Vai nav bail ka tā arī neko šeit neatradīsiet?

Katru dienu vīrieši raksta dāmām vēstules.Dāmas šķiro un zortē kam atbildēt un kam nē, ja paveicās tad tiek arī līdz randiņam.Bet saprot ka tas nav tas un šitas arī nē un tā laiks iet un jēgas nekādas.Vai tie kas neko vēl nav atraduši tic ka tieši šeit atradīs?Un cik katram ir pacietība meklēt ja atkal un atkal nesanāk un nesanāk?!

AivarsN  Tieši tā! Smartfons vienmēr blakus,paklausīgs un uzticīgs. Atskaņo un rāda tikai to kas pašam patīk un klusē,kad gribi atpūsties. Savienojas ar televizoru,kad gribi ko labāk apskatīt. Nekad nerunā pretī un savas iegribas neuzspiež.😁

Tikliite  Ja par atrašanu šeit...šeit var atrast pašu vellu. Es, piemēram, atrodu ievērojamas līdzības Torpedo un bumpastika rakstu darbos. Abi ir identiski pēc stila izjūtas savā daiļradē. Uzdotie jautājumi, tēmas ir tik ļoti "vienos vārtos", ka rada sajūtu par to, ka tas ir viens un tas pats cilvēks (smaidu...).

Droshs_Plecs  Nē, te neko nevar atrast. Portāls tikai laika nosišanai.

labaa1980  Šeit var atrast mūžīgos laimes meklētājus.

Vaukskis  ..Ir bišķiņ bailīgi ! Nē, ne īpaši ticu, jo man šķiet, ka šeit visai jauni un neuzbāzīgi cilvēki nav iecienīti, te arī diemžēl citādāka vidējā vecuma auditorija nekā dr.lv . Pacietība vēl ir, jo vai daudz vēl citu variantu mūsdienās kā iepazīties, ja, piemēram, cilvēkam nav darbavietas un studiju vietas ar attiecīgo vidi, kā arī trūkst reālu draugu, ja ne anonīmajā internetā- šeit, kur nevajag uzreiz sadzert- nevis iemalkot kafiju- vai uzpīpēt kopā.. ?!

Mefistofelis  labaa1980: kas ir mūžīgā laime? vai tev jau izdevies to te atrast?

av2  kur tas ir - te? Ssinii saulee?

cukurs4  man ir tieši šāda sajūta: es šeit lieki zaudēju laiku! jautājums pašai sev: ko gaidi no šāda saita? atbilde: to, ko viņš sludina: satikt tos, kuri ir vieni! satikt to, ar kuru dzīvi dzīvot visā tās krāšņumā!
realitāte jau ir daudz skarbāka, papildus vienīšiem še ir arī daudz sārņu, daudz par daudz. Daudzi jau ir apauguši ar "eža kažociņiem", mākslīgi uztrinuši asas mēles utt.

Postremo  nee.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu