Sievietes un nauda.

Man radaas jautaajums,.cik juus pashas buutu gatavas dariit, lai tiktu pie kaarotaa,..atbalstiit savu miiljoto viirieti??!
Te taa paarsvaraa noveerots, visas...varbuut ne visas, bet liela dalja...na haljavu grib atrast to bagaato shtuceri! Es domaaju, juus iipashi nemulsinaatu fakts, ka shis izredzeetais ir piem., reketieris...,tie gan 90-tos vairaak populaari bija,,..tagad slauc Eiropas fondus, nodoklju maksaataaju naudinju, u.t.t. ..po hitromu..! Bet nu...tas taa, ka vinjshs jau savu taku nospraudis ar kapitaalu apaudzis,,..tur tik dauudz iemanju vajag, kaa vieniigi uzseesties uz kaklu....bet PASHAS..??!
Vai te ir kaada sieviete, kura ar savu miiljoto viirieti buutu gatava uz Visu...tipa, meerkjis IR,,..realizeet vinju kopaa visiem speekiem gandriiz no nulles..?!
Kaa Bonija un Klaids,,.."Miraazha" (latvieshu klassika) ..,varbuut ne tik ekstreemi (vairaak pagaajushajam gadsimtam der..) ,,..bet ideja, avantuuraas iesaistiities, un iet savam miiljotajam liidz liidz galam, plecu pie pleca...? Vai taa nav IISTA miilestiiba...,Romantika...varbuut pat Nepraats, bet....ko tik neizdariisi deelj kopeejas Laimes...vai ne, Sievietes..?

Araabs  Godīgi var nopelnīt,bet ne īpaši daudz,Daudz var tikai zogot un krāpjoties.Tikai atceraties,ka visi blēži agrāk vai vēlāk atrod savu kameru!!!

altalilija  dažreiz brīnos, ar ko pinās vīrieši. es savu paziņu, draugu, radu lokā nezinu nevienu sievieti, kura sēdētu uz veča kakla. visas strādā, daudzām ir dārzi, mājas, kas jāapkopj, visas tomēr vēl gatavo ēdienu, ir izaudzināti bērni. par ko ir stāsts?

multi  Ja kažoks mugurā, tad sievietes piever acis uz daudziem vīriešu trūkumiem. To dzīve ir pierādījusi. Domājat, ka bagātie nedzer, nep... mīļākās un nespēlē automātus un kā vel... Bet mājās sēdošā sieva piever acis, kamēr kaut kas atlec arī viņai. Nabagu sen jau būtu patriekusi par šāda tipa dzīves veidu.

iiikstiite  Ja ir precēts pāris, tad saprotu ieguldīšanu otrā, bet, ja vnk draudzējas, vai arī dzīvo kopā - kāpēc gan?

altalilija  vai,vai. daži apvainojušies, ka sievai kažoku nopirkuši. pazīstu arī mājās "sēdošās". ai, kā viņas rukā pa tām mājām, vīra biznesa partnerus uzņemot, bērnus un mazbērnus audzinot, māju kopjot. pasēdiet paši mājās,izbaudiet

Who  "tikt pie kaarotaa" bija domaats,.tipa jums tas viirietis jau IR...nu...es biju iedomaajies, ka cilveeks itkaa pirmaa vietaa, peec tam nauda...fui cik es naivs!! :)) Nujaa.....ka shiis veelmes peec apgreida tieshi miilas skurbumaa vareetu rasties..uz kopeejas baazes..! :)

Ko tu tur muldi! Appīpējies esi vai ko citu salietojies? Ko Tu zini, kas un ko ir darījis, tad, kad vīrietis ir ???

Bonija un Klaids ar Mirāžu - nemaz nav drusku sašmucēties, pieslēdz pelēko vielu domai un rakstāmajam tekstam.

Un mēģini saprast to, ka jebkura saprātīga sieviete sapratīs, ka laba sievai jāstāv aiz vīra muguras un jābūt gatavai pasniegt lodes, ja gadījumā visa pasaule nostātos pret viņu....

tikai tad, kad katrs partneris otru izvirzīs par savu prioritāti, tikai tad izveidosies ideālas attiecības

Liigucis  Scheriff! Paskaties aukšā pa kreisi! oHo - tikšanās vieta...bet satikties var gan bankā, gan baznīcā, gan operā!:))

gertrude  Džonij, uz Tavu ,,visinteresantāko jautājumu´´ tika dotas pilnīgi godīgas atbildes.
1. laupīt Bonijas un Klaida stilā neiesim;
2. dzīvē ir bijis pietiekoši daudz pieredzes, lai nemestu visu pie malas un nesāktu no nulles.
un varbūt beidzot sāc dzirdēt to, kas katru dienu tiek malts un malts - ir sievietes, kuras pašas spēj sevi uzturēt, bet blakus vēlas adekvātu vīrieti, nevis barojamu bullīti.

AivarsN  Izskatās,ka tikai Amanda A zina par sievietes lomu attiecībās. Vīrietis varbūt pašlaik dzīvo pelēku ikdienas dzīvi un ne uz ko īpaši neiespringst. Tieši sieviete ir tā,kura motivē,iedvesmo vīrieti paveikt lielas lietas,lai abi varētu justies pārtikuši un laimīgi. Ja sieviete meklē vīrieti līdzvērtīgu saviem ienākumiem,vai pārtikušāku,lai tikai bezjēdzīgi pavadītu laiku kopā,gluži loģiski,ka normālu vīrieti tas neinteresē.

Araabs  Arī es vienreiz esmu spiests piekrist Amandai.Sieviete var gan radīt gan likvidēt motivāciju.Kāda jēga daudz strādāt un pelnīt,ja viena muļķe tāpat bezjēdzīgi notrallinās:((

DanaL  Jā, 2-reiz ar mīļoto aizgājām uz kazino, labi pavadījām laiku, notriecām naudiņu, un puisis saprata, ka šitais viņam neder. Kas arī bija jāpierāda.

neko  Who: "Un mēģini saprast to, ka jebkura saprātīga sieviete sapratīs, ka laba sievai jāstāv aiz vīra muguras un jābūt gatavai pasniegt lodes, ja gadījumā visa pasaule nostātos pret viņu....
tikai tad, kad katrs partneris otru izvirzīs par savu prioritāti, tikai tad izveidosies ideālas attiecības"

Šoreiz nepiekritīšu. "Lodes pasniedz" un muguru piesedz tie, ko vieno kopīgi mērķi, nevis tie kas fokusējušies viens uz otru.

Rondijs  Ja negrib atbalsīt, bet grib tikai saņemt no attiecībām, nevis dot, tad protams, tas ir greizi. Izmantotāji, vieglās dzīves kārotāji.. nedomāju kas tās var saukt par veselīgām attiecībām.

Who  neko, droši vari nepiekrist :)
es pēc pērsonīgās pieredzes spriežu, jo mani vieno kopīgs mērķis ar cilvēku, kuru mīlu, vēlos atbalstīt, būt blakus... un mērķu sasniegšanai, personīgi man, nepieciešams, lai šis cilvēks jūtas labi, droši ar mani un spēj veiksmīgi "pildīt savas funkcijas", jo gala rezultātā, es iegūstu vairāk, kā patiesībā vēlos un spēju iedomāties.... es vienkārši spriežu pēc savas pieredzes.... :) un savādāk neprotu....

Ananda_A  Sajūsmas aplausi Aivara un Araaba virzienā! Tas ir ļoti svarīgi, ka vīrietis zina, ko no sievietes viņam vajag un vēl svarīgāk, ka prot atšķirt, kura jēdz, to dot, un ar kuru nav jēgas par to vispār pat runāt.

losamigos  taa visa ir teorija..ka viirieshi uz kakla seedeetaaji.feaali dziivee taa nenotiek.kaa juus iedlmaajaties iepazisanos ar tadu? es domaaju pie pirmaas fraazes ko viirietis pateiks ka sodien pa vajarinjaam maksaasim katrs atseviski.otdaa dienaa var pat nezvaniit tai sievuetei..un nevajag teikt ka taa nav..ja kada teiks ka nee vina saprotosha ka pelna labi ka pati maksaas htt..liekuliiba...nekad.uzsveru nekad normaala sieviete ar tadu nesairsies..

losamigos  alu laikmetaa sieviete kuura uguni aukleja beernus..vecis gadaja partiku..bet tajaa laikaa bija norma ka sieviete klausija viirieti..ja neklausiija riskeja nomirt badaa ar beerniem.,tagad visas feministes.un var pasas gadat sev oaartiku.pelna atseviskos gadiijumos vairaak par vechiem..bet joprojaam sevi uzskata par vaajo dzimumu.grib lai vecis gaadaa naudu...nu bet miiljaas ja pasaule mainiijusies un jums lidzvertigas tiesiibas un iespejas pelniit..buutu kautkaa nesmuki pateereet tikai..taapeec jau sadi portali eksistee..jo reaali vecis nav gatavs dod visu sevi vienaii.jo garantijas nav ka izjuks attiecibas

Ananda_A  Nav problēmu vīrieti klausīt, ja viņam smadzenēs ir vismaz divas rievas...bet, ja nav, un viņam nekā cita nav, kā vienīgi mazais draudziņš, ko izmanto primitīvas fizioloģijas līmenī.

Nesaprotu, kāpēc tādiem vajag sievieti un vēl jātērē nauda kafijai...:DDD
Viņi lieliski varētu pulcēties lielos baros, apjūsmot un apmierināt viens otru.

poga_parastaa  Pirms gadiem 6? Varbūt...nu, kaut kā tā, iepazinos ar vienu gudru, patīkamu un... jā, vīrieti no tā saukto turīgo aprindām. Visa vēlme turpināt satikties pārgāja viena draņķīga iemesla dēļ. Cilvēks pelnīja, sniedzot jurista pakalpojumus firmām - tā saukto shēmošanu. Respektīvi, saņēma lielas naudas par to, ka izstrādā shēmas, kā apiet nodokļu maksāšanu. Bija tīri cilvēciski interesanti uzzināt visu to virtuvi. Protams, ne sīkumos un bez konkrētu pasūtītāju pieminēšanas, bet, kā visa tā mašinērija darbojas. Baisi īstenībā. Lai nu kā, bet zinu, ka godīgā ceļā patiešām nevar kļūt turīgs - domāju, ar reāliem nopelnītiem entajiem tūkstošiem kontā (tas tā, lai nesākas diskusijas par to, kas ir turīgs.) Un nevajag. Mierīgāk gulēsi. Bet, ja par jautājumu, mr. Jones, tad skatoties, cik gados sāk no nulles. Ja 20, ok, piekrītu. Tas ir pats foršākais, kas var būt - būvēt kopīgi savu nākotni. Taču, ja vīrietim ap 40 jāsāk no nulles, tad jautājums - piķis un zēvele, ko tu, čalīt, darīji līdz tiem 40, ka jāsāk no nekā? Tiešām dzīvoji pie vecākiem un vienai dienai, uz priekšu nedomājot? Vai tā kā sienāzis tajā pasakā - visu vasaru lēkāji un priecājies, bet, ziemai pienākot, klauvē pie skudras durvīm? Tā būs tā sākšana no nulles? Vai arī es kaut ko nesapratu?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu