How to Hack your Life..?

Meegjinaajums,,.piegaajiens,,.Rezultaati???
Es taa nospriedu, te tak cilveeki ir ljoti Laimiigi, veiksmiigi,..GUDRI...un pashi pashi Labaakie! Tad nu luuk,,..padalaties ar saviem nosleepumiem! Ko un kaa juus esiet dariijushi...? Pienjemu, ne vienmer taada Leiputrija bijusi,,..taapeec varbuut, redzot, ka dziive uznjeemusi vienu kursu,,..juus vinju atkal njemat un Lauzhat!! Vai taa ir...?

P.S. Speciaali virsrakstaa pievienoju anglisko tekstu...vareetu buut Googlee daudz par sho teemu, bet tas nav TAS...,visaadi Richardi Brensoni, Edisoni un taml., h*inja...labaak real deal ohoisti!!

Tad varbuut pasakiet mums vienkaarshajiem,.. kuri pieradushi raapot,..kaa piecelties un iemaaciities staigaat??!

neko  hmm... arī bija periods kad diezgan regulāri dzēru. Kas mainījās pat nezinu - vienkārši vienā brīdī pārgāja vēlme to darīt. Varētu jau izdomāt visādas pasakas, kā es smagi cīnījos un uzvarēju, bet patiesība nekā tāda nebija.

Tagad mani ir cita veida atkarība no alkohola. Vienmēr uz galda stāv pudele laba tumšā ruma. Tā teikt ar savu skatu vien viņa mani silda. Biežāk gan no viņas putekļus noslauku kā atveru. Bet bez viņas nejūtos labi.

av2  nu...raapotajus vismaz....neieraus lloccenes motoraa. Tas ir, jo augstaat lidosim, jo zemaak, un saapiigaak kritiisim. Un vissi.Ar baltaamm cciibinnaam kaajas.

Liigucis  Veiksmei vajag labu un atvertu sirdi...

likky666  Hm. Ironizēts, vai neironizēts jautājums, bet tomēr jautājums. Iespējams radies lasot vairākas diskusijas. Reti kurš te sevi atļaujas pozicionēt kā galīgu lūzeri un slieku, kas rāpo pa zemi, jo tas taču internets, te var visu, kāpēc lai neizliktos par labāku un reizēm tie pamācoše teksti kaitina (it kā tas ķēms visu zinātu, ha... un vispār, ko tas saprot no dzīves), jo nevar saprast, kurš feiko un kurš ne, tāpēc uz visu jāskatās ar aizdomām.
Ja jau uzprasies uz pamācībām un esi uzdevis jautājumu, atbildēšu ar vienu no saviem pirmajiem likumiem - netērē enerģiju muļķībām (strīdēšanās ar spītīgu cilvēki, cepšanās par komentāriem, utml), bet labāk vienkārši iztērē to lai darītu savas lietas un dari to sasodīti labi. Neesi miskaste- nemētā savas emocijas apkārt.

Ronis26  ".....kaa piecelties un iemaaciities staigaat??!..." (c).

Varbūt jāmēģina vēlēties kur nokļūt ? (tad ar būs varēšana gan Piecelties,gan staigāt)

Domāju,ka daudziem te esošajiem nācies to Darīt ar paša spēkiem....un ne jau visi sevi uzskata par perfektajiem,veiksmīgajiem (nu,Laimes lutekļiem)....

Ja pašam nav kauč aptuvens Mērķa virziens-->tad,diez vai, kāds "uzstutēs" kājās ar vārdiem:Celies un staigā!

Piparkuka  Paldies likky666- lūk te ir teikums, no kura var mācīties un kas paliks atmiņā!!

furnitura  Esmu lūzere, neko neesmu sasniegusi, ne slavas, ne naudas, ne vīra pie sāniem.
Visu darīju pareizi kā grāmatās rakstīts, kā mamma mācīja. Viss šķita tik loģiski.
Un pat sakrīt ar slavenību stāstiem.
Bet lai kā spirinātos, kas dzimis rāpot, tam nelidot, ja nu vienīgi no jumta. hehe!

No savas puses iesaku, cilvēkiem ar limitētām spējām, 1) uzstādīt prioritātes un neizšķaidīt savu spēku un naudu visādos sīkumos un tajā, ko citi grib. Ja gribu, kur aizbraukt, tad krāju naudu kaut vai 3 gadus, bet aizbraukšu tur kur gribu.
2) Meklē iespējas nevis ietaupīt, bet kur vēl nopelnīt. Protams, nevajag arī pārmaksāt, taču santīmu skaitīšana paņem laiku, neļauj nopirkt ko vēlies un sabojā visu prieku. Taču ja sāc domāt pelnīšanas virzienā varianti uzreiz rodas un vari pat izvēlēties labāko.
3) Krāj ap sevi pozitīvus, darbīgus un izpalīdzīgus cilvēkus. Esi arī pats tāds.
4) Stāsti citiem par sevi, par to cik labs esi, kādu prieku sagādā tas, ko dari un ko tu gribētu nākotnē darīt. Ja nepastāstīsi neviens neiedomāsies un nezinās. Savs PR jārada pašam. Un tas viss tiks stāstīts tālāk un iespējams nonāks pareizajās ausīs.
5) dari to kas patīk, mācies, ej uz kursiem, pat ja tas šķiet bezjēdzīgi un tev liekas, ka neviens par to nemaksās. Vienā jaukā brīdī tev pavērsies iespēja, kur vajadzēs tieši tādas prasmes kā tev, un tu par to sev pateiksi lielo paldies, ka būsi atradis sapņu darbu ar labu atalgojumu.

mustangs1965  Ironija te nevietā .Neviens šeit esošais nav apmierināts ar savu dzīvi . Par rāpošanu-gribi miljonus? Gribi 100 Rolroisus? Gribi pili un harēmu? Bet fiziski tu vari braukt ar 1 mašīnu atrasties 1 telpā un mīlēties ar 1 sievieti . Atrodi tos un tu lidosi

Ananda_A  Ja esi bijis kādreiz kalnos, sapratīsi. Kad iestājas brīdis, kad vairs nav pat spēka tēlot, ka var paiet, bet tu tomēr ej, kaut kas notiek, un pēc tam ir fantastiska sajūta, ka esi sasniedzis mērķi. Kamēr vēl tēlo šo un to, tikmēr nenovērtē īstuma svarīgumu.
Nekas nav tik tuvu Dievam un Patiesībai kā grēcinieks...:)))

coldlands  Man, lai sasniegtu lidošanas joslu, nācās netikai rāpot, bet vēl vilkt ok stumt.

spaarnu_meitene  hmmm.... kā iemācīties iet pēc rāpošanas? pateikt sev, ka Tu vari. Tev ir jāvar un jādara, jākustās, jādomā, jādzīvo, jādarbojas un pamazām viss notiek. Nekādas sevis žēlošanas - es to nevaru un nevajag. Nē, ja vajag - tātad dari.

Bet līdz tam ir jāizvērtē un jāsaprot, kas esi Tu pats, ko spēj sniegt cilvēkiem un pasaulei un tikai tad skaties, ko tā spēj un grib dot Tev.

Kaut kā tā.
Ak jā - vēl... sapņot, sapņot un sapņot. Sapņi mēdz piepildīties :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu