Par mīlestību.

Vai tiešām var būt tik stipra mīla? Stiprāka nekā pret bērniem?
Sievietei 2 bērni, skolnieciņi. Atrod kavalieri, kurš viņu regulāri iekausta. Bērnu klātbūtnē. Aiziet, nepaiet ne pāris mēneši, kā ir atpakaļ. Un atkal viss no gala.Un tā jau kuro reizi. Jūs tā varētu?

edding  Kāds te vēl vidusceļš? Sieviete, kura neciena sevi, izaudzina kroplus bērnus, jo viņi redz, ka vīrietis var sist sievieti un viņam nekas par to nav. Šādi bērni nekad nebūs laimīgi.
Jautājums bija, vai tā ir mīlestība? Domāju, ka jā, apmātība pat. Un stulbums.

Droshs_Plecs  Jā, var.

puuuka  es esmu pārliecināta,kad visprecīzāk uz šo jautājumu Tev varētu atbildēt pati Tavas tēmas vaininiece,ko te velti minēt un uzklausīt tos,kuri pat nepazīst šo sievieti....uzjautā viņai pati un varēsi mierīgi gulēt,nebūs jāmokās ar minējumiem....atvaino...

rockers  Katrs izvēlas, ko vēlas...varbūt patīk tieksmes uz sado-mazo,...varbūt izdevīgs laulību līgums...
Žēl,ka tā vispār notiek.

puuuka  /Vai tiešām var būt tik stipra mīla? Stiprāka nekā pret bērniem?/...to ko jautā mums,to pajautā viņai......no malas viss vienmēr izskatās savādāk,Tu jau neesi viņa un nezini,kas viņā notiek....un kāpēc?!,ir viegli citus pelt,nosodīt...un starp citu,bērni izaug un aiziet(pārsvarā)

puuuka  ja es būtu viņa,es noteikti Tev pateiktu pamatojumu,kāpēc es to daru...bet Tu,ja gribi zināt pajautā viņai pašai.Ir viegli apmazgāt svešus kauliņus,nezinot reālo situāciju...un pēc Tevis uzdotajiem jautājumiem izskatās,kad Tev ir daudz jautājumu,ko viņai uzdot...varbūt paaicini viņu uz kafiju un iztaujā viņu,ja Tevi tas tik ļoti interesē...un varbūt dod padomu viņai,ja Tevi tik ļoti uztrauc šī situācija.
P.S.Nekad neesmu sapratusi un nesapratīšu,kāpēc cilvēki tā cepās par svešām dzīvēm,likteņiem....varbūt tāpēc,ka pašu dzīves nav izdevušās,varbūt tāpēc,ka skauž,vai vēl kādu citu iemeslu pēc,varbūt šī varētu būt jauna tēma PA!!!Tas būtu interesanti,jo katrs varētu pateikt kāpēc viņš to dara!!!

animato  Man patīk, skauž, ka sit!!!! Ārprāts.
Personīgi es otru reizi nepieļautu. Un nevaru iedomāties nevienu iemeslu, kādēļ ļautu sevi pazemot. Bet domāju, ka ir tādas, kuras atradīs vismaz kādu attaisnoju un turpinās dzīvot kopā. To arī 22.12 redzam, ka uzskata par normālu. ir taču teiciens, sit, tātad mīl. Sievietes, kur jūsu pašlepnums . Nav attaisnojumu sišanai, nu nav.

puuuka  animato/protams,kad tas nav attaisnojams...bet reizēm sieviete var tā izvest vīrieti,kad viņš vienkārši velk pa ausi(to varu pateikt no pieredzes,mans krustēvs ir brīnišķīgs cilvēks,bet reiz,kad man bija kādi gadi 13-14,pa vasaru ciemojos viņu ģimenē un redzēju kādas raganas mēdz būt sievietes(es par viņa sievu)tas bija briesmīgi,es domāju,kad tur pat mironis no kapa pieceltos ,ne tikai vīrietis roku paceltu,pēc tam viņš to protams,nožēlo(un starp citu,viņi bija paraugģimene savā ciematiņā,godīgi, kārtīgi cilvēki,kuri izaudzināja četras brīnišķīgas meitas un tagad audzina mazmaz bērnus......mēs nevaram neko teikt,jo mēs nezinām,kas tur notiek tai ģimenē,kā var vispār izdarīt secinājumus,no tā,kad viena tante kaut ko teica...

ponytail_PA  Un pat ļoti iespējams, šī sieviete regulāri dalās ar dieviete.lv, dzīve augstpapēžu kurpēs, Orākuls, ligavam.lv, kasjauns.lv un citu drazu, kas pilna ar uģakuģa dzīvesziņu par to, ka sievietei jābūt rāmai un paklausīgai. Vai citu viedo tik pat vērtīgām atziņām. Šad un tad paskatoties, ko šēro mani vienaudži, šķiet, pat izglītoti, dzīvi redzējuši cilvēki, mati ceļas stāvus. Uz visām ķermeņa vietām. Ko tad brīnīties, ja kāds arī pēc definētajiem principiem dzīvo?

Aranija  Piekrītu Ponytail, mati stāvus ceļas no atbildes, ka sišana ir attaisnojama. Ja viņš to raganu sita bērnu klātbūtnē, tad nestāstiet, ka no bērniem izaugs netraumēti cilvēki. Nav žēl sievieti, kuru var iekaustīt ik pa laikam, pati vainīga, bet gan par bērniem, kuru klātbūtnē tas notiek.

neko  Ta garāmejot varētu piebilst ka vistraumētākie cilvēki izaug no bērniem, kas nekādas grūtības nekad nav redzējuši.

Aranija  Neko, Tev ir veicies, jo neesi piedzīvojis, ko jūt bērns, kura māti sit kāds onkulis. Un kura tik un tā atkal atgriežas pie šī onkuļa un atkal kautiņi atkārtojas. Kas vel briesmīgāks varētu būt bērnam? Tikai tas, kad nosit pavisam.

ne_meklejumos  Ir bērni, kas to redzot, savā bērnībā, izaug par kārtīgiem cilvēkiem un nekad nepieļauj vecāku kļūdas. Viņi zin dzīves melnās puses, ir iejūtīgi un saudzējoši. Savu vīra māti patstāvīgi redzēju ar ziliem lukturiem, pret mani roka nekad nav pacelta, pat rupjāku vārdu dzirdējusi neesmu no sava vīra.
Mēģinājām pierunāt iet prom,viņiem vēl bija bērni mazāki, bet nekas nesanāca. Kad bija sasista, tad jo ātrāk prom jo labāk, pēc pāris dienām nekā, kā apmātība. Vēl vienmēr vainoja sevi, ka nav noturējusies un vecajam virsū uzmetusies, kad šis iedzēris, skaidrā jau tas nenotika. Pēc tam puķes un dāvanas, miers mājās.
Bērni jau pierod, zin jau pēc dienas būs labi, nāk vecāki aizstāv. Vēl vecais uz gultas pāris gadus palika, kopa un raudāja bez mitas, kāpēc šim tāds liktenis.
Kā puuuka saka, no malas nav izskaidrojuma, pati sieviete lēmēja kāpēc to pacieš. Man nav meitas, bet droši vien neko iespaidot šādā situācija nevarētu. Protams, atbalstītu un mierinātu, mēģinātu atrunāt no tālākas kopdzīves, bet kurš klausa šais lietās vecākus vai bērnus.

markess  Kamēr būs stulbas sievietes, viss turpināsies.

swim_  Viņa saprot, ka ar 2 bērniem labu vīrieti neatradīs.

edding  Varbūt viņai kāda garīga kaite.

Ananda_A  Normālam cilvēkam grūti izprast upura pozīciju. Ir dažādas novirzes; smadzenēs saslēgušies nepareizie faili... iestājas kaut kāds prāta aptumsums, neadekvāta uztvere, bremzēta domāšana, izkropļota psihe.
Par bērniem gan apkārtējiem jāziņo policijai, lai pēc tam pašus nemoka sirdsapziņa, ka noklusēts.

Rondijs  Nu ja, kā jau te saka - tā tiešām nav mīlestība, bet drīzāk balansēšanās mehānisms. Viņa ir mazohismā bet viņš sadismā. Kopā sanāk jauks pārītis, kur katrs iegūst to, ko pašiem vajag.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu