Vai ar gadiem esam notrulinājušies un zaudējuši jutekliskumu?

Jaunībā viens skatiens varēja izraisīt trīsas,bet ja pieskārās kaut ar vienu pirkstu varēja sadegt kaisles ugunīs.Tagad varam dejot pliki uz galda un mīcīties,trīties un ņurcīties un tāpat gadās ka nekas nenotiek.Kur tas viss ir pazudis?

Torpedo  Liigucis, nu tev kā vīrietim jau vienmēr viss labāk zināms

ute79  jau saku uztraukties ka torpedo dzila doma nebus ierakstita

vellata  Man gluži otrādāk - ar katru dienu jutekliskāka kļūstu!

Geisha  Loģiski, ka veči notrulinās, jo nepārtraukti skatoties porņukus, kur ņigram metamais ir 2,5 metri mazvērtības kompleksi ir garantēti 100%. Kniebiens ar orungutānu mātīti palmas virsotnē arī dod nervozitāti un seksā pilnīgu pļūrkt. Lūrat tik tālāk tos porņukus un dricelējat tās nekam vairs nederīgās ļerpatas.

gertrude  nekas nekur nav pazudis, ar īsto cilvēku ir gan trīsas, gan ugunis, gan ņurcīšanās, gan viss pārējais

solvitas  Bumpastik, varbūt pievērsies dārzniecībai? Varēsi sacensties ar kaimiņu, kuram lielāks ķirbis izaudzis. Cik var nosist laiku te gaudojot par to, ka meitenes neinteresē. Ka jau neinteresē, tad priekš kam iepazīšanās saits? Atrodi ko tādu, kas interesē, ķer taurenīšus un veido kolekcijas vai gatavo mājas vīnu, kā mans tētis. Vai sāc selekcionēt gladiolas. Galu galā var taču arī mopēdu nopirkt.

janisqwerty  Vienkaarsi ir paradijusas arii citas svarigakas intereses ! Darbs ,hobiji u.t.t. Bet diennaktii ir tikai 24 h , tapeec nav jeegas dargo laiku tereet vazajoties ar kautkadam glupaam zosiim un klausiities visadus murgus . Dzives laikaa uzkrataas draudzenes ir prognozejamaaks un drosaks materiaals , nekaa eksperimenti oho ietvaros !!!

Hustler_  Varbūt esam aizmirsuši spēju juteklismu pamodināt citos? Neizslēdz šo iespēju.

zamada  Nav nozīmes gadiem, bet attieksmei pret procesu:)

Mailija  Nu vismaz man agrā jaunībā tā bija vairāk ziņkāre.Bet nu jutekliskāka man liekas es tieši ar gadiem paliku.Protams kurš katrs tās trīsas neizraisīs.Bet kuru katru jau arī nevajag ne jaunībā,ne tagad,ne arī vēl pēc 100 gadiem!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu