Vai atbilde uz jautājumu ir atkarīga no tā kas to ir uzdevis?

Katrs kas uzdod PA kādu jautājumu automātiski ir uzreiz uzmanības centrā.Jo cilvēki jau neatbild uz jautājumu nesaistot to ar autoru,bet gan uzreiz tiek izpētīta cilvēka anketa cik vecs,cik smags,precējies vai neprecējies un t.t.Viens un tas pats jautājums no dažādiem autoriem var būt pilnīgi atšķirīgi uztverts.Kādam kas ir parādijies pirmo reizi atbild diezgan iecietīgi un pārāk neiedziļinās cik gudrs vai glups varētu būt tas jautājums.Ja autors atkārtojas tad vairāk tiek izķidāts viņš un pats jautājums tiek atstumts otrā plānā vai pat vispār paliek neatbildēts.Tad kāpēc visus jautājumus tik ļoti gribas saistīt ar autoru?Kāpēc nevar vnk atbildēt uz jautājumu neķidājot autoru?

neko  Jebkuram jautājumam jēga ir tikai kontekstā. Ja runa par attiecībām, tad konteksts ir cilvēks. Ja par automašīnas remontu - tad konteksts būs mašīnas modelis utt.

Laimnese  Domaju, ka visi lasa, kas uzdevis jautājumu! Jo, kā izlasa, ka jautājumu uzdevis Bumpastiks, tä ir skaidrs, ka jāpaķircina....

sakka  bumpastik,sviests ar Tevīm,žēl sāk palikt pat,izskatās Tev tiešām vajag nopietnu medicīnisko palīdzību,ko arī iesaku,lai savāktos beidzot!
Visi 10 punkti "slieksnis" komentāram,cienu!
bumpastik-dzēsies ārā un sāc darīt ko vajadzīgu,liekas Torpēdim ar vajadzētu aizdomāties:)

MrJones  Taapeec, ka daudzo jautaajumu autors visbiezhaak trolljo...pats personificee uz sevi dazhaadus izdomaajumus...,kacina publiku,....nonaak pretrunaas ar sevi...! Un pastulbi buutu nenoraadiit vinjam uz shiim lietaam, komenteet, visu njemot par pillnu...?
Liela dalja teemas ir vnk. nodraaztas...,pliekanas....nekomenteejamas,...tad vismaz pabaksta to autoru...varbuut kaut kas aizies liidz smadzeneem...?
Bet....,autors tik nenogurdinawmi drikjelee :) ...juutas pashos slavas augstumos...,taatad...vinjam patiik aaksta loma!!?

sieviete_1968  sakka,ja tev kaut kas te nepatīk,kāpēc pašai neidzēsties??

Postremo  vareeju sadereet, ka ssito jautaajumu uzdevis "bumpastiks" :))
Par jautaajumu, piekriitu tiem, ka saka, ka uz normalu jauatajumu, ir normaals atbildes, paarsvaraa. Uz atsaldeetu/no pirksta izziistu jautaajumu ..nu pats zini , ko sanem;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu