādams ielaida viņu iekšā. Nāku a šis jau koridorā stāv. Tālāk nelaidu, bet ārā arī nekādi nedabūt. Stāsta kā es viņam patīkot, vai tad uz tēju nemaz neaicināšot, viņš neuzmākšoties. Rupji pasūtīt tā kā nēerti, jo viņš ziemā ir noderīgs - mēdz manu auto no sniega izrakt un tomēr tepat dzīvo arī, negribas naidu. Teicu lai nāk, kad būs skaidrā un tad sākās vismaz buču uz vaidziņa viņam vajagot utt. Kādu 1/2h nomocījos kamēr ārā dabūju un tagad ir bažas, ka skaidrā būdams atkal būs klāt. Es negribu neko ar viņu, nu varbūt pēc izskata viņš vēl ir tīri simpātisks, bet šķiet tāds parasts strādnieks un ja vēl mēdz iedzert, tad vēl trakāk. Ko lai dara?

slieksnis  esi pret viņu tikpat atklāta un patiesa, kā šams pret tevīm, pasaki, ka viņš ir par prastu priekš tevis. mazums čalis saņemsies un pēc pāris gadiem jau būs veiksmīgs biznesmenis, pasaki viņam tā, ka ar strādniekiem parastajiem ielaisties negribi.

multi  Kā ta nesaprotat, makā vecim svilpo vējš :D

Who  autorei gribas "И рыбку съесть и на трон сесть" :D

Geisha  Nu kurš atkal ievilka sarkano īkšķi? Paskaties tak - meitenei 40 gadi. Pēdējais vagons uz perona. Paši visu laiku kladzinat, ka 45 gados sievieti vajag vest uz šrotu nevis restorānu. Kas nepatika? Ar pannu pa kumbru vai ņem kas pie kājām mētājas? Slavenā gaišreģe Vanga teica, ka vislabākās zālītes esot tās, kas pie sliekšņa aug. Pērfrazējot Vangu - kaimiņu Janka tomēr ir labāks nekā šokolādes Džonijs.

Torpedo  Tas vēl nekas, ka 45 gadi, bet ir tak vēl 2 bērni !! Un te viens muļķītis gatavs ņemt, kā stāv, ar visiem "bonusiem"! Par to tak šai šamajam vajadzētu kājas bučot - bet nē - šis par prastu!! Njā, sieviec ar prātu nesaprast

teaser  Tak iedod vinjam ........ ko tu lauzies :D

Mailija  Nja un tieši tāpēc ka Tev Autore ir vesela čupa ar pielūdzējiem Tu sēdi Oho!:D Bet nu mērķis skaidrs ja jau esi tik pieprasīta un iekārojama tad mazāk par aizjūras oligarhu nemaz nevajag tēmēt.Te jau tādi vairumā apgrozās.(Paldies,sasmīdināji!:DD)

Mailija  Autore,ar tiem pašlabuma meklētājiem ir tā.Ka šodien kaimiņš ir parasts strādnieks kā Tu izsakies bet kas zin rīt var būt veiksmīgs biznesmenis.Tas biznesmenis arī var bankrotēt un tapt par parastu strādnieku un tad ko darīsi vai pametīsi?
Kas attiecas uz to vai man ir skumji nu dīvains secinājums,tad jau visiem kas te komentē ir jābūt skumji.Es izklaidējos un arī Tavs jautājums un komentārs mani labi izklaidēja.Paldies un lai Tev veicas!

Nerons  Sallij...saņemies!
un beidz māžoties....smalkā mildiņa uzradusies, redziet i bitīt matos.....

solvitas  Sallija2 tev gan viss labi sakārtots - viens rok mašīnu ārā no sniega, otri mēbeles pārved un bija vēl trešais, kas skapīšus un žalūzijas laikam lika, cik atceros. Ā un vēl tas jauniņais, kas vakariņas gatavoja vai pasūtīja. Es arī tā gribētu.

multi  Kurš šo uztver nopietni? :D Rīt būs elektriķis :)

Who  Sallija, Sallija :D nu ka var 40 rakstīt kā mazgadīga uzmanību slāpstoša meitene.
Bildes nav, vizuālo nokomentēt nevaru, teksti daļēji raksturo, ja esi vientuļa ar vērniem un savu dzīvojamo platīgi, domājamie "gribētji"būs daudz, jautājums, cik no tiem nopietni "gribētāji" ...
Nečakarā kaimiņam dzīvi, lai droši meklē citu sievieti, a pati mācies tikt galā ar savām lietām - arī ar lāpstu un mašīnu.. sagribēja sev bezmaksas palīgu - otrai pelei peļuslazdā, iespējams, siers par brīvu...

fargo  kaimiņa rīcība nepieņemama. viņš bija pelnījis pļauku. bet autorei bija dilemma starp savu godu un materiālo izdevīgumu. izvēle tika izdarīta par labu pēdejam. ko lai dara?
1. ar to vīrieti ir jārunā, kad viņš būs skaidrā un jadara zināms, ka tāda rīcība bija nepieņemama.
2. par sniega tīrīšanu un citu darbu ir jāmaksā(šajā gadījumā, noteikti), tad autore nejutīsies parādā nevienam un ne par ko, arī ņemot vērā attieksmi(pret strādnieku).
2b. vajadzīgos darbus darīt pašai.

Rondijs  Ar kaimiņu darīt nevajag neko, bet gan ar sevi. Jāsakārto galva, tiec skaidrībā ko un vai tev no viņa vajag. Nevajag būt laipnai tikai tāpēc, ka tā ir pieņemts un ka tev tā liekas pareizi. Kādreiz tieši pretēji, vajag tiešā tekstā teikt - nē. Tad noteikti pats arī pārtrauks to palīdzēšanu..jāpiekrīt fargo, kaut kādā ziņā šķiet, ka tu viņu gribi tomēr negodīgi izmantot.. pakalpojumu saņemt, bet nemaksāt par to.

Torpedo  Te jau DanaL vienā tēmā vakar teica, ka daudz labāk ir dzīvot savu fantāziju pasaulē par attiecībām, nekā izkāpt no savas komforta zonas skarbā realitātē un paskatīties patiesībai tieši acēs. Zin, man arī tā ir, ka kkas rādās un savās domās attīstu visu tālāk, p., kāda meitene man uzmaida vai kko foršu pasaka. No tā jau nevajag izdarīt secinājumus, ka kāds no tiem komplimentētājiem grib ar tevi precēties. Tu tak zini, ko vīrieši grib

Rondijs  Klau, tur ir liela atšķirība vai gribi atteikt, bet nevari to izdarīt, jo ir neērti, vai nemaz neesi droša, ka vispār gribi atteikt.

neratni_stasti  Nesaprotu gan, kāpēc bērnam nepaskaidrot, ko un kad drīkst laist iekšā pa durvīm un ko un kad nedrīkst. Manu draugu mājās mazi bērneļi vispār durvis vaļā never nevienam, pat man nē, lai gan zināms, kas es esmu. Vobšem, autorīt, nodarbojies ar bērnu audzināšanu, nebūs laika raizēties par kaimiņiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu