Vai "karš" starp vīriešiem un sievietēm palīdz veidot veselīgas attiecības?

Neesmu šeit sen. Un, cik saprotu (varbūt kļūdos), šis portāls ir veidots ar mērķi satikt domubiedrus, partnerus dažāda veida attiecībām. Tomēr, sekojot līdzi notiekošajam, rodas iespaids, ka te ir tāds kā cīņas lauks starp vīriešiem un sievietēm (PA). Tāpēc neviļus radās doma - vai šī cīņa palīdz satikties? Vai cīņa un apvainojumi, palīdz rast sapratni starp vīrieti un sievieti? Varbūt esmu vecmodīga, un mans jautājums ir pārāk naivs...

Geisha  jadore, ne jau visi šeit visu uztver nopietni. Daudzi te vienkārši vellu dzen. Kāja protams ka sadzīs, bet ir jau arī cilvēki kuriem nets ir vienīgā komunikācija, jo gultu viņi nepametīs nekad. Bez izvēles iespējām. Pakaro un kādam paliek labāk, jo ir notikusi sava veida izlāde. Nevienam tak nav liegta iespēja uzrakstīt privāti un pajautāt kāpēc klūpi kažokā?

jadore  Geisha, labākais kas te ir tas ir humors un daudzi to pieprot. Kā sevi izpaust vienmēr ir izvēle, neatkarīgi no ciešanām, kuras jāpārdzīvo. Nav tomēr forši pielikt savas pūles, lai šo vietu (jebkuru vietu, kur atrodamies) pārvērstu kā komentārā 2017-06-03 22:50 minēts. Katrs veidojam savu mikrovidi apkārt.

likky666  Pilnīgi precīzi - publiskā ateja. Diez vai tas palīdz. Bet tā kā es te neko nemeklēju, tad man par to grūti spriest.

Mefistofelis  Es te neko nemeklēju, kā daudzi raksta...tikai atrodos te un komentēju. Vai šo, gadījuma pēc, nesauc par koķetēriju? Bet, atbildot uz jautājumu - "karš" starp vīrieti un sievieti ne tikai šeit, bet arī mājās, darbā, utt. rada tikai lielāku plaisu, un nostiprina tās ierūsējušās pārliecības ka "visi vīrieši ir cūkas", "visas sievietes ir maitas". Caur šo arī izpaužas neiecietība, intereses trūkums un pārliecinošas grūtības komunikācijā. Ne visiem, protams.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu