Kāpēc sievietes te prasa no vīriešiem nereālas lietas?

Piemēram, ienākumus 1500 vai 2000 EUR mēnesī?
Re, kur ir jaunākie dati par ienākumiem mēnesī Latvijā:
līdz 450 eiro mēnesī _uz rokas_ saņēm 41,9% darba ņēmēju;
450,01-700 eiro algā mēnesī saņēm 31,6%; (kopā līdz 700, tātad saņem apm. 3/4 strādājošo)
700,01-1400 eiro saņem TIKAI 18,2%;
un sieviešu pieprasīto virs 1400 eiro 3,8% darba ņēmēju
______________
tā teikt: "Bez komentāriem" ..

slieksnis  nu jā bet tas ir bez ēnu ekanomikas, ēnu ekanomika mūsu valstī sasniedz reāli 2x lielāku ciparu nekā stāsta ziņās attiecīgi irkkur pie 50%

Droshs_Plecs  Ja Tev ir problēmas nopelnīt 1500-2000 EUR mēnesī, tad Tev ir citas problēmas nekā sievietes un vajadzētu fokusēties uz tām. Tas būtu tāds kā minimums ciešamai dzīvei Latvijā. Uzsveru - MINIMUMS!

Nevajag citēt tos stulbos datus. Tā nav taisnība, vairums pelna vairāk, jo maksā aplokšņu algas, milzīga ēnu ekonomika. Paskaties ar kādām tačkām brauc pa centru. Mašīnas vidēji cenās 40´000 EUR. Tātad parēķini, cik viņš/a saņem "ienākumus" mēnesī. Un tādu cilvēku nav maz, tādu ir daudz, vnk izej ārā uz ielas un paskaties. Ja nevari nopelnīt naudu, tad problēmas ir TEVĪ, nevis sievietēs.

Un vēl viens fakts - sievietes ir pieprasītākas gaļas tirgū, līdz ar to var būt izvēlīgākas. Viņas meklē top 5% vīriešu. Vēl daudzas uzrāda augstas prasības, lai uzsistu sev vērtību un pastroķētu savu ego. Faktiski samierinās ar mazāk. Tas ir sens tirgošanās triks - prasi daudz, tad samierinies ar mazāku, kas īstenībā bija sākotnējais mērķis.

keksene66  Nelasot atbildes, bet izlasot tēmiņu, man radās neizpratne......tad kāpēc ES, tieši ES, nevarētu cerēt uz tiem 3,8 % ??????? Kas teica, ka nevaru cerēt !!!????

Droshs_Plecs  Cerēt var uz jebko. Ceri cik gribi, bet dzīvē dabūsi tik, cik pārliecināsi pārējo sabiedrību, ka esi vērts. Vai arī tik, cik būs uzņēmības.

neko  Hustler: "Es tādām nepievēršu uzmanību. Tiklīdz aprausies tie 2000 eur mēnesī,tā dāma ar izgaisīs. Sieviete līdz nākamajai krīzei. :D"

Ļoti muļķīgi dari, patiesībā tāda sieviete, kas problēmu brīžos pati pazūd atbrīvojot tevi no rūpēm par viņu un atvieglo problemātisku situāciju tak ir īsta dāvana:) Nu ja tā pragmātiski uz to paskatās.

Vaukskis  Sievietes prasa no vīriešiem nereālas lietas oho.lv, jo te viņas var iztikt bez bēdīgām sekām par to- piemēram, dabūjot par to pa galvu ar ne tukšu bamsli, kā arī šeit uzrakstītais neiespiedīsies atmiņā- varēs attaisnoties, ka kāds bija uzlauzis viņas profilu un sagrozījis ievietoto info ! :)

Sallija2  Varētu padomāt, ka 20 gadīga zirgaste par kuru sapņo 50 gadīgais tēmas autors arī ir kaut kas reāls. Kaut kur jau tāda ir, bet vai viņai vajadzēs 50 gadīgu čīkstošu nabagu? Nu tas jau arī kaut kas no zinātniskās fantastikas. Mums smukajām 40 gadniecēm vismaz ik pa laikam piesit kanti tādi, kas pelna 2000 eur un vairāk mēnesī. Mans exvīrs pelnīja pat 6000 eur mēnesī, tā kā nemaz tik nerāli tie mūsu sapņi nav salīdzinājumā ar jūsējiem :)

Who  Torpedo provocē, visi pavelkas.
Sallija, Tev problēmas ar pašvērtējumu?

missperfumee  Runcizs 22:33, 200 eur jau ir milzu summa, jo nesen te tika spriedelēts, ka vairums kafijai pat neatvēl finanses:) Reizēm svarīgāka ir nevis summa, kuru pelna, bet cik cilvēks ir dāsns vai skops pret otru cilvēku.

Sallija2  Who, kaut kādas problēmas jau mums visiem te ir. Es tik informēju, ka neskatoties uz Torpedo apgalvojumiem, ka 40 gados ar 2 bērniem jau nu tā kā tikai uz kapiņiem vajadzētu taisīties, tomēr eksistē arī dzīve pēc 40. Un arī šeit minētie atalgojuma cipari ir tālu no patiesības. Un arī apgalvojums, ka par valdošās elites pārstāvjiem nevajadzētu sapņot, jo tas esot nereāli ir smieklīgs, jo pati esmu satikusi un runājusi gan ar ministriem, gan deputātiem un viņi ir tādi paši cilvēki kā mēs pārējie, arī viņu bērni iet tajās pašās skolās, kur manējie un rūp viņiem, pa lielam tas pats, kas mums visiem. Tad deputāts vai ministrs jau neko daudz nesaņem, lai varētu atļauties tādas vaļības kā ofšoru miljonāri. Lūk, tur gan var redzēt kā nauda bojā cilvēku.

dodekaedrs  Ja var paprasīt, kāpēc neprasīt? 😂
Dabā un kultūrā tomēr iegājies, ka vīrietim jāvar vairāk - jāskrien ātrāk, jālec augstāk, jāredz tālāk, jātur rokās plinte biežāk, jānes lielāks malkas klēpis, jātur rokās lielāku cirvi un zāģi, jāpelna gan par sevi, gan no sevis atkarīgajiem.

Nerons  Ko nu ņemās kā mazi bērni?!
Gribēt var bezgalīgi, bet ko reāli var dabūt?!
Tāds ir jautājums.......

av2  peedeejie Latvijas VID peetijuma dati bija, 1/4 dalla sanemot aploksnees.
Tad jaajautaa, taam , kas grib tos 2K, vai taa ir...aplokssnnu algaa temeeta veelme, vai kaa?

Nerons  Sallij tant...mosties...:):):):)
...exvīrs biezais bija, ministrus pazīstu ....
...tas laikam no smilšu kastītes formāta??!!:):):):)
kas no tā visa, ja jāsēž OHO?! 24st./7d.

Sallija2  Nerons, es te tālu neesmu 24/7, ieskatos pārsvarā no rīta, kad man ir brīvāks un vakarā pirms gulētiešanas. Nu un kāpēc es te nevarētu būt? Tas jau ir tā kā es smietos par to, ka Nils ar Ivetiņu skrituļo pa to pašu asfaltu Mežaparkā pa kuru es. Ko tad līdz, ka mērs, ja jāskrituļo turpat kur es. Tā tu tagad smej par mani un oho.

baluba  Te tik der vecais labais tosts: ..... lai mūsu velmes sakrīt ar mūsu iespējām !

multi  Izskatās, ka turīgie vīrieši Latvijā dikti izmisuši. :D To vien dara, kā sež oho un gaida nepacietīgi rindā uz iespēju iepazīties ar sievietēm. :)

coldlands  ....paskaties ar kādam tackam Rīgā brauc....
No 2 milj. iedzīvotājiem, kāds tūkstotis, nu baigais piemērs.

MrJones  Jaa....,bet Oho visi ir miljonaari,,..tad jau laikam kaut kaada jeega no taam sievieshu prasiibaam ir..??!
Veel Visaa Latvijaa taadu kampanju uzriikotu..un mees dziivotu paari Eiropas liimenim!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu