Kādas ir uzticamas sievietes pazīmes?

Iepazīsties ar sievieti un esi gatavs atdot savu sirdi un dvēseli,bet kā tas vīrietis var būt pārliecināts ka tā sieviete nepiekakās dvēseli un neaizies pie cita kam maks biezāks vai čibriks garāks un resnāks?

LaskovijMerzavec  Ananda... ne velna no virieša nav atkarigs. Vienu vecis var uz rokām nēsāt, bet vina pie izdevibas atdosies pirmajam pretimnācējam un vel dabus sts vai kinderu. Citu vecis var dr*tet visos caurumos parmainus ar kaimina kazu, bet vina vienalga citam neparko nedos!!! Tas pats par viriešiem.

Uzticiba sākas un beidzas katra paša galvā. Gribēsi busi uzticigs, negribesi - attaisnojumu vienmer atradīsi.

Mailija  Dvinsky,ja ļoti gribas draiskoties var jau arī draiskoties,tik pabrīdini par to savu draudzeni vai sievu.Ja viņai tas liekas OK,ko tad ne.Es uzskatu ka sieviete ir tik uzticama un uzticīga cik uzticams un uzticīgs ir viņas partneris.Bet..pietiek tikai vienreiz tā "tipa nevainīgi padraiskoties" un VISS,tad ne uz kādu sievietes uzticamību vai uzticību nevajadzētu cerēt.Jo gadās jau vīriesi kas naivi cer,ka palūgšu piedošanu ka vairāk tā nedarīšu un atkal viss būs kā bija.Uzticīga,uzticama-nu nē,pat ja paliek kopā (un gadās ka paliek dēļ bērniem,dzīvojamās platības vai kāda cita iemesla pēc.)uzticīga var vairs arī NEBŪT!!
Tāpat nevajadzētu ignorēt ja sieviete grib par kaut ko aprunāties kas viņu varētu satraukt seksa vai kādā citā sadzīves jomā.Vienmēr vajadzētu uzklausīt un tad problēmām nevajadzētu rasties!Jo jebkurai sievietei ir vajadzīga sava vīrieša UZMANĪBA,to derētu atcerēties!

dzozefinaups  Autor,tev tik daudz jautaajumu,un mistisku teemu,ka briizziem liekas-esi NEZINIITIS..... Vai esi atpalicis attiistiibaa,ka ssaadaa vecumaa tik daudz nezinaamaa...... ieluukojies kaadaa no tiinnu zzurnaaliem,tur apspriezz ssaadus nezinaamos...tematus.... lai veicas?-- ja kas neskaidrs tajos-jautaa,nekautreejies-paliidzeesim... :)

kudala  vrode ne dura, bet kaut ko nesaprotu.... jautājums ir par uzticamu vai uzticīgu sievieti. Uzticama tas ir viens, uzticīga pavisam kas cits. Uzticama sieva ir , kad vari pilnībā uz viņu paļauties, ka vienmēr būs viņas atbalsts, palīdzība , vienvārdsakot , droša aizmugure . Uzticība ??? tā tāda intīma lieta, gar kuru citiem nav nekādas daļas.

dzozefinaups  viss taccu ir vienkaarssi-ja otrs,kurss blakus-ir svariigs-buusi gan uzticams,gan uzticiigs..... Tas,manupraat,attiecas gan uz sievieti,gan viirieti! Ja kaads atllaujas otru pazemot,noslauciit kkaajas-graujot passciennu-laiks mukt..... -nekas vairs labs negaida! Neredzu jeegu autora jautaajumam...... Var jau runaat-runaassanas peec,tomeer-karteejais mullkkiigais jautaajums! Kas te ir tas nesaprotamais?! -nejau kaada naudasmaks ir svariigaaks!-attieksme,attieciibas un visi dziives siikuminni,kas grauj kopdziivi!

vilx  Kāpēc no sieviešu puses notiek tāda taisnošanās???? Bet Kudala sit pušu pārējās ar "uzticama" un "uzticīga" interpretāciju. Var pavilkt vēl tālāk - fiziska un garīga uzticība, tad varēs visos gadījumos izmālēties balta.

Fuj.

AivarsN  Pirmkārt jau uzticama sieviete turpina dzīvot kopā ar savu vīru. Cerība,ka sieviete no iepazīšanās portāla būs uzticama,ir tik pat liela,kā uz ielas atrastas loterijas biļetes laimēšanas iespējamībai.

dzozefinaups  ...turpina dziivot ar viirieti???-jaa-ar viirieti,kuru ciena,miil,lolo.....-BET,ja nav parko miileet un cieniit?!-ja viirietis nemaz nav viirietis....... ko tad?! Tauta muusdienaas ir tik trula...un cer,ka izmeera deell-miil??? Beidziet murgot! Viirietim jaabuut viirietim-tad sieviete buus sieviete!

Ananda_A  Dvinsky viedoklis 15:37 Ha! Mērķtiecīga sānsoļu meklēšana ir izvirtība nevis draiskulība. Ir cilvēki, kas visa mūža garumā tā arī neiemācās atšķirt vienu no otras.

Draiskulība dzīvei piedod garšu un uzmanības izrādīšana bez sievas arī citām sievietēm, flirts ir rotaļa, kas dod dzīvei sparu. Ne vienmēr tas beidzas ar sexu.
Ja vīrietis ir kļuvis primitīvs, vulgārs un uzbāzīgs, tā nav nekāda draiskulība, bet gan tumsonība.


LaskovijMerzavec viedoklis 16:47 Tā ir, viss sākas galvā. ABIEM! Ja vīrietis ir gudrs(cik tādu te ir?) viņš mācēs caur savu attieksmi ieviest skaidrību gan savā, gan sievietes galvā. Sievietes daba ir mainīga kā Mēness un reizēm viņa uzvedas, kā tu te apraksti. Ja blakus ir gudrs vīrietis, ne ar varu un agresiju, bet ar savu viedumu viņš par uzticīgu var pataisīt katru sievieti. Taču viņam vispirms ir jābūt pašam savas dzīves (un sava draudziņa) saimniekam, nevis instinktu vadītam pērtiķim ar atkarību no alkohola, seksa, naudas u.c. varām.

AivarsN  Autors gan jautāja par ideāliem vīriešiem,kuri gatavi atdot sirdi un dvēseli. Arī tādus sievietes krāpj un pamet, pat biežāk kā tos,kuri savas sievas bargi soda par katru nepaklausību. Ja nevar pa labam,tad labāk nevajag.

Dvinsky  Bet Kudala sit pušu pārējās ar "uzticama" un "uzticīga" interpretāciju. Var pavilkt vēl tālāk - fiziska un garīga uzticība, tad varēs visos gadījumos izmālēties balta. Fuj.
Nezinu, kam fuj, kam nē, bet man patīk viņas domu gājiens. Ko vispār nozīmē piekrāpt - manuprāt tas ir tad, ja iemīlies citā un sieva/vīrs vairs neinteresē, bet turpini viņam likt ticēt pretējam. Bet seksiņš - tā ir jauka fiziska nodarbe, kas nav tieši saistīta ar mīlestību. Un kā jau te minēja - baudas nevar būt par daudz, dzīve jābauda. Zinu, ka mani te puritāņi tūlīt ar akmeņiem nomētās, bet man ir pietiekami brīvi uzskati šajā jomā.

Dvinsky  Draiskulība dzīvei piedod garšu un uzmanības izrādīšana bez sievas arī citām sievietēm, flirts ir rotaļa, kas dod dzīvei sparu. Ne vienmēr tas beidzas ar sexu. - Piekrītu par 100%. Protams, ka ne vienmēr tam jābeidzas ar seksu. Bet ja sieviete pēc flirta liek saprast, ka tomēr vēlētos turpinājumu, tad vīrietim ir svēts pienākums nelikt viņai vilties :)

dzozefinaups  ...nu re-sievietes ir uzticamas,jo sexinnss jau neskaitaas-izraadas-tas ir tikai sportinnss...... Rekaaaa..... viirietis maajaas,un veel kaadi pieci-sportinnam.......

Ananda_A  AivarsN viedoklis20:10 Atdot sirdi un dvēseli otram bez līdzvērtīgas attieksmes no otra cilvēka puses, ir nevis nesavtība vai mīlestība, bet lētticība un sevis necienīšana.

Lētticība un infantīlisms nav nekāds tikums un sava dvēsele nav nevienai jāpasniedz uz paplātes kā kliņģeris vai torte. Ja pats nelieto smadzenes, tad vienmēr atradīsies kāds cits, kas tās sāk izmantot un nav jēgas ņaudēt, ka kāda vai kāds cits manipulē ar tādu apdalīto.

Tikliite  Ja sieviete ir staigule, tad labāk, ka aiziet pēc iespējas ātrāk...

Torpedo  _Tad pacelsim kausu par uzticīgām sievietēm un citiem pasaku tēliem! .. _ :D
Uzticīgas ir tikai tās, kas nav sevišķi pieprasītas, jo kur tad citur liksies. Skaistajām ir grūti, ļoti grūti. Ja 10 gadus iztur laulībā, _nesot to upur_, tad jau īstenībā viņas vajag virzīt uz valsts ordeni un izdienas penziju! Bet parasti jau tādas notinas ātrāk, ja kkas labāks paspīd, un argumentācija ir ļoti pārliecinoša. Nē, nu, pieļauju, ka ir arī izņēmumi

Dvinsky  Manuprāt ar skaistumu tur maz sakara. It kā liekas neloģiski, bet reizēm riktīgiem krokodiliem, kas vēl pastāvīgi voņī pēc sviedriem ir i vīrs i mīļākais, bet tai smukajai kaut kā veči neuzadrīkstas piesist kanti. Pieļauju, ka iespējams tās pirmās saprot, ka varinatu īsti nav un ņem pretī visus kas izrāda kaut mazāko interesi :D

Tikliite  Daļēji varu piekrist Torpedo, jo skaistums ir nopietns pārbaudījums ne tikai pašai sievietei, bet arī vīrietim, kurš viņu izvēlas. Aiz tā vienkāršā iemesla, ka skaistums un tā izrādīšana (demonstrēšana) var kļūt par galveno uzdevumu sievietes dzīvē, atstajot tālu aiz sevis visas pārējās vērtības, kuru realizācija var šķist mazsvarīga uz šī acīmredzamā, spožā fona. Jāsaka gan, ka sievietes neuzticība nekādā veidā nav saistāma ar viņas skaistumu. Vismaz manā pieredzē (un tā nav maza) nav nācies satapt sievieti, kura ietu pa kreisi tādēļ, ka ir skaista. Es teiktu, ka sieviete, lai kādu daba viņu būtu radījusi, izvēlas iet pa kreisi savu sabrūkošo, nepiepildīto sapņu un ilūziju deļ, kas rodas no vilšanās reālajā vīrieti, kas ir viņai līdzās. Pasaku tēlu sievietē Tu pats uzturi, Torpedo, jo tāpat kā skaistā sieviete, Tu baidies to pazaudēt. Var gadīties, ka aiz sabrūkošām ilūzijām nāktos ieraudzīt reālo sievieti, kas ievērojami atšķiras no Tavas iedomātas sapņu princeses.

Tikliite  Jautājumā par uzticamību, pilnīgi noteikti varu piekrist "kudala" tai ziņā, ka uzticīga un uzticama ir dažādi jēdzieni, lai arī neizslēdz viens otru, ja runa ir par partnerattiecībām.

coldlands  Suni ir uzticīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu