Tuvas atiecibas tikai pec kazam?

sveiki ,sanācis ir nu tā ka ar savu delekato attieksmi esmu iepazinies ar foršu meteni kurai ir uzskati ka tuvas attiecības var būt pēc kazām, ko darīt lai šo situāciju mainītu.... speciga katoļ ticība ir tam pa iemesli ,esm attiecības 3 men , bez tuvībai aukstais skūpsts mazs

Pillerina  Reku tad būs pierādījums vienam Jurka tematam: par kārdināšanu un iekāri ticīgajiem. Kā jurks tur teica - mocos ar iekāri, līdz fiziskām sāpēm. Vot tā - rieksti sāp....

Tas man viens zināmais jāklis bija dziļi pārliecināts luterticīgais. Uzsvēra: esmu kristīts luterānis. Lūdzu dievu. Tu jau saproti par ko lūdzu.... Nu redz, dzīves mācība-"laid pa kreisi riktīgi greizi, kārtīgi nolūdzies un tev taps piedots". Jo tu lūdzies.
Tātad Bībele tā māca un visās konfesijās tā ir pareizi. Dieviņš tādus mīl un atbalsta :-) Pat ļoti!

Lele  Manai draudzenei gadiijaas taada pati situaacija, tikai otraadaak dzimuma lomas :-)

Caur draugu loku vinja (28 gadi) iepaziistas ar viirieti (ljoti simpatisks, labs darbs, izgliitots.Vienreiz jau shiiries!). Un saakas attieciibas, pastaigas pa naksniigo pilseetu, ziedi, saldeejums...nu viss kaa Kino...tiekas biezhi, sasvanaas biezhi....kaut kaadaa treshajaa nedeljaa Vinhs atklaaj, ka ir Jehovietis (visa vinja gimene ir jehovieshi un vinhs ir audzinaats Jehovieshu stilaa, taa nav bijusii vinja apzinaata izveele) ....nu manai drushkai iesaakas panika, bet Viiriec mierina, ka religija nekad nebuus shkjeerslis vinju attieciibaam, bla bla bla, ka vinhs vinhsu miil un atkal turpinas konfetno - buketnij period.
(staastu peec drushkas atstaastiitaa). Nu peec kaada meenesha vinju tikshanaas un sarunaam, atklaajas, ka Vinhs, kaa Jehovietis, nedriikst prakstizeet seksu piems Lauliibam!
Nu ideeals viirietis sievietei, kuraam sex neinterese :-) Bet mana drushka, krovj i moloko, ir dziiva buutne ar veseliigu sexualo dzinju.....tas jau bija pirmais dzin dzin..

Tomeer peec kaada laika sex notiekas. Mana drushka staraa...bet ne viiriec. Viirietim saakas moraalaas lomkas, ka vinhs ir paarkaapis Bausli...un Viiriec reaal ciesh un paardziivo, ka ir greekojis....vinjam saakas depresija un veel vairaak pavada laiku Bazniicaa, lai ..izpirktu savus greekus ..

Viiriec izteica priekshlikumu appreceeties (zagsaa, ne bazniicaa), lai vareetu legaali prakstizeet sexu. Bet nu manai drushkai pietika praata attapties ... Jo bez sexa saaka liista araa arii citas religiskaas probleemas. Viirietis katru sveetdienu gaaja uz taa Jehovieshu tikshanaam...kamer mana drushka gribeeja pavadiit viikendu kaut kaados izbraukumos...utt

Man nav nekas pretii ne pret katoljiem ne jehovieshiem...bet vinjiem labaak preceeties savaa starpaa. Liidziigs ar liidziigu. Cilveekam no mala taadas attieciibas ir mokas.

:-)

dodekaedrs  Lai uz priekšu (pārī ejot) tiktu, ir jāskatās un ir jāiet vienā virzienā. Kur sākas aizspriedumi, beidzas brīvība, bet mīlestība bez brīvības ir kroplis.

magnija  domāju, ja Tev viņa tiešām patīk un saproti, ka ir īstā, nu tad preci nost :)... man ir zināms viens pāris, kuru attiecības bija tieši tādas pašas. Vīrietis pēc 6 vai 8 mēnešiem aprecēja šo sievieti. nu ko lai saka abi ir laimīgi :) ... nu neprasi šeit padomus!!!! pasēdi un padomā pats ko tu īsti gribi.

Rondijs  pomerance, tas tikums vienkārši vairs nav aktuāls, ir cits laikmets sācies. Cilvēkiem problēmas jo vieni vēl sēž veco laiku tēmās - reliģijās, kamēr viena sabiedrības daļa jau sāk atmosties un saprast, ka atbildība par savu dzīvi nav jāuztic kādam citam, bet jāuzņemas pašam.

Mela  kādreiz bija daudz limuzīnu kāzu dienā - nu 2000 sākumā, un es bērniem rādiju - rekur kāzu māšīna :D un te man viendien bērni saka - mammu, rekur kaza :D
tā arī te ar to tēmas pieteikumu .... nopērc viņai kazas un būs jums attiecības ... :D
JOKS

pomerance  magnija, viņš davalku grib, kas tur, ko domāt

slieksnis  ko tu sūdzies, priec;ajies ka cilvēs tāds, kas katram kājas nevirina, ja tiešām mīlat viens otru, ta ir japrecas, ja gribi vinu tik lai seksuāli izmantotu, tad gan trin projām, neesi viņas vērts.

pomerance  rondij, tikums ir ļoti aktuāls, protams, ne visā sabiedrībā, ar reliģiju tam maz sakara, drīzāk ar audzināšanu un vidi, kurā dzīvo, ir sabiedrības daļa, kuri vēl aizvien vērtē cilvēku pēc tikuma, pēc izglītības, pēc ģimenes no kuras nāk un paldies Dievam, ka tā

fargo  11:09

un pašam smiekls nenāk?
piemērsa
Dieva bērns, sieviete, kura neielaidīsies gadījuma sakaros ar 3 mēnešus pazīstamu fruktu, tā ir atbildība.
bezdievis, vīrietis, kurš grib seksu, bet precēties gan negrib. domā, kā "situāciju mainīt", ir bezatbildīgs.

un tomēr, pēc kaut kādas tizlas ateistloģikas, sieviete atbildību par savu dzīvi neuzņemas, bet šis te "situāciju mainīt gribētājs" uzņemas? wow!

un tā ir ikvienā dzīves jomā. visās. bez jebkāda izņēmuma. otrādi. cilvēki, kuri atsaka ierobežot savas iegribas, ir nevis atbildīgi, drosmīgi, apzinīgi bet akurāt otrādi - vāji, bezatbildīgi, sekojoši savām dziņām, meklēdami kurā siltā vietā apmierināt savas dzimumdziņas, aizmirstot, ka seksa piepildījums ir nākotne - bērni, nevis šī rīta vai šīs dienas gribulis. un tāpēc, kas nav gatavs dabiskajam seksa rezultātam bērniem, nav gatavs nodarboties ar seksu nemaz un ne ar vienu. kur nu vēl ar mazpazīstamām tantēm un onkuļiem iz interneta.

valmierietis333  Ko tu vēl gaidi , gribi seksu - preci nost ! ;D
Nevēlies aukstu skūpstu - tad sasildi to ar savu kaisli !

Humoram : Pirms kāzām būtu labi vismaz vizuāli pārbaudīt tur lejā , vai nav kāds transvestīts , lai pēc kāzām nav pārsteigums! ;D

-Nedaudz nošokēja , pēc rokraksta domāju ,ka nogribējies tīnis raksta savu sāpi , bet nekā !

-Lai gan vairums ir padevušies mūsdienu uzspiestajam dzīvesveidam , bet ir vēl cilvēki , kuri tiek vai nu stingri audzināti , ar tīru sirdsapziņu, vai vienkārši viņiem kopš bērnības tiek iemācītas dzīves patiesās vērtības !
-Tie kas mucā audzēti - un no tās pēkšņi tikuši ārā , arī ķer izmēģināt visu pēc kārtas !
Sekss attiecībās ir svarīgs ,bet ne pats svarīgākais , nebūs abpusējas sapratnes , kopīgu interešu , spējas sarunāties un vienam otru cienīt - tad ar labu seksu laimi neatradīsi , tad tas tikai laika jautājums , kad sekos šķiršanās !
Par baznīcu nekomentēšu - nav man ar to pa ceļam !

Raiders  ...mjà .. . tikai divi no PA pasažieriem ( pomerance un fargo ) saprot , ka runa ir par tikumu un moràli .....
... nu tàdi laiki , kad labu sauc par ļaunu (sliktu) , un ļaunu (slikto/nepareizo) par labu .
Sabiedrìbas moràles vèrtìbu sistèma mainàs tempos ! ....

Rondijs  fargo, uzskatu, ka ir jādzīvo līdzi laikam. Šāds te "tikums" sagādās vairāk ciešanu pašam, nekā labuma. Musdienās cilvēkam jau pēc pubertātes vecuma (kas ir signāls dzimumgatavībai) ir jāzina pamatlietas par vīriešu un sieviešu atšķirībām, jāiepazīst savs ķermenis, jāzina kas ir sekss, kā no tā gūt baudu un kā izsargāties. Kā ir iespejams apmācīt cilvēku par šīm tēmām, ja viņam tas ir vecāku vai reliģijas uzspiests Tabu, un par to nerunā ģimenē ne vārda? Ja cilvēks izlaidīs šo posmu dzīvē, nāksies dārgi maksāt vēlāk, ar izjukušām attiecībām, ar nespēju atvērties seksuālā ziņā, jo kāds viņam iemācījis, ka sekss ir tikai bērnu radīšanai. Seksologu un psihologu nākamais klients. Dabā tā tas nav paredzēts, uz to norāda fakts, ka seksuālā dziņa absulūtam vairumam cilvēku ir stipri vien lielāka, kā tikai bērnu radīšanas priekam. Sekss ir pilnīgi dabiska ķermeņa vēlme, ar kuru ir vienkārši jāiemācās apieties, un jo labāk apmācīts būs cilvēks, jo labāk pašam. Ja mēģināsi mākslīgi apspiest savas vēlmes, kas tevī ieliktas no dabas, slimības ir garantētas. Sistēmai ir jāfunkcionē, jādarbojas ja reiz tā tur ir. Tāpēc es ļoti kritiski skatos uz šiem atturības gadījumiem, jo šķiet, ka tādam cilvēkam ne tikai sekss ir Tabu, bet pats sevī apsiež savu dzīvniecisko dziņu, noliedz to, un aplami uzskata seksu par kaut ko nepareizu. Savstarpējais saderībai mūsdienās ir ļoti liela nozīme, ne kā agrāk, kad cilvēki arēķina pēc tika precināti. Tagad katram ir brīva izvēle, atrast sev perfektu partneri, bet precēties pirms zināt, ka tas ir īstais partneris nav prāta darbs. Jo sekss ir tikpat svarīgs kā kopīgi mērķi, kā kopīgas intereses, kā emocionāla tuvība. Tāpēc nevajag sevi šādi apzagt, saucot to par pašu izsludinātu "morāles principu".

Drole  Galvenais, neatpalikt no modes avangarda!

https://www.youtube.com/watch?v=mx457T7iWMA&t=13s

baluba  .......aizmirstot, ka seksa piepildījums ir nākotne - bērni, nevis šī rīta vai šīs dienas gribulis
Amen !.... un esiet tikumīgi, saprotiet vienreiz, ka cilvēka būtība ir pāroties tikai un vienīgi pēcnācēju radīšanai :)

fargo  "uzskatu, ka ir jādzīvo līdzi laikam." un nav svarīgi kādi tikumi valda, ka tik būt modernam? manuprāt, ir īsti slikts laiks, kuram "dzīvot līdzi". vislabākais ir šādam laikam līdzi nedzīvot.

"Šāds te "tikums" sagādās vairāk ciešanu pašam, nekā labuma. "
otrādi, atbildība, piesardzība, apdoms un citas vitālās ipašības nepieciešamas eksistencei, sauktas par tikumu nesīs labumu, bet bezatbildība, nepiesardzība, neapdomība un citas īpašības, kuras gremdē personu un tās apkartējos gan sagādās ciešanas, ko var uzskatāmi novērot katru dienu. nezinu nevienu cilvēku, kurš "ciestu" no tā, ka nav izlaistenis. nav gadījies. otrādi gan ir.

"Musdienās cilvēkam jau pēc pubertātes vecuma (kas ir signāls dzimumgatavībai) ir jāzina pamatlietas par vīriešu un sieviešu atšķirībām, jāiepazīst savs ķermenis, jāzina kas ir sekss, kā no tā gūt baudu un kā izsargāties."
nē, "dzimumgatavība" nebūt vēl nenozīmē, ka 11-12 gadus veci bērni ir mācāmi kā "gūt baudu" no seksa. viņi ir mācāmi tam, kā veidot noturīgas attiecības, mācāmi tam, kādiem likumiem klausot vadīties savās turpmākajās dzīvēs. tā ir mācība, kas var dot iespēju izvairīties no rietumu cilvēka personiskās dzīves plosošā mēra - hedonisma, patmīlības, materiālisma un tik dziļā ētikas trūkuma personiskajā dzīvē, bet galvenais, var dot iespēju uz to mīlestību, kādu nespēj dot nekādas apmācības orgasma intensitātes gūšanā.
tā ir nākotne, kura tiek nozagta, sabiedrības elitei caur izklaides industriju, mēdijiem izglītības sistēmu apzināti degradējot jaunās paaudzes seksuālo ētiku un apzināti iznīcinot ģimeni, kā sabiedrības svarīgāko pamatelementu. TĀ ir zādzība.

fargo  "saprotiet vienreiz, ka cilvēka būtība ir pāroties tikai un vienīgi pēcnācēju radīšanai :)"

nē, cilvēka būtība ir onanēt, skatoties pornogrāfiju vai mīcoties pa nesen(vēl ne sliktākais gadījums) satiktu tanti, tirināt pliko dibenu pret debesīm.

bet kaut kāda tur pēcnāceju radīšana un citas nesvarīgas muļķības cilvēka būtība gan nav.

animato  Kur viņai garantija, ka Tu tikai nepaizmantosi un nepametīsi. Vismaz laulības pieteikumu jau varētu iesniegt. Bet kāda vaina, ja tikai pēc kāzām. Domā bez seksa nomirsi pus gada laikā?

Kosmonauts  Ko darīt? Pavālē kādu citu tikmēr!!!
Vai...sit kulakā, vai noperc pocket pussy, vai cieties!
Opciju ļoti daudz!!!
Tad jau viņa laikam nevainīga, ha, būs vēl jāapmāca.
Baigā ķēpa!
Dari tā, meklē citu, bet tas svētās avs nr. atsūti man!
Āmen!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu