Ko dzeki vairāk vērtē meitenes izskatā? Seju vai figūru?

Kurai butu lielāks iespējas. Tai kura resna bet ar smuku seju, vai tai kura tieva bet ar nesmuku seju?

coldlands  Nu kamēr jauna, ar glītu seju, tad jau nav probljemu, bet pēc gadiņiem, tas feiss zaudes to jaukumu, un arī tas apaljums paliks nepievilcīgāka, vēders pārkārsies par jostu, celulīts paliks izteiktāks, nogurums, sirds klapes, svaidīs plaukstas, kājas.
Pie tam, ar apaļkokiem var uz tejateri, kino, bibliotēku iet, bet rāpties kalnos, vai ceļojumos pesjim hodam nepacelosi.

Bazhix  Coldland, nav taisnība.
Ja cilvēku interesē kāpt kalnos vai doties ceļojumos, tad ir vienalga, cik cilvēks ir apaļš (šo es zinu no personīgās pieredzes)

Rondijs  Tas dalījums, seju vai figūru ir izdomāts, tāda izvēle jau nav jāizdara. Cilvēku vērtē kopumā, gan seju, gan figūru, un vēl visu pārējo arī. Tāpat kā neglīta seja, arī liekais svars daudz pasaka par cilvēku.. tāpēc es personīgi izvairītos ne šādām galējībām.

coldlands  Uztriekt jau to apaliti tajā kalna var, bet temps, īgņošanās, mol pagaidiet, kājiņas sagurusas, sviestmaizi vēlme apēst, kolinju ieraut.
Starp maniem paziņam ar ko ceļoju, ir tik pusapalie, tāpēc par pilnapaļajiem spriest nevaru, bet esmu redzējis, ka šie pavada ar skatienu savu kompāniju, kas aiziet kalnos, vai nu pusceļa atgriežas.

bagi  Nesaprotu, kāpēc vispār starp kaut ko jāizvēlas. Uz pasaules (ja nemaldos) ir ap astoņi miljardu tādi paši kā mēs.... tievāks, resnāks, glītāks , vienam acīm tīkams, otram nē. Katram ir savs skaistuma etalons un otra pusīte atbilstoši visām viņa prasībām. Izvēlēties tikai... lai izvēlēties? Nedomāju, ka laimi tas nesīs. Ieraudzīsi, sapratīsi, novērtēsi... un pārējie 7999999999 tevi vairs neinteresēs.

multi  Resnajai ar figūru būtu lielāka piekrišana, kam to seju, ja var D+ krūtis paspaidīt un lielu dibenu pačamdīt.

Gizondta  Nu, ja grib priekš kalnos kāpšanas ar kājām, tad labāk tievāku un spriganāku. Ja ekspedīcijai kalnos ar džipiem, tad labāk smukāku un mierīgāku. :) Cit. "Visu nosaka slāpes" jeb mērķis, priekš kam vajag partneri. :)

Mela  es tiešām ticu, ka skaistums "nāk no iekšām" :)

edding  09:36
Laikam sekss galīgi nekāds, ka pēc iepazīšanās paliek resna.

Cafe_Noir  vai ir kaut viena sieviete ar neglītu seju? vienkārši ir par maz kosmētikas, vai tā uzlikta neprasmīgi.

viennozīmīgi, lielākas iespējas glītai, ar labu augumu, patīkamām ķermeņa proporcijām un mīlīgu raksturu. pie tam tādai, kas prot un var nopelnīt un vakaros nesāp galva, un grib cept tās nolāpītās kotletes.

Ronis26  Izvēlēsies,kura būs Smadzenes+ ...

(protams,pašam ar būtu jābūt draugos ar Smadzenēm...)

Droshs_Plecs  Seju.

Geisha  Vispār figūru jau var uzlabot sporta zālē.

edding  Seju arī var uzlabot, pie tam ātrāk un paliekošāk, kā figūru. Bijusi tik nauda.

riebekle  Ja nespēj pieņemt pilnu komplektāciju, tad vispār nav ko knaģus virpināt, tad jārotē tālāk.

bitite27  Araabs personīgā pieredze 2 1 Nezinu kāpēc ,bet tie sievišķi,kad sākas nopietnas attiecība,ļoti ātri uzbarojas.Tā kāda sērga vai?
..tā ir aizsardzība pret sexu ar dumju vīru!

neko  cafe_noir: "pie tam tādai, kas prot un var nopelnīt un vakaros nesāp galva, un grib cept tās nolāpītās kotletes."
kotletes, ta ir gaļas izcūkošana, ja pieķertu sieviete tā izcūkojam normālus steika gabalus - nekad nepiedotu :P

av2  paraadi man vienu ar super figuuru, bez sejas forssas ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu