Rekomendācija EXam?!

Es īsti nezinu ar ko sākt, bet kāds viedoklis vai padoms noderētu gan.
Esmu nonākusi situācijā, kur mana bijušā vīra jaunā mīla ir elektroniski uzmeklējusi mani un prašņā par mūsu savstarpējām attiecībām. Tipa, kapēc izšķīrāmies, kapēc situācija ar mūsu bērna apgādību ir tāda kā ir (detaļās neiedziļināšos).
Mana pirmā doma bija distancēties, lai pati ar laiku saprot kas un kā, ka lai ko es viņai teiktu- viņa tik un tā ticēs kam gribēs. Un ja man būtu kaut lieta, ko labu izstāstīt, par mūsu bijušām attiecībām- tad stāsts neizklausītos tāds, kāds tas ir. Otrā doma, pateikt visu īstenību, kas un kā notikās, kādi bija iemesli katram manis pieņemtajam lēmumam attiecībās ar exvīru... Taču nezinu ko tas dos.
Trešā doma nosaukt tīri sausus faktus, kur emocijas nav, ir tikai pierādījumi (piemēram, ex vīrs principa pēc nemaksā alimentus, to valsts dara viņa vietā utml. ) Respektīvi, cik viņai ir jēga būt attiecībās ar vīrieti, kurš negrib rūpēties par savu bērnu utml...
Bet vispār esmu šokā :D
Nezinu vai ex vīrs zin, ka viņa mani uzmeklējusi vai nē, pieļauju ka nezin, jo viņš zin manu viedokli par sevi, un diez vai riskētu, provocēt mani ar rekomendāciju par sevi. Bet kaut kā viņa manu epastu ir uzzinājusi... Un es pačekoju to jauno sievieti feisītī- ir īsta...
Kāda būtu jūsu rīcība gadījumā, ka jūsu ex jaunā mīla (vai sieviete vai vīrietis) prasītu jums kas un kā ir bijis sen ?

Labdiene  coldlands, tu esi naivs ja domā, ka sievietes tāpat kopā aizejot uz wc nepaļurina par klačiņām. Un kur vēl labāku info avotu kā exdraudzeni, tas ir efektīvākais veids kā uzzināt visu par topošā drauga mīnusiem, plusiņus pati sameklēsi. Loģiska rīcība, uzreiz zini kam gatavoties un vai tas vispār ir to vērts. Arī iepērkoties amazonā es vienmēr palasu customer reviews un priecātos, ja tādus varētu arī par oho vīriešiem palasīt :)

Liigucis  Par cik šķiršanos ierosināju es un gribēju lai manam exvīrs veicās, tad teicu visu to labāko un tagad priecājos ka viņiem viss ir ok.

Alimentus neesmu saņēmusi ne no viņa , ne Valsts, un neviens nevienu neparko nevaino!:))

anis  "Stučīšana" kā stilīga nodarbība-nja, politkorektuma apstākļos tas tuvojas dezinformācijas plūdu stāvoklim-visi apķēzīti un nekas vairs netiek ņemts par pilnu... Un nevajag izaicināt likteni-būtu parunāsi ar "autoritāti" ,nepieminētu ne lūdzama...

madaa  apbrīnoju tās sievietes, kurām ir vēlme un enerģija ņemties sociālajos tīklos, meklēt bijušās un tad vēl rakstīt un kaut ko prasīt.. ja kaut kas interesē, var taču paprasīt pašam ´objektam".

VAZ07  Esi laba sniedz visas nepieciesamas lietosanas instrukcijas ,pas esanu dzersanu un galvenais detalizeti partstasti seksualas velmes , tu tacu negribesi lai bijusais pec kada laika nak pie Tevis atpakal!

Labdiene  madaa, pats objekts par sevi diez vai atklās sliktās lietas. Tas jau būtu tāpat kā prasīt atsauksmes par preci preces ražotājam. Protams, ka viņš teiks tikai labo, jo jāpārdod taču kaut kā tā prece ir. Un tas nemaz nav tik sarežģīti feisītī uzrakstīt un pajautāt, ja vārds uzvārds ir zināms. Kāpēc par precēm meklēt info ir ok, bet par cilvēku, ar kuru taisies veidot nākotni, nav ok???? Prasītājai taču pašai savas smadzenes arī ir lai no visa atsijātu kur aizvainojums un kur tiešām cilvēks neuzticams.

madaa  ja par mani kāds vīram kaut ko prasītu un es uzzinātu, tad ar to cilvēku man vairāk nekas kopīgs nebūtu..

Mela  minnija, Bet no otras puses, man gribās kliegt BĒDZ!!! - kāpēc?
ja galīgi nespēj ignorēt, pasaki, ka nespēj viņai palīdzēt, lai skatās un vērtē pati, ka nestāsti svešam cilvēkam par savu dzīvi un nekomentēsi otru ilvēku, jo, tas Tev pašai jāsaprot, kas vienam labi, tas otram "nāve".... ja bu viņi ir cibiņa ar vāciņu? .... tikai viņiem pašiem viņu dzīvi izdzīvot, Tev tavu, katram savs un Tev viņa draudzenei sava pagātne nav jāstāsta..... punkC

MrJones  Sallija, par mani nesatraucies :) ..ir jau sava Jaukaa sieviete un neko citu nevajag!!
Es tik domaaju, citi lietotaaji ari lasa... :) vnk., tev ljoti gruuti buus iepaziities no shii nika...jo kam gan vajadziiga tante stuchiitaaja...,pie tam veel lepojas ar to..!! :)
Cita dimensija....tam es piekriitu!!

Mela  Opā! Oho sievietes mani nupat nošokēja... vai tiešām tāds aizvainojums, atriebības kāre, urķēšanās un "atsauksmju" prasīšana bijušajām jums ir topā?....
apturiet zemi, man jāizkāpj
pē, fuj....

Laimnese  Nevajag jaukties citu cilvēku dzīvē. Tā kā tādas pļurkšķes....nu tik stāstīs, nu tik būs! Dzīvojiet savu dzīvi un viņi, lai dzīvo savu!

Labdiene  Laimnese, kurš tad te jaucas? Ne jau autore skrēja pie jaunās draudzenes stāstīt exa grēkus, bet jaunā draudzene viņai prasīja. Nesaprotu, kas tur tik briesmīgs! Ja jau prasa - pasaki savu viedokli un guli mierīgi, lai paši tur tiek galā. Pat nevaru iedomāties ko tādu ļaunu par mani exi varētu pateikt, ja nu vienīgi to, ka slinka un skopa esmu, bet es jau to nemaz i nenoliedzu. Nu un???? Kas no tā mainītos? Par Ušakovu, redz, katram var būt viedoklis un katrs var to brīvi paust, bet par exu nez kāpēc ne!

Edg  Ja negribi melot, plāj vaļā visu kā ir, tikai neizpušķo. Ak jā, lietošanas instrukcija tas man patika.

Ja ne, nomaini telefona numuru, e-pastu utt. un noej pagrīdē.

DanaL  Ja man uznāktu iedvesma, es sastādītu tādu rekomendāciju sarakstu, ka meiča fiksi vien aiztītos atpakaļ neskatīdamās. Bet baidos, ka man nebūtu gribēšana pagodināt jauniņo ar atbildi, lai pamokās pati.

AivarsN  Senie latvieši pat lopiņu pērkot bez magaričām neiztika,lai saimnieks vai saimniece dotu līdzi savu svētību. Lai viņa tev vispirms vīnu,vai šampi uzsauc,tikai tad var būt runas par rekomendācijām.

jadore  Vispār Aivaram taisnība. Pieklājība prasītu vismaz uzaicināt uz ´´biznesa´´ pusdienām, bet tā bezpersonisks e-pasts.

Lele  Pateiktu taisniibu par alimentiem, tas pasaka DAUDZ par viirieti...

Epifanija  te var ļaut fantāzijai vaļu, tikai atceries, ka elektroniski sniegtās ziņas un informācija var vērsties pret tevi pašu, tas jau ir kā pierādījums un par katru uzrakstīto vārdu ir jāatbild, saprotams, ka tava bijušā vīra jaunā mīla ar tevi draudzēties netaisās un viņai ir citas intereses, ja uz ko tādu ir gājusi, varbūt pat tavs bērns...

Piparkuka  Nebijis gadījums!....Pilnīgi nebijis:)
Ja gribi, ja vispār taisies kaut ko atbildēt, tikai to, ko teici- nemaksā alimentus, neuztur savu bērnu!!! Visu, ko šai sakarā vari pateikt. Jo kārtīgam vīrietim, kaut arī ir izšķīrušies, ir visādu jādraudzējas un jāpalīdz saviem bērniem- īstenībā un praktiski pat daudz vairāk, nekā sievietei.

Ja viņš tā dara, neko labu tur nevar pateikt. Tātad pietiks ar 1-2 teikumiem. Viss, ignorē!!!

LaskovijMerzavec  Reiz viens draugs prasīja otram:
- ko Tu darītu, ja Tavai sievai uzbruktu tīģeris?
- Pats uzbruka, pats lai tiek galā!!!

Arī šeit, lai paši tiek galā!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu