Visu var piedot ..

Ko jūs domājiet par seno asīriešu sakāmvārdu: "Visu var sievietei piedot, atskaitot to, ka viņa neizvēlējās tevi"?

Tikliite  Jā, Torpedo, jautājumam nav pilnīgi nekāda sakara ar piedošanu, jo visu sievietei var piedot, izņemot izvēli, kad viņa aiziet pie cita. Šo ir nenormāli grūti sagremot, jo tas liek viņu zaudēt un tu neko vairs nevari mainīt. Tiem tukšajiem vārdiem par piedošānu nav nekāda sakara ar piedošanu. Cilvēks ir patiesi piedevis tikai tad, kad nav vairs ne sāpju, ne vilšanās, ne nosodījuma, kad esi brīvs no atmiņam par pāridarījumu, kad esi sapratis, ka notikušajā ir arī tava daļa atbildības.

Postremo  paldies, ka neizveeleejaas mani. Tas taa, secinaajumi peec... gadiem. Jo CITAS , izraadaas , ir daudz , daudz forssaakas, miillakas, labaakas .
Ko es saku, ja nav tiessam abpuseeja taa kveele milestiibai , NAV VEERTS . Absaluuti nav ! :)

Geisha  Bija mums rados tāda reti nešpetna babene. Reti kurš varēja teikt par viņu labu vārdu. Savos kādos tur 80 cik gados sāka domāt par miršanu un ļoti gribās tikt tai debesu valstībā. Savam laulātajam vīram labi asini padzēra. Un ne tikai viņam. Tad nu gāja pa radiem, kaimiņiem piedošanu lūgdama. Un tad viņa izdomāja, ka esot beidzot jāpiedod savam laulenim (tai laikā viņš miris bija jau 8 gadus), ka viņš aizgāja no viņas prom.

Tikliite  Torpedo, arī neizvēle ir izvēle. 10 gadi ir ļoti daudz...pārāk daudz no Tavas dzīves.

Araabs  Kāpēc piedot,ja var aprakt?

Tikliite  Pareizi, Araabs! Var norakt sevi, dzīvi, var aprakt iespēju mīlēt. Kāpēc ne? Nav cilvēks, nav problēmu. Tiesa, arī prieka ievērojami mazāk.

Rondijs  Piedot vajag visiem un visu. Tapēc šo sakāmvārdu nesaprotu. Vispār ievēroju, ka piemēram latviešu sakāmvārdos ir tik daudz muļķību, kas savā ziņā atspoguļo arī tautas uzvedību un domāšanu. Ja ņem ķīniešu, tad jau situācija ir stipri labāka.

Ronis26  Senajiem Asīriešiem ,tā laikam bij Problēma.
Bērnišķīgi ir apvainoties (lai domātu par Piedošanu vēlāk..) par neizvēlēšanos.

(kurš no Mums sevi uztver par Preci un/vai Balvu ...otram?)

Tikliite  Šie vienkāršie jautājumi ir domāti priekš parastajiem cilvēkiem, tie nav priekš svētajiem, Ronis26. Jo svētie ir apskaidroti, un zina, ka dusmoties, apvainoties, baidīties, nepiedot, būt bērnišķīgiem dažreiz, kļūdīties, uzdot naivus jautājumus, utt. ir dikti slikti. Tiem, kas iegājuši svēto kārtā šādi laicīgās pasaules netikumi nepiemīt...

Ananda_A  Geiša 09:49 :DDD Tas ir labais!
Torpēdi, es tev piedodu, ka neizvēlējies mani un pārējiem arī. Esmu šejieniešiem par to tik pateicīga, ka vai asaras birst. :))

Tikliite  Ja tā labi padomā par to asīriešu teicienu - es varu sievietei piedot arī to, ka viņa neizvēlējās tevi.

Droshs_Plecs  Muļķības. Nevar piedot nodevību, krāpšanu. Nav jāatgādina, ko ar tādiem cilvēkiem dara Islāma zemēs.

Tas, ka mani neizvēlējās, ir normāli, ierasta lieta vīrietim, lai veicas dzīvē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu