Vai var vienā brīdī pārstāt mīlēt?

Apmēram tā ka šodien mīlu un no rīta pamostos un vairs nemīlu!Tā vnk bez iemesla.Vai tomēr iemeslam ir jābūt?Un kādi iemesli var iznīcināt mīlestību?

av2  bez iemesla nekas nenotiek.Punkts.

coldlands  ...līdz nāve tos šķir...

Ananda_A  Tikliite viedoklis 20:12 Mīlestība ir darbības vārds(c) Pareiza doma, jo mīlestība starp 2 cilvēkiem vai nu vairojas, vai iznīkst mijiedarbības rezultātā. Tā ir darbības rezultāts attieksmē, vārdos, žestos. Vai var mīlēt cilvēku, kurš visu laiku lamājas ir varmācīgs pēc būtības? Ne jau vīrieši vien tā rīkojas.

Cilvēki jauc mīlestību ar iekāri, ar pieķeršanos, atkarību utt. Mūsdienās biežāk notiek cīņa par varu, kurš dominēs attiecībās, nevis domā par vajadzību mīlēt.

Vīrieši bieži kļūst atkarīgi no sievietes seksa vai ērtību dēļ, bet tā nav mīlestība. Tādu atkarīgo nav iespējams mīlēt, jo viņš ir zaudējis pašcieņu un ir slogs nevis partneris. Kad sieviete aiziet, tad sākas ņaudēšana(kā bumpastika situācijā), jo bebītim knupīti atņēmuši.

Ko viņš ir darījis, lai kļūtu pieaudzis un turpmāk varētu veidot veslīgas attiecības? Ne jau mīlestības viņam žēl, jo tās tur nemaz nebija, bet aukle pazuda un pašam par sevi rūpēties negribas.

Ronis26  Vienā brīdī -->Nevar!
Jāpaiet sīku drumstalu Apkopojuma periodam,..... un tad pienāk =>tas Viens Brīdis.
Ja viens no abiem partneriem Mīlestību sāk sajaukt ar cīņu par Dominēšanu....,tad tas varētu būt Gala Sākums....

likky666  Domāju, ka ne. Ja īsta mīlestība, tad tā tam navejadzētu notikt. Te jau minēja kāds kaut ko par aizraušanos - dažreiz jauc šīs divas lietas. Tad gan tā var būt. Citādi gan ir kaut kāds iemesls.

Ina22  Noteikti,ka ta pēkšņi nevar pāriet,ja mīli!Tās jūtas var būt mēnešiem un pat gadiem ilgas,un nepāriet pat tad,ka saproti,ka tas cilvēks nav to jūtu vērts,bet vienmēr vēl saglabājas cerība!

Vinja_pasacinja  Jaa var but taa, ja otra puse ilgstoshi chakree pratu

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu