Cik mūsu personīgā laime ir atkarīga no naudas daudzuma?

Saka jau ka laime nav naudā.Par naudu patiesu draudzību un mīlestību nenopirkt.Bet tomēr ko iesākt ja tās naudas nav?Vai tad ar pliku un nabagu kāda gribēs veidot attiecības?Te jau skaidri redzams ka sievietēm viena no svarīgākajām prasībām ir cik tad tas vīrietis pelna.Varbūt kādam savu sapņu un laimes īstenošanai pietrūkst tieši nauda?

Laimnese  Mana laime ir veselībā. Ja ir veselība, tad pārējais ir dzīves sīkumi...naudu varu nopelnīt pati priekš sevis, bet kādu uzturēt netaisos...

Droshs_Plecs  Kad nauda vairs nepalīdz, tad ir lieli sūdi.

AivarsN  Ja naudas nav,ir tikai viena problēma,-nav naudas. Ja naudas daudz,tad arī problēmu ir ļoti daudz,jo nav viegli pieņemt lēmumus,ko pirkt,ko varbūt nemaz nevajag,kam palīdzēt,bet kuru labāk pasūtīt. Pārāk labsirdīgam cilvēkam nauda ļoti sarežģī dzīvi. Ideālā variantā,ja tās pietiekami visam bez kā grūti iztikt,bet ne vairāk. Esmu izmēģinājis abas galējības un zinu kā tas ir. Protams, cilvēki ir dažādi un katram savas prasības. Tamdēļ vēl grūtāk satikt sev līdzīgu.

TROJA  Kā tad VIŅŠ pie manis ciemos atbrauks, ja nebūs naudas autobusa biļetei !!

kvarts  A varbūt uzdod jautājumu no otras puses, vai cilvēks, kam naudas ir tik daudz, ka savā mūžā iztērēt to nevarēs ir laimīgāks par to kam tās naudas knapi pietiek. Lai saprastu, ka nauda visu nenosaka ir jāpiedzīvo abi stāvokļi, gan trūkums gan pārticība. Ne visām sievietēm vajag tikai bagātos, tāpat kā ir sievietes, kas uz nabagu neskatīsies. Izvēlies saviem līmeņiem atbilstošu sievieti un dzīvo ar viņu laimīgi. Ja nauda pietiek tikai aliņam, neskaties uz konjaku....dullu galvu taču vari dabūt no abiem.

Droshs_Plecs  Ja naudas nav,ir tikai viena problēma,-nav naudas. Ja naudas daudz,tad arī problēmu ir ļoti daudz,jo nav viegli pieņemt lēmumus,ko pirkt,ko varbūt nemaz nevajag,kam palīdzēt,bet kuru labāk pasūtīt. Pārāk labsirdīgam cilvēkam nauda ļoti sarežģī dzīvi. Ideālā variantā,ja tās pietiekami visam bez kā grūti iztikt,bet ne vairāk. Esmu izmēģinājis abas galējības un zinu kā tas ir. Protams, cilvēki ir dažādi un katram savas prasības. Tamdēļ vēl grūtāk satikt sev līdzīgu.

^^^

Nabagu samierināšanās, skābo vīnogu sindroms. Esmu bijis nabags un esmu bijis bagāts. 100% reižu es izvēlētos būt bagātam.

losamigos  biski nesapratu tomeer.visi te klaaree ka nauda nav galvenais un taadaa garaa.realitaate ir taada ja virietis pelna tykstoti.ja vinsh saaks liities ar oho sievieteem vazatiex parandinjiem paliks pliks un nabags..vechi sapratiis cik izmaksaa randinsh ar smuku meicu..un ja vecis nav gatavs zveret pie altaara tad meklejot izredzeto viesnica taxi sampis utt..maksaa diezgan..ja vedisi pa leeto gar juru staigaat.pat pie sex netiksi..nodeevees par skopuli

sieviete_1968  CIK?? Es teiktu 50%. :)
av2-tā nedomā tikai Tu...:)

Torpedo  Jau ilgu gadu laikā te ir novērojama sakarība, ka - jo lielāku uzsvaru cilvēks liek uz naudu un jo vairāk sakās pelnām, jo sliktāka ir viņa rakstītprasme un gramatika

dzozefinaups  un kas taa par sakariibu-te gadiem seedeet...? -veikt statistiku? peetijumu-par pareizrakstiibas prasmeem? Hmm....interesants portaals,katru dienu kas jauns uzzinaams.... Vai sseit var arii iepaziities? :)

Liigucis  No Miljonāra prāta noslēpumiem:

Centies būt bagāts - un Tu nekad nekļusi Laimīgs,

Centies būt Laimīgs - un iespējams, ka Tu kļūsi bagāts!:))

dzzekiss  17:00
Ir taču ātrie kredīti. Kad atbrauks, Tu taču viņam iedosi naudu ceļam un lai atbrauktu nākamreiz atkal. Un kotletes līdzi. Vai tad nē?

LaskovijMerzavec  Labāk būtu gājuši un pelnījuši to naudu, neviss zelējuši oho vienu un to pašu...

multi  Ko var tā vāvuļot un liekuļot. Vīrieša naudas maka biezums ir nr.1 prioritāte, jauna vai veca sieviete. Ja tā nebūtu, tad sievietes neķertos uz visādiem Nigērijas prinčiem, kam jānosūta tik pāris tūkstoši, lai atsūtītu savai mīļotajai gredzenu 100k vērtībā.

Tikliite  Naudas daudzums ir relatīvs jēdziens. Te viņa ir, te nav, vienu dienu Tu esi bagāts, citā jau nabags. Ne mazāk svarīgi, kā tā nauda nāk pie cilvēka - vai tā ir izzagta no valsts kases, vai nopelnīta ar savu darbu. Kas attiecas uz vīrieti, man ir svarīgi, lai viņam ir sava "ģēla" un potenciāls (intelekts). Ļoti atšķiras domāšanas veids vīrietim, kurš ir vadītājs, un vīrietim, kurš ir padotais, lai kādā nozarē viņš strādātu.

rudzupke  Var ar kaudzi naudas būt nelaimīgs un var bez naudas būt laimīgs!

Drole  Ja pumpastiki vareetu iemaniities pelniit ar plaatiishanos ar savu pauperismu, vinji buutu miljonaari...

multi  Rezumē, nauda nedara laimīgu, bet par laimi mums ir žēlsirdīgas sievietes, kas meklē šos nelaimīgos, lai darītu laimīgus. :D

kuks10  Elementāri ,jo mūsu vidus cilvēki šinī valstelē ar ,,veiksmes stāstu" reāli eksistē,bet visi grib dzīvot.., un tāpēc tas ir sāpīgs temats..pārtikušie ir kādi 30% ,bet pārējie tik cīnās un eksistē ,jo nav redzama perspektīve,bet purvs..pat īsts kapitālisms nav,bet feodalisms ar saviem pindosiem katrā pilsētā..vienkārši jāstrādā ..kā te viens jau rakstīja..))

labaa1980  Ko tas dod, ja ir bagāts un skops! Tad jau labāk ne tik turīgu, bet dāsnu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu