Vai nav tā ka to otru grib dabūt labāku par sevi?

Kad meklē to otru tad parasti visi skatās lai tas otrs ir līdzvērtīgs vai pat labāks par sevi pašu.Gribas dabūt uzreiz visu gatavu lai nav jāpacenšas un kaut kas jāiegulda.Dāmas grib uzreiz bagātu un veiksmīgu,lai pašām nekas nav jācenšas.Kungi slaidu un smuku.Bet kāpēc nepamēgināt paņemt sliktāku un pēc tam pataisīt par labāku?Dāma varētu palīdzēt kungam naudu sapelnīt!Kungs varētu dāmu iedvesmot iet uz sporta zāli.Varbūt daudziem vnk trūkst iedvesmas kļūt labākiem?

multi  Teorija jau laba par stiprāko tēviņu, tik šeit viņa nestrādā, jo lai izvēlētos, jābūt no kā izvēlēties! Te atkal nonākam pie sievietes, kurai jābūt kaut kam, kas piesaistītu.

helgucis1  Kamēr vecim palīdzēs palikt bagātam šajā vecumā, tikmēr jau tai sievietei nemaz laika nepalik s pašai priekš sevis nemaz. Šādā vecumā jau tomēr katram vajadzētu stabili stāvēt uz savām kājām, ne jāstutē. Lielākā daļa jau nemeklē bagātniekus, bet gan vēlas , lai nebūtu velkami līdz. Riebjas, ja vīrietis grib, lai tagad sieviete nokārto viņa dzīvi. Sameklē viņam darbu, iedod , kur dzīvot, vēl, lai apkalpo kungu un vienmēr būtu smaidīga kā arī griboša.
Vai pārāk daudz negribat no sievietēm?
Ne, jau tagad viņas sēž tikai oho lapā un viss krīt no gaisa, bet gan strādā un pelna savu iztiku kā arī daudzas strādā vairākos darbos, lai tiktu ar visu galā. Sieviete nav robots, lai vēl tagad kādam vēl visu palīdzētu, kurš līdz šim laikam piedevām ir trallinājis kā sienāzis.

Rondijs  Nu jā, pareizi jau saka autors, grib uzreiz gatavu, perfektu, bagātu, skaistu.. tādi cilvēki kas meklē vieglāko ceļu, vienkārši dzīvo sapņu pasaulē. Šajā dzīvē bez piepūles nekas nenotiek. Un dzīves likums ir skarbs - nebūs piepūle, nebūs rezultātu.

MrJones  Vai nebuutu pareizs teiciens.." ja sieviete grib bagaatu, vinjai jaakljuust par augstas klasses prostituutu! " ..?

Kaa jau te augstaak mineeja, briinumi nenotiek,,.taapat vien...kaut vai taas pashas "50 nokraasas" par kuru sievietes apmulsumaa....nu kaa, itkaa viss IR....bet....nav taa, kaa sievietespraat viss buutu pienjemami...jaaiet uz kompromisiem! Tev jaareekjinaas, ka veido attieciibas ar cilveeku, kurss izmeeginaajis Daudz savaa dziivee..un labpraat eksperimenteetu veel..! Buutu jaabuut pamatotam iemeslam, lai vinshs tieshi pie tevis apstaatos!!

Pats personiigi esmu meegjinaajis.....agraak prostituutu par kaartiigu sievieti gribeeju izaudzinaat.....! :)))

Mefistofelis  Jā, gribu dabūt "labāku", savādāku, gudrāku. Tikai tas nenozīmē gatavu, lai nav jāpacenšas, kaut kas jāiegulda. Tieši otrādi, tad ir jāpacenšas, ir motivācija kļūt labākam, sasniegt jaunas virsotnes.

jadore  Labāku, ne labāku, bet tādu ar kuru kopā augt gan un ar kuru dzīvot baudāmi un interesanti.

AivarsN  Galvenais lai abi augtu vienā virzienā. Fiziski,materiāli,intelektuāli,garīgi. Iespējamo virzienu ir daudz un ne katrs gatavs visiem.

Laimnese  Gribu gudrāku!

Smaila  Ir labi, ja viens otram šķiet labākais. Un pārtaisīt nevienu nevajag. Es negribētu, lai pārtaisa mani. Un, vīrietis, kurš ļautos pārtaisīties, man nemaz nesķistu pietiekami interesants. Viņam tāpat jābūt ar veselīgu pašapziņu, pamatoti, protams. Šeit tad arī sākas jautājums par kopīgām interesēm un vertībām. Un vispār - vai nu pieņem viens otru, vai nepieņem. Tas arī viss.

velneens16  Jā, labāku...ne velti ir radies teiciens ( krievu valodā labāk skan ), haču bitj za tabaoi, kak za kamenoi stjenoi!

esmucitta  Ko var ņemties ap vienu un to pašu!?

av2  jaa, taa ir. un tad?

coldlands  Tas butu zem mana goda, ja tantuks man palidzetu, sapelnit naudu.

Postremo  probleema ir taa,daudziem , ka censsamies "pannemt", neviss iemiileet. Miilestiiba dara briinumus. Jaa, pacell to, kurss svakaaks kaada zinna, jo ir veerts deell taa otra, un tas ir abpuseeji.
Taapeec jau vissi tik ciitiigi mekleejam to iisto miilestiibu....

pomerance  baigi šaubos, ka kādu var pārtaisīt, var būt sākumā kāds vai kāda ies uz to sporta zāli vai lipinās sev mākslīgos nagus, bet tas ir mēnesis vai divi, dzīvē viss ir savādāk, mana paziņa ļoti grib, lai viņas skaistais, izglītotais un super gudrais dēls ātrāk apprecās, iemesls tāds, ka viņš pat grīdu nevar vai negrib, vai nemāk saslaucīt, vajagot tapēc sievu un tādu ar kuru var visu ko gudru parunāt un, lai izskatās, un, lai kristiete un, lai, lai, lai, vārdsakot, čalis neko viņam atbilstošu neatradīs un sapņos vien tālāk kopā ar mammu, jautājums, kurš ir jāpārtaisa? infantīlais pusītis vai jāatrod kāda dura, kura ar nelieliem uzlabojumiem visas prasības var pavilkt

Neata  Vai mēs visi nemeklējam labāku par sevi? Cilvēkam, kurš kaut kur dzīvē tiecas "nolaisties" taču nav vēlmes un jēgas arī nav... Bet pārtaisīt- pavilkt sev līdzi, nevienu nevar un nevajag! Un tikai tad būs līdzvērtīgi cilvēki, kuri viens otram palīdzēs sasniegt nu jau arī kopīgus mērķus.

Droshs_Plecs  Negribu labāku. Tas nav nepieciešams. Līdzvērtīgs ekvivalents ir ok. Es neesmu iedomīgs, tāpēc neuzskatu, ka ir pamatoti šaut pāri pretējā dzimuma sevis ekvivalentam. Galvenais negribas objektīvi "zemāku".

Tikliite  Dikti grib, bet nevar dabūt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu