Kāpēc dāmām patīk noķengāt savus bijušos vīrus?

Ne tikai te bet arī ārpusē ir nācies dzirdēt mans bijušais ir tāds un šitāds babņiks vai nespējnieks.Tā nākošā gan dabūs velnu redzēt un tādā garā.Liekas ka pašas dāmas ir bijušas pilnīgi bez vainas un pie visa vainīgi tie bijušie kas nespēja tādas vienreizējas sievietes novērtēt.Bet ja izjūk attiecības vainīgi ir abi.Man arī sākumā bija dusmas bet man pat prātā neienāktu viņas tagadējam štucerim viņu kaut kā nolikt.Arī tas aizvainojums ir jau pārgājis un nav vairs nekāda naida un arī simpātiju.Tad ja dāma slikti izsakās par bijušo kungu tas nozīmē ka kungs vēl nav palicis vienaldzīgs un iekšā dzīvo aizvainojums?

neko  "babņiks un nespējnieks" - tas ir kā?:))

dzozefinaups  ...nemeeri visus ar vienu meerauklu!-mans bijussais bija pats labaakais,miillaakais un fantastiskaakais viirietis pasaulee.... Taads,peec kura ir tik gruuti.... bet ceru,ka speessu iepaziit kaadu tikpat jauku un viirisskkiigu viirieti..... ticu,ka taadi ir, vajadziigs laiks,lai saprastu-kurss...un kur vinnss ir.... :)

Mela  a patiesībā, tas ir raksturīgi kā vienam, tā otram dzimumam un tas, savukārt, raksturo konkrēto personu :D
es personīgi dzīvē tādus maz esmu satikusi - savā draugu/paziņu lokā....

Geisha  Kad pašķīros ar vīru dusmās vārījos līdz viena sieviete man teica tā:" Uztaisi vakariņas, saklāj galdu, uzaicini bijušo un rokas, kājas viņam bučo par to, ka viņš tev uztaisīja tādus labus bērnus." Mēma stāvus novēlos no tāda ieteikuma. Uz manu sašutumu viņa piebilda :"atceries kā viņš svīda kamēr meitas taisīja, kā elsa. Grūti viņam bija, bet nepadevās?" Dusmu un aizvainojuma sen vairs nav. Tagad gan varētu pateikt Paldies par meitām tikai viņš ir jau citā saulē.
Par tiem babņikiem. Un Paldies Dievam, ka babņiks nevis zilais, aseksualis vai vēl kāds tur perversais. Babņiks tas ir normāls vīrietis. Vienīgi drusku pamuļķis gan, ja sieva zina ka viņam patīk citas sievietes.

Panteona  Muļķības... foršs vecis, tikai ne man! :))

shone  Neko, tas ir tad, kad staigā pa bābām un nespēj izveikt kaut ko galvenajai bābai svarīgu.

Tikliite  Sallija2: "Un zākātāji ir šitādi oho tiklie, kritizētāji, tolerantie un kādi tik vēl ne."(c) - kas tad šis tāds ir, vai tik neizklausās pēc nosodījuma, ku Tu pati tiem iepriekš nosauktajiem pārmet? Vai ar šo gribēji pateikt, ka tikai Tavas vērtības ir tās īstās un pareizās?
"Ak jā un izej beidzot ārā bumpastik, paelpo svaigu gaisu, uz meitenēm paskaties " (c) - Un tāpēc Tev ir tiesības norādīt, kur kuram ir jāiet un uz ko jāskatās?

AivarsN  Vai tikai vairāk netiek nozākātas bijušo nākamās? Mani tik foršu sievieti pazaudēja un tagad dzīvo ar tādu šalavu!😁

MrJones  Sievietes ir kaa mazi beerni...daudz ko dara neapdomaajot, emociju iespaidaa..,vinjaam piedodams viss!!

Agate24  Bumpastik, cik Tev maksā par Taviem ierakstiem? Man mūža sapnis ir pelnīt naudu ar rakstīšanu internetā....kā lai to īsteno?:)))))

Tessa  ko tu atkal muldi par visam?

Ananda_A  Parasti noķengā otru:
1) lai sevi attaisnotu,
2)spēcīgu negatīvu emociju pārklājumā.
Ja ir otrais variants, tad nav būtiski, tas bijušais, esošais vai vispār garāmgājējs, galvenais, ka tā var "atviegloties" un kādu nolamāt. Te arī dažas to praktizē:)))

magnija  hmm Bumpastik, man tieši otrādi ir sastapušies vīrieši kuri kārtīgi ap..irš savas bijušās, nezinot ka esmu ar vienu otru bijušo pazīstama... feinas sievietes, kārtīgas, ar tādiem sūdiem nolej. Ar tādiem večiem attiecības nekavējoties pārtraucu, jo ir skairds ko ja kas arī par mani stāstīs..

Piparkuka  Pilnīgi piekrītu "neko" visos jautājumos!:)
Jo- ja jau biji kopā, tātad bija labs! Kāpēc tad biji ar kaut kādu neriktīgo??!!
Nu vienīgi dzeršanas nebūtu labi, taču- un pārsvarā- tās arī ir sievietes dēļ.
Tā ka tēmas autoram- i ne patīk, i nekā. Jo tu jau par sevi stāsti, stāstot par tiem, ar kopā esi bijusi/bijis!:) Cik pats sevi augstu vērtē, tāds būs stāsts..... Cik forši esi dzīvojis.

Cafe_Noir  Piparkūka, Tu to nopietni? - ka vīrietis dzer sievietes dēļ? nopietni?
esmu vienkārši autā no šāda uzskata ... tad jau nav brīnums, ka šādi egoistiskie memmīši, slēpjoties aiz uzskata, ka viss tikai sievietes dēļ turpina savu egoismu un morālo impotenci attīstīt.

ne nu, ir, protams, sievietes, kam šāds uzskats ir izdevīgs. tā vietā, lai vispārēji vērstos pret alkoholismu, tas netieši tiek stimulēts.

Rondijs  Domāju, tāpēc ka grib kādu vainot savā neprasmē veidot labas attiecības, savā nevēlēšanās kaut ko darīt, lai uzlabotu un koptu attiecības. Vieglāk ir kādu vainot, tad pašam nav nekas jādara, nav jāmainās un nav jāstrādā ar sevi un saviem tarakāniem.

av2  kaapeec? Atriebiiba, jo vinnas tak ir muuzziigi abbizzotas, vai ne ? :)) Smiekli passaam nenaak...jo taisniibu ta zina visi taapat.

Mirdzina  Man bija tik labs vīrs, ka arī citām viņš šķita labs!!!

Piparkuka  Cafe_Noir- protams, ka nopietni!
Ja sieviete viņu pietiekami nemīl (nu nemīl vienkārši!), viņš pārdzīvo. Vai baidās no viņas.
Ne jau "sievietes dēļ", ne jau tāpēc, ka viņa pie tā vainīga!!:) Viņš dzer, jo apprecējis to, kura viņu nemīl... vienkārši.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu